Poprad – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Žilina 7:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HK Poprad
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Středa 11.02.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem príjemný podvečer a vítam Vás pri sledovaní zápasu 48. Kola slovenskej Tipsport extraligy. Od 17:00 si to na popradskom zimnom štadióne rozdajú hokejisti HK Poprad proti hokejistom HKm Zvolen. Stretnutím Vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Pod Tatrami to dnes bude priamy súboj o štvrté miesto a jednoznačne najzaujímavejší zápas celého kola. Poďme si predstaviť oba tímy.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sa momentálne nachádzajú na 5. priečke, ktorá im patrí už pomerne dlho, stále sa pohybujú buď na štvrtej alebo piatej pozícii, ktorú si vymieňajú so Zvolenom. Momentálne majú na konte 91 bodov, ktoré sa im podarilo získať vďaka 32 vyhratým zápasom (z toho 26 v riadnom hracom čase) a jednej prehry po predĺžení. Skóre kamzíkov je 150:104. Aktuálne majú domáci celkom dobrú formu. V posledných piatich zápasoch sa im darilo takto: prehra, výhra, výhra, výhra, prehra. Presnejšie Popradčania vonku podľahli oceliarom 3:1, porazili doma Bystricu 3:1, rovnakým spôsobom vyhrali v Skalici a aj následne v Žiline. Naposledy však v dohrávke podľahli Nitre na ich ľade 3:0. Najproduktívnejším hráčom Popradu je v priebehu tohto ročníka Tomáš Sýkora, ktorý má zatiaľ 41 bodov (21+20).

    HKm Zvolen
    Zvolenčania sa nachádzajú len o jedno miesto v tabuľke vyššie, ktoré, ako bolo spomenuté, si striedajú práve s dnešným súperom – Popradom. Hokejisti HKm získali doposiaľ 92 bodov, ktoré vybojovali vďaka 30 výhram (z toho 27 v riadnom hracom čase) a piatim prehrám po predĺžení alebo nájazdoch. Súperom nastrieľali 160 gólov a 138 inkasovali. Zvolen má momentálne trochu lepšiu formu než Poprad: výhra, výhra, prehra, výhra, výhra. Detailnejšie: Zvolen porazil vonku Martin 2:3, doma deklasoval Piešťany 5:0, podľahol vonku Košiciam 3:0. Následne sa mu v tradičnom derby podarilo zvíťaziť nad Banskou Bystricou 1:3 a doma zdolať Skalicu 4:2. Najproduktívnejším hráčom hostí je český legionár Kamil Brabenec, ktorý zatiaľ nazbieral 56 bodov za 17 gólov a 39 asistencií. Tento korčuliar si zároveň delí prvú pozíciu najproduktívnejších hráčov extraligy s Romanom Tománkom z Nitry.

    Osobnosti verzus strelci a nahrávači
    Okrem samotného priebehu a diania na ľade bude zaujímavá aj konfrontácia opôr oboch tímov. Domáci v podobe Arneho Krotáka, Ľuboša Bartečka a Radoslava Suchého predstavujú veľké množstvo skúseností a odohraných zápasov. Zvolenskí hokejisti zase majú vo svojom tíme štvoricu hráčov, ktorí patria do desiatky najproduktívnejších hráčov v lige, a takýto počet nemá žiaden tím z celej extraligy. Sú nimi Kamil Brabenec, Radovan Puliš, Lukáš Jurík a Michal Chovan.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    16.09.2014, Zvolen – Poprad 5:3
    12.10.2014, Poprad – Zvolen 5:2
    12.11.2014, Zvolen – Poprad 2:4
    05.12.2014, Poprad – Zvolen 2:1 p.p.
    09.01.2015, Zvolen – Poprad 3:2

    Kurzy
    Stávkové kancelárie viac favorizujú Poprad. Kurz na výhru domácich je okolo 2.05, na výhru hostí 2.80. Ak sa chcete rozhodnúť pre remízu, využijete kurz 4.10.

