Poprad – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Žilina 7:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HK Poprad
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Středa 11.02.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Autorom víťazného gólu je PALOČKO.
     
    63:58
    Hvila a Kasík pálili z medzikružia na bránu asi trikrát v krátkom časovom slede, no ani na jeden pokus sa im nepodarilo skórovať. Pri Barošovi teraz stáli všetci svätí.
     
    62:15
    Hostia sa budú musieť brániť. Andrej Podkonický je potrestaný dvomi minútami za nedovolené bránenie.
     
    57:30
    Zvolen dal gól!
    Tak hostia predsa len ešte vyrovnávajú stav stretnutia! Martin Sloboda sa dostal k puku v tesnej blízkosti brány, akosi ho pretlačil do bránkoviska, ktoré bolo úplne opustené. Tam si našiel cestu LUKÁŠ JURÍK, ktorý dorazil puk do prázdnej brány!
    Asistencie: Martin Sloboda a Lubor Pokovič.
     
    56:43
    Radovan Puliš sa šikovne dostal na pravý kruh, odtiaľ zakončoval s vedomím toho, že mal pred sebou iba Kostúra. Brankár Popradu však pozorne vyrazil puk betónom.
     
    55:22
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa necelých päť minút pred koncom stretnutia dostávajú do vedenia! Obranca Dinda potiahol akciu Popradu cez stredné pásmo, prihral na hornú hranicu pravého kruhu MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý sa ešte uvoľnil na stred a následne peknou strelou ku ľavej žrdi prekonal Baroša!
    Asistencia: Ľubomír Dinda.
     
    51:25
    Popradskí hokejisti sa zbytočným faulom Jaroslava Kasíka oberajú o presilovku. Kasík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    51:01
    Presilovku si zahrajú domáci. Tomáš Škvaridlo putuje na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    47:49
    Tomáš Škvaridlo mohol byť autorom vedúceho zvolenského gólu, keď si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, a potom príklepom vypálil. Gólman Kostúr však vykorčuľoval z brány, čím zmenšil strelecký uhol a následne zachytil puk pozorne vo výstroji.
     
    41:17
    Arne Kroták prihral z ľavého kruhu na opačnú stranu, kde si priestor hľadal Samuel Takáč. Nakoniec dostal prihrávku, ale jeho zakončenie z prvej dokázal Baroš ukryť vo svojej výstroji!
     
    39:05
    Prichádza vylúčenie. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu zvolenský útočník Martin Sloboda.
     
    36:37
    Kurali šikovne od modrej čiary našiel Ľuboša Bartečka pred bránkoviskom. Skúsený hráč si dokázal ešte vytvoriť priestor, premiešať puk, ale následne trafil iba výstroj brankára Baroša!
     
    35:00
    Vylučuje sa, no tentokrát na zvolenskej strane. Peter Hraško dostáva dve minúty za nedovolené bránenie. Popradčania teda budú mať k dispozícii skrátenú presilovú hru, keď po 23 sekundách naskočí na ľad Bartečko.
     
    33:23
    V početnej výhode si zahrá Zvolen. Ľuboš Bartečko dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    30:00
    Petr Obdržálek sa šikovne dostal po pravom kruhu do zakončenia, sťahovačkou prešiel cez Kuraliho, ale následne iba namieril do pripraveného Kostúra!
     
    26:12
    Andrej Podkonický (Zvolen) dostáva desať minút za nešportové správanie.
     
    23:06
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti vyrovnávajú stav tohto zápasu! Brabenec posunul na modrú čiaru EMILOVI BAGINOVI, ktorý pomerne "lenivou" strelou dokázal prekonať brankára Kostúra, ktorý ostal poriadne zaskočený, čo to cez neho prešlo!
    Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    20:16
    Gól neplatí.
     
    20:14
    Hneď na úvod sa hostia natlačili do zakončenia, Kamil Brabenec strieľal z pravého kruhu, Kurali sa však hodil do strely a aj zároveň posunul bránu, v ktorej pravdepodobne mohol skončiť aj puk. Rozhodca Konc odchádza na telefonát s videorozhodcom.
     
    Je to oficiálne. Druhý gól Popradu nebol uznaný kvôli ofsajdu!
     
    17:12
    Popradčania strelili druhý gól, keď si Boltun prevzal puk na modrej čiare a ponúkol ho do medzikružia Dávidovi Grígerovi, ktorý šikovne prekonal Baroša medzi nohy, no hlavný rozhodca Daniel Konc z neudaného dôvodu gól neuznal!
     
    13:05
    Presilovka pre Poprad. Lubor Pokovič dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    11:37
    Dávid Gríger si mohol pripísať prvý gólový zápis v drese Popradu, keď sa pekne natlačil po pravej strane, prešiel okolo brány, a potom do tyčky sa snažil prekabátiť Baroša, no ten mu na tento úmysel neskočil a vyrazil puk.
     
    06:11
    Jaroslav Kasík stratil puk na modrej čiare, do samostatného zakončenia sa rozbehol Lukáš Jurík, ktorý šiel ku ľavému kruhu, avšak tu oproti nemu vybehol gólman Popradu, ktorý frajerským zákrokom znemožnil šancu Zvolena!
     
    03:23
    Poprad dal gól!
    A máme tu úvodný gól stretnutia, strieľajú ho kamzíci! Na ľad prišla druhá presilovková formácia, Kasík s pukom na modrej prihral na pravý kruh Krotákovi, ktorý po chvíli našiel krížne na opačnej strane MÁRIA KURALIHO a ten tvrdou strelou z prvej prekonal Baroša ku pravej žrdi!
    Asistencie: Jaroslav Kasík a Arne Kroták.
     
    01:57
    Dočkali sme sa. Ján Ťavoda dostáva päť minút plus do konca zápasu za napadnutie zozadu a desať minút za zhodenie rukavíc. Juris Stals dostáva dve minúty za hrubosť a desať minút za zhodenie rukavíc.
     
    01:57
    Za bránou Zvolena si to pästne rozdali Juris Stals a Ján Ťavoda, na tresty už čakáme asi dve minúty.
     
    01:40
    Presilová hra pre Poprad, ktorá je, samozrejme, prvou v tomto zápase. Lubor Pokovič dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Kurali (Kroták, Kasík), 56. Paločko (Dinda), rozh. náj. Paločko – 24. Bagin (Brabenec), 58. Jurík (Sloboda, Pokovič)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Emil Bagin (ZVO)
    1:0   Tomáš Sýkora (POP)
    2. série:
    1:1   Lukáš Jurík (ZVO)
    2:1   Matúš Paločko (POP)
    3. série:
    2:1   Radovan Puliš (ZVO)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Štrauch – T. Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Matis, Boltun, Gríger
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Pokovič – Pichnarčík, Ťavoda – F. Fekiač, Popela – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík ("C"), Sloboda – Martin Ďaloga, Bortňák, Škvaridlo – V. Fekiač, I. Jaroš

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Smrek

    Diváci: 1328
    bahis siteleri