Švýcarsko – Česko 3:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:4 (2:3, 0:1, 1:0)
Česko
Sobota 07.02.2015, 19:30 • IWC Arena, Schaffhausen • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejistky využívají dvojnásobnou přesilovku a dostávají se na dostřel jediné branky. Do černého mířila kapitánka JULIA MARTYOVÁ – 3:4. Asistence: Anja Stiefelová.
     
    24:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zatímco předchozí trefa přišla krátce po vypršení švýcarského trestu, teď už holky přesilovku rovnou využívají a vedou o dvě branky! Postarala se o to zkušená LUCIE POVOVÁ – 2:4. Asistence: Anna Zíková.
     
    18:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už je špatný start definitivně zašlapán do země, česká reprezentace minutu před odchodem do šaten a pět vteřin po skončení přesilovky otáčí zápas ve svůj prospěch! I tentokrát se o to postarala naše třetí formace, po další nahrávce Přibylové zakončila přesně TEREZA VANIŠOVÁ – 2:3! Asistence: Vendula Přibylová, Aneta Lédlová.
     
    16:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantazie, české hokejistky ještě během první třetiny dotáhly dvoubrankové manko a máme vyrovnáno! VENDULA PŘIBYLOVÁ se tentokrát chopila práce sama a je to 2:2! Bez asistence.
     
    07:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale české hokejistky přicházejí s okamžitou odpovědí, přesně tohle jsme potřebovali! Po nahrávce Venduly Přibylové míří do černého další hráčka silného ročníku 96 ANETA LÉDLOVÁ – 2:1! Asistence: Vendula Přibylová, Ivana Černá.
     
    06:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V rychlém sledu přichází druhá trefa švýcarské reprezentace a budeme muset dohánět už dvoubrankové manko. Jen co se ALINA MÜLLEROVÁ vrátila na led, dostala puk za záda Škodové znovu – 2:0. Asistence: Andrea Schranzová.
     
    04:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zápas bohužel otevírá rychlý švýcarský gól. Domácí hokejistky využily početní výhodu po necelé půlminutě, úspěšnou střelkyní je ALINA MÜLLEROVÁ – 1:0. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. A. Müllerová, 7. A. Müllerová (Schranzová), 51. J. Martyová (Stiefelová) – 8. Lédlová (Přibylová, Černá), 17. Přibylová, 19. Vanišová (Přibylová, Lédlová), 25. Povová (Zíková)


    Švýcarsko: Schellingová (Brändliová) – Forsterová, Staigerová, Sigristová, Benzová, Altmannová, Zollingerová, J. Martyová "C", Thalmannová – Stiefelová, Raselliová, Eggimannová – Rüeggová, A. Müllerová, Schranzová – Waidacherová, Lussierová, J. Müllerová – Allemannová, Quennecová, Ryserová. Trenér: Gian-Marco Crameri.
    Česko: Škodová (Peslarová) – Herzigová, Zíková, Horálková, Zedníková, Flachsová, Kolowratová, Černá, Lásková – Studentová, Manhartová, Hymlárová – Polenská "C", Povová, Bucifalová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Pátková, Forejtová, Vopravilová. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Bandlowskiová (GER), Eskolaová (FIN) – Anexová, Piccoliová (obě SUI).
    bahis siteleri