    Uviedli sme si asi to najpodstatnejšie, všetko vypukne o piatej hodine popoludní. Nezabúdajte, že animácie gólov (GIF obrázky), dôležité informácie a celý priebeh zápasu nájdete na našom webe Onlajny.eu. Želám Vám ešte príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Štrauch – T. Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Matis, Boltun, Gríger

    HKm Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Pokovič – Pichnarčík, Ťavoda – F. Fekiač, Popela – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík ("C"), Sloboda – Martin Ďaloga, Bortňák, Škvaridlo – V. Fekiač, I. Jaroš

    Rozhodca: D. Konc – Gajan, Smrek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazil Paukovček, ktorý okamžite vysúval Sýkoru na pravé krídlo. Ten zakončoval z dolnej časti pravého kruhu, no Baroš pozorne vyrazil strelu do rohu klziska.
     
    00:42
    Bartečko zbavil hostí od puku dobrým forčekingom, následne čakal na spoluhráčov v útočnom pásme, posúval Malinovi, ale tomu prekĺzol puk cez hokejku.
     
    01:31
    Lukáš Jurík zakončoval z dolnej časti pravého kruhu, no domáci brankár Kostúr dokázal bezpečne vyraziť strelu.
     
    01:40
    Presilová hra pre Poprad, ktorá je, samozrejme, prvou v tomto zápase. Lubor Pokovič dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    01:57
    Za bránou Zvolena si to pästne rozdali Juris Stals a Ján Ťavoda, na tresty už čakáme asi dve minúty.
     
    01:57
    Dočkali sme sa. Ján Ťavoda dostáva päť minút plus do konca zápasu za napadnutie zozadu a desať minút za zhodenie rukavíc. Juris Stals dostáva dve minúty za hrubosť a desať minút za zhodenie rukavíc.
     
    02:41
    Popradčania držia puk v útočnom pásme, zatiaľ si ho však držia iba medzi sebou a posúvajú si ho.
     
    02:55
    Po Fabianovej zlej strele dobre zasiahol obranca Bagin, ktorý vyhodil puk nekompromisne cez všetky čiary.
     
    03:23
    Poprad dal gól!
    A máme tu úvodný gól stretnutia, strieľajú ho kamzíci! Na ľad prišla druhá presilovková formácia, Kasík s pukom na modrej prihral na pravý kruh Krotákovi, ktorý po chvíli našiel krížne na opačnej strane MÁRIA KURALIHO a ten tvrdou strelou z prvej prekonal Baroša ku pravej žrdi!
    Asistencie: Jaroslav Kasík a Arne Kroták.
     
    04:05
    Zvolenčania sa dostali na nejaký moment do útočného pásma, dokázali vytvoriť aj možnosť na zakončenie, keď z medzikružia strieľal Bortňák, no Kostúr bezpečne zasiahol.
     
    04:36
    Aktuálne sa popradskí hokejisti dopustili zakázaného uvoľnenia, no treba povedať, že zatiaľ je vidieť zaujímavý úvod zápasu, po bitke aj gól domácich a teraz má ešte Poprad 2 a 21 sekúnd presilovej hry piatich proti štyrom.
     
    05:21
    Lukáš Jurík sa dostal na ľavý kruh, odtiaľ sa snažil otestovať pozornosť brankára Matúša Kostúra, no jeho strela bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    05:48
    Domácim hráčom sa za tú minútu nepodarilo ani len dostať do útočného pásma. Teraz má puk v obrannom pásme na hokejke Kroták, ktorý asi niečo vymyslí.
     
    06:11
    Jaroslav Kasík stratil puk na modrej čiare, do samostatného zakončenia sa rozbehol Lukáš Jurík, ktorý šiel ku ľavému kruhu, avšak tu oproti nemu vybehol gólman Popradu, ktorý frajerským zákrokom znemožnil šancu Zvolena!
     
    06:57
    V závere popradskej presilovky ešte strieľal od modrej čiary Ľubomír Dinda, ale jeho strela ťahom letela mimo pravej žrde brány.
     
    07:34
    Peter Hraško vystrelil ťahom od modrej čiary, vyprášil iba Kostúrov pravý betón. Následne sa tam puk hľadal medzi hráčmi, no hráčom Zvolena sa nepodarilo doraziť ho do bránky.
     
    08:12
    Matúš Matis skúsil prekvapiť brankára Baroša, keď strieľal na neho z ostrého uhlu na ľavom kruhu, ale gólman hostí šikovne vyrazil.
     
    08:44
    Matúš Matis sa opäť dostal do príležitosti, keď si to namieril do medzikružia, ale pozorný mladý slovenský brankár v službách Zvolena vyrazil strelu vyrážačkou.
     
    09:42
    Domáci hokejisti sa dostali s pukom do obranného pásma, tam si to začínajú prihrávať, pretože potrebujú prestriedať.
     
    10:09
    Šikovný Matúš Paločko sa dokázal natlačiť po ľavej strane až do bránkoviska, keď mu tam dopomohol Bagin. Napokon je však aj brankár Baroš, ktorého Paločko zrazil, a aj Bagin v poriadku. Pokračuje sa vhadzovaním v strednom pásme.
     
    10:23
    Hraško šikovne s dobrým úmyslom prihrával Radovanovi Pulišovi na útočnú modrú čiaru s cieľom vyslať ho do samostatného zakončenia, no Pulišovi sa nepodarilo zachytiť puk.
     
    10:56
    Zvolenskí hokejisti mali možnosť na prekonanie brankára Kostúra. Michal Juraško strieľal od pravého kruhu, avšak domáci gólman s absolútnou istotou zachytil puk do lapačky.
     
    11:37
    Dávid Gríger si mohol pripísať prvý gólový zápis v drese Popradu, keď sa pekne natlačil po pravej strane, prešiel okolo brány, a potom do tyčky sa snažil prekabátiť Baroša, no ten mu na tento úmysel neskočil a vyrazil puk.
     
    12:55
    Kroták šikovne posúval z pravého kruhu pred bránu, kde mu už zbiehal Radoslav Suchý, ale napokon Suchý nedokázal zasiahnuť tento puk.
     
    13:05
    Presilovka pre Poprad. Lubor Pokovič dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    13:34
    Bartečko vystrelil od modrej čiary na bránu, jeho strelu pekne tečoval Richard Rapáč, no nie ideálne na to, aby prekonal Baroša. Puk totižto usmernil mimo brány.
     
    14:35
    Fabian dokázal vystreliť od modrej čiary, Samuel Baroš vyrazil jeho strelu vyrážačkou, kde ešte bol Bartečko, ale Hraško mu pokazil príležitosť dorážať.
     
    15:07
    Kroták z rohu klziska servíroval do medzikružia Štefanovi Fabianovi, ktorý to však namieril mimo zvolenskej brány. Následne už hrajú hostia v plnom počte.
     
    15:33
    Kamil Brabenec sa vydal do rýchleho útoku po ľavej strane, strieľal z dolnej časti ľavého kruhu, no popradskú svätyňu minul.
     
    16:14
    Michal Juraško vyhodil puk cez všetky čiary, čo v tomto prípade znamená zakázané uvoľnenie Zvolena.
     
    16:31
    Dávid Gríger opäť predviedol šikovný ťah na bránu, keď sa dostal na ľavý kruh, odkiaľ zakončoval, ale Baroš dokázal jeho strelu vyraziť.
     
    17:12
    Popradčania strelili druhý gól, keď si Boltun prevzal puk na modrej čiare a ponúkol ho do medzikružia Dávidovi Grígerovi, ktorý šikovne prekonal Baroša medzi nohy, no hlavný rozhodca Daniel Konc z neudaného dôvodu gól neuznal!
     
    18:21
    Z ľavého kruhu strieľal Radovan Puliš, ktorý to však namieril iba do popradského obrancu pred sebou.
     
    18:57
    Ľubomír Dinda strieľal z ľavého kruhu, avšak jeho zakončenie švihom vyrazil brankár Baroš smerom do rohu klziska.
     
    19:44
    Paločko akousi žabkou nahodil z modrej čiary na bránu, brankár Baroš pre istotu zachytil puk do lapačky a hra bola prerušená.
     
    19:58
    Ešte v záverečných sekundách strieľal tvrdo od modrej čiary Kasík a pred bránou mal možnosť doraziť Stals, no skackajúci puk neskrotil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina stretnutia, v 4. minúte sa podarilo kamzíkom skórovať, keď sa presadil Kurali. Domáci mali aj hernú prevahu, strelili aj druhý gól, ale ten im bol neuznaný pre pravdepodobný ofsajd, ale nič nie je stopercentné.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:48.
     
    Je to oficiálne. Druhý gól Popradu nebol uznaný kvôli ofsajdu!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Hneď na úvod sa hostia natlačili do zakončenia, Kamil Brabenec strieľal z pravého kruhu, Kurali sa však hodil do strely a aj zároveň posunul bránu, v ktorej pravdepodobne mohol skončiť aj puk. Rozhodca Konc odchádza na telefonát s videorozhodcom.
     
    20:16
    Gól neplatí.
     
    20:31
    Popradčania sa chceli prepracovať do útoku, ale ich úsilie sa skončilo iba zakázaným uvoľnením.
     
    20:49
    Tomáš Sýkora otestoval pozornosť brankára Baroša strelou z pravého kruhu, no zvolenský gólman bezpečne vyrazil puk hokejkou do rohu klziska.
     
    21:16
    Útočník Petr Obdržálek vystrelil od modrej čiary pomerne laxne, čo brankár Kostúr okamžite zistil, a tak túto strelu s istotou zachytil do výstroje.
     
    21:33
    Matúš Paločko sa dostal osamotene ku odrazenému puku v medzikruží, mohol strieľať, no ešte sa snažil prenechávať na pravú stranu Krotákovi, čo už Zvolenčania nedopustili.
     
    22:36
    Malina chcel puk vyhodiť z obranného pásma, nastrelil po mantineli jedného zo zvolenských hráčov a následne skončil puk mimo ľadovej plochy.
     
    22:58
    Obranca Emil Bagin nepríjemne vypálil od modrej čiary, Kostôr však pozorne vyrazil puk vyrážačkou.
     
    23:06
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti vyrovnávajú stav tohto zápasu! Brabenec posunul na modrú čiaru EMILOVI BAGINOVI, ktorý pomerne "lenivou" strelou dokázal prekonať brankára Kostúra, ktorý ostal poriadne zaskočený, čo to cez neho prešlo!
    Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    24:08
    Popradčania sa následne snažili okamžite prikloniť vedenie na svoju stranu, šancu z tesnej blízkosti mali Tomáš Sýkora a Richard Rapáč, ale ani jeden z nich nebol úspešný.
     
    24:46
    Od modrej čiary vystrelil Samuel Takáč, ale jeho zakončenie bezpečne brankár Baroš zachytil do lapačky.
     
    24:56
    Mário Kurali nastrelil od modrej čiary nekompromisnou strelou brankára Samuela Baroša priamo do masky. Gólman Zvolena si vyžiadal prerušenie hry.
     
    25:24
    Podkonický nahadzoval puk pred bránu, kde mal spoluhráča Brabenca, ten však jeho dobre mierenú prihrávku nedokázal trafiť.
     
    25:48
    Lukáš Hvila si spracoval puk v medzikruží alebo v tesnej blízkosti brány, avšak následne nastrelil iba protihráča.
     
    26:12
    Andrej Podkonický (Zvolen) dostáva desať minút za nešportové správanie.
     
    26:39
    Obranca Malina príklepom pálil od modrej čiary, ale brankár Baroš dokázal jeho strelu vyraziť smerom do rohu klziska.
     
    27:35
    Zvolenčania vyhodili puk smerom cez všetky čiary, ale napokon nebolo zakázané uvoľnenie odpískané.
     
    28:14
    Michal Juraško vystrelil z medzikružia, avšak jeho strela smerovala mimo popradskej brány.
     
    28:50
    Fabian pekne prihral na útočnú modrú čiaru Krotákovi, ktorý naslepo dával do medzikružia, ale tam nebol nikto z hráčov v modrých dresoch.
     
    29:26
    Samuel Takáč zakončoval z priestoru na pravom kruhu, no jeho strelu švihom zblokoval zvolenský obranca Lubor Pokovič smerom na ochrannú sieť.
     
    30:00
    Petr Obdržálek sa šikovne dostal po pravom kruhu do zakončenia, sťahovačkou prešiel cez Kuraliho, ale následne iba namieril do pripraveného Kostúra!
     
    30:39
    Boltun sa vydal do prečíslenia s Grígerom, ktorému chcel z ľavého kruhu posunúť na pravú stranu, avšak bleskovo sa dokázali vrátiť zvolenskí hráči.
     
    31:24
    Zvolenskí hokejisti sa dopustili icingu. Znamená to, že vhadzovať sa bude po ľavej ruke brankára Samuela Baroša.
     
    32:17
    Martin Sloboda nabíjal Lukášovi Juríkovi do medzikružia, avšak kapitánovi Zvolena tento puk nesadol, vystrelil nepresne.
     
    33:08
    Peter Boltun nahodil od modrej čiary smerom na bránu. Brankár Baroš pre istotu podržal puk v lapačke do prerušenia hry.
     
    33:23
    V početnej výhode si zahrá Zvolen. Ľuboš Bartečko dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    33:43
    Popradčania aj vo vlastnom oslabení dokázali ohroziť bránu, Zvolena, Paukovček prihrával do medzikružia Hvilovi, ten však napokon ohrozil iba pleksisklo a možno za ním stojacich ľadárov.
     
    34:40
    Zvolenčania dusia a dusia domácich v pásme, teraz sme videli prvú strelu, ktorú na Kostúra vyslal Juraško, avšak domáci gólman pozorne vo výstroji puk zachytil.
     
    35:00
    Vylučuje sa, no tentokrát na zvolenskej strane. Peter Hraško dostáva dve minúty za nedovolené bránenie. Popradčania teda budú mať k dispozícii skrátenú presilovú hru, keď po 23 sekundách naskočí na ľad Bartečko.
     
    35:34
    Poprad už bol pár sekúnd v plnom počte, no hosťom sa ešte podarilo držať sa na moment v útočnom pásme, Jurík strieľal z medzikružia, avšak napálil iba do jedného z popradských hráčov.
     
    36:15
    Kamzíkom sa zatiaľ nedarí usadiť sa v útočnej tretine. Teraz to skúša Richard Rapáč, ktorý už pravdepodobne bude úspešný.
     
    36:37
    Kurali šikovne od modrej čiary našiel Ľuboša Bartečka pred bránkoviskom. Skúsený hráč si dokázal ešte vytvoriť priestor, premiešať puk, ale následne trafil iba výstroj brankára Baroša!
     
    37:48
    Petr Obdržálek bekhendom zakončoval z tesnej blízkosti popradskej brány, avšak Kostúr si ustrážil svoj priestor a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    38:20
    Matis chcel pretlačiť puk spoza brány práve pred Baroša, podarilo sa mu to však len ku hokejke zvolenského brankára, ktorý následne už puk bezpečne prikryl.
     
    38:52
    Od modrej čiary tvrdo vypálil obranca prvej formácie Zvolena Emil Bagin, jeho nekompromisné zakončenie však Kostúr s prehľadom zachytil v lapačke.
     
    39:05
    Prichádza vylúčenie. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu zvolenský útočník Martin Sloboda.
     
    39:21
    Rapáč nabil Kuralimu do medzikružia, ktorý však nepodareným príklepom z prvej trafil iba zadný mantinel.
     
    39:41
    Radoslav Suchý vypálil od modrej čiary, brankár Baroš však s istotou schoval puk vo svojej výstroji.
     
    39:56
    Od pravého kruhu ešte rýchlo vypálil kapitán Kroták, ktorého strela však bola zblokovaná na pleksisklo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V priebehu prostrednej časti hry sme videli jediný gól, keď v priebehu 24. minúty vyrovnal stav zápasu Bagin.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 18:39.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:38
    Mário Kurali vypálil od modrej čiary, no jeho tvrdú strelu dokázal Baroš vyraziť mimo nebezpečnej zóny.
     
    41:08
    Zvolen hrá v plnom počte. Popradčanom sa teda nepodarilo využiť početnú prevahu.
     
    41:17
    Arne Kroták prihral z ľavého kruhu na opačnú stranu, kde si priestor hľadal Samuel Takáč. Nakoniec dostal prihrávku, ale jeho zakončenie z prvej dokázal Baroš ukryť vo svojej výstroji!
     
    41:50
    Michal Pichnarčík oslobodil svoj tím z čoraz silnejšieho popradského tlaku aj za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovanie pred Barošom.
     
    42:23
    Tentokrát sa zakázané uvoľnenie pískalo znovu, ale na popradskej strane. Bude sa vhadzovať po pravici brankára Kostúra.
     
    42:44
    Emil Bagin si vytvoril priestor v medzikruží, ale jeho následné zakončenie smerovalo vysoko nad bránu.
     
    43:17
    Lukáš Jurík si na ľavom kruhu spracoval puk a následne švihom zakončoval, avšak pozorný Kostúr zlikvidoval jeho strelu betónom.
     
    44:23
    Sýkora prihrával Bartečkovi do medzikružia, ktorý ešte prenechával na modrú čiaru Lukášovi Paukovčekovi, no jeho príklep už bol zblokovaný.
     
    45:24
    Brabenec hľadal pred bránou Martina Ďalogu, ten však bol bezpečne strážený domácimi hráčmi.
     
    45:58
    Rapáč šikovne získal puk za bránou, potom ho ponúkol Jurisovi Stalsovi pred bránkovisko, ale lotyšský hokejista nedokázal už zakončovať.
     
    46:54
    Jurík iba odovzdal domácim hokejistom puk do útočného pásma Zvolena, následne oba tímy dôsledne prestriedali svoje formácie.
     
    47:20
    Peter Boltun sa ocitol v príležitosti, keď bekhendom zakončoval z pravého kruhu, ale pozorný brankár Baroš zachytil jeho strelu do svojej lapačky.
     
    47:49
    Tomáš Škvaridlo mohol byť autorom vedúceho zvolenského gólu, keď si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, a potom príklepom vypálil. Gólman Kostúr však vykorčuľoval z brány, čím zmenšil strelecký uhol a následne zachytil puk pozorne vo výstroji.
     
    48:38
    Arne Kroták sám prešiel miernou rýchlosťou celé ihrisko, potom z ľavého kruhu švihom zakončoval, Baroš však jeho strelu pozorne vyrazil vyrážačkou.
     
    49:14
    Popradskí hokejisti už chceli ísť útočiť na zvolenskú svätyňu, avšak zastavilo ich odpískané postavenie mimo hry.
     
    49:39
    Zvolenčania vyrazili do protiútoku, Obdržálek prihral ku pravej žrdi Slobodovi, ktorý ešte chcel Obdržálkovi vrátiť, ale ten spätnú prihrávku už nečakal.
     
    51:01
    Presilovku si zahrajú domáci. Tomáš Škvaridlo putuje na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    51:25
    Popradskí hokejisti sa zbytočným faulom Jaroslava Kasíka oberajú o presilovku. Kasík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    52:21
    Zvolenčania už dlhšiu dobu boli s pukom v útočnej tretine, Popradčania však získali puk po nepresnej Pichnarčíkovej strele od modrej čiary.
     
    52:38
    Lukáš Hvila nekompromisne vypálil z pravého kruhu, gólman Baroš však sebavedomo vyrazil puk vyrážačkou.
     
    53:25
    Poprad hrá s piatimi hráčmi. Následne zvolenskí hokejisti získali útočné pásmo nahodením na Kostúra, ktoré popradský brankár prikryl.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1328 divákov.
     
    54:17
    Andrej Podkonický sa dostal s pukom do útočného pásma po ľavej strane, následne sa tam Zvolenčania chvíľu zdržali, ale zakončiť sa im nepodarilo.
     
    55:01
    Hosťujúci hokejisti tentokrát nahodili puk zo stredného pásma na Matúša Kostúra, ktorý pre istotou prikryl puk pod lapačku a následne bola hra prerušená.
     
    55:22
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa necelých päť minút pred koncom stretnutia dostávajú do vedenia! Obranca Dinda potiahol akciu Popradu cez stredné pásmo, prihral na hornú hranicu pravého kruhu MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý sa ešte uvoľnil na stred a následne peknou strelou ku ľavej žrdi prekonal Baroša!
    Asistencia: Ľubomír Dinda.
     
    56:43
    Radovan Puliš sa šikovne dostal na pravý kruh, odtiaľ zakončoval s vedomím toho, že mal pred sebou iba Kostúra. Brankár Popradu však pozorne vyrazil puk betónom.
     
    57:21
    Popradčania sa dopustili zakázaného uvoľnenia, vhadzuje sa po pravej ruke brankára Matúša Kostúra.
     
    57:30
    Zvolen dal gól!
    Tak hostia predsa len ešte vyrovnávajú stav stretnutia! Martin Sloboda sa dostal k puku v tesnej blízkosti brány, akosi ho pretlačil do bránkoviska, ktoré bolo úplne opustené. Tam si našiel cestu LUKÁŠ JURÍK, ktorý dorazil puk do prázdnej brány!
    Asistencie: Martin Sloboda a Lubor Pokovič.
     
    58:16
    Dalibor Bortňák sa predieral cez medzikružie, nedostal sa však do zakončenia, keďže ho od puku odstavil obranca Kurali.
     
    58:43
    Tomáš Sýkora sa dostal ku dvom dorážkam z tesnej blízkosti brankára Baroša, no gólman Zvolena nepustil za seba puk.
     
    59:39
    Pokovič nahodil na Kostúra z ľavého kruhu, následne však brankár Popradu iba vyrazil puk na hokejky spoluhráčov, ktorí sa rozhodli prečkať ten čas až do klaksónu.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine sa dlho nič nedialo, až v samotnom závere prišli dva góly. V 56. minúte poslal Poprad do vedenia Paločko, no po dvoch minútach sme hneď boli svedkami vyrovnania z hokejky Juríka. O osude zápasu sa teda môže rozhodnúť v predĺžení, ktoré začína o malú chvíľu. Ostaňte s nami.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:31
    Bartečko sa chcel individuálne uvoľniť do zakončenia, prešiel cez Juríka, ale následne cez Hraška už nie.
     
    61:17
    Paločko sa vymotal z rohu klziska, posunul Krotákovi, ktorý ponúkal možnosť streľby Malinovi. Malina však bránu netrafil.
     
    61:38
    Šikovnú príležitosť na vyrovnanie mal Lukáš Jurík, ktorý poslal z pravej strany nepríjemný skackajúci puk na Kostúra. Gólman Popradu ho však pozorne dokázal prikryť pod lapačku.
     
    61:54
    Lukáš Hvila sa natlačil do zakončenia, pripravil si puk na pravom kruhu, avšak potom mieril iba mimo brány.
     
    62:15
    Hostia sa budú musieť brániť. Andrej Podkonický je potrestaný dvomi minútami za nedovolené bránenie.
     
    62:43
    Suchý vypálil od modrej čiary, avšak iba ku Pokovičovi. Následne Zvolenčania vyhodili puk.
     
    63:20
    Kroták nabíjal krížne Fabianovi na ľavý kruh. Pozorný Bagin si však prihrávku všimol a okamžite oslobodil svoj tím.
     
    63:58
    Hvila a Kasík pálili z medzikružia na bránu asi trikrát v krátkom časovom slede, no ani na jeden pokus sa im nepodarilo skórovať. Pri Barošovi teraz stáli všetci svätí.
     
    64:38
    Matúš Paločko sa dostal do medzikružia, odkiaľ strieľal, ale mieril iba mimo brány.
     
    64:51
    Andrej Podkonický sa zase pretlačil po pravej strane, následne nepríjemne bekhendom strieľal, ale Kostúr dokázal skrotiť puk a v tejto vypätej situácii ho prikryť.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Skončilo sa nám predĺženie, v ktorom sme gól nevideli, a tak bude po krátkej úprave ľadovej plochy pokračovať stretnutie v samostatných nájazdoch, ktoré už definitívne rozhodnú o víťazovi.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:0
    Emil BAGIN nepremieňa.
     
    1. série
    1:0
    Tomáš SÝKORA premieňa.
     
    2. série
    1:1
    Lukáš JURÍK premieňa.
     
    2. série
    2:1
    Matúš PALOČKO premieňa.
     
    3. série
    2:1
    Radovan PULIŠ nepremieňa.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Autorom víťazného gólu je PALOČKO.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak napokon je rozhodnuté. Domáci hokejisti víťazia nad Zvolenom v samostatných nájazdoch 3:2. V rozstrele rozhodol gólom Paločko.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:28:34)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Kurali (Kroták, Kasík), 56. Paločko (Dinda), rozh. náj. Paločko – 24. Bagin (Brabenec), 58. Jurík (Sloboda, Pokovič)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Emil Bagin (ZVO)
    1:0   Tomáš Sýkora (POP)
    2. série:
    1:1   Lukáš Jurík (ZVO)
    2:1   Matúš Paločko (POP)
    3. série:
    2:1   Radovan Puliš (ZVO)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Štrauch – T. Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Matis, Boltun, Gríger
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Pokovič – Pichnarčík, Ťavoda – F. Fekiač, Popela – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík ("C"), Sloboda – Martin Ďaloga, Bortňák, Škvaridlo – V. Fekiač, I. Jaroš

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Smrek

    Diváci: 1328
    bahis siteleri