Poprad – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Žilina 7:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Středa 11.02.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš HRNKA - 4:1
     
    45:50
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti využili súperovu nepozornosť v obrane a zvyšujú svoj náskok. Po Chovanej prihrávke priamo rped bránku sa k puku dostal TOMÁŠ HRNKA, blafákom oklamal brankára a skóroval. Asistencie: Matúš Chovan, Gabriel Spilar.
    Tibor KUTÁLEK - 3:1
     
    29:52
    Piešťany dali gól!

    Napokon sme to asi zakríkli! Piešťanskí hokejisti vyhrali buly v útočnej tretine, puk dostal na modrú čiaru Drgoň a tvrdo vypálil. Hylák tento puk nedokázal udržať a tak sa do dorážky pustil TIBOR KUTÁLEK a bol úspešný. Asistencia: Adam Drgoň.
    Jiří BICEK - 3:0
     
    24:34
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti už hrali v plnom počte a ihneď sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Z pravej strany najskôr pálil navrátilec Hrnka, ale Rybár puk neudržal a do odkrytej siete ho potom dorazil JIŘÍ BICEK. Asistencie: Tomáš Hrnka a Radek Philipp.
    Adam LAPŠANSKÝ - 2:0
     
    21:57
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenia. Spoza bránky puk prirhrával do medzikružia Bicek a ADAM LAPŠANSKÝ sa prudkou ranou nemýli. Asistencie: Jiří Bicek a Matúš Chovan.
    Gabriel SPILAR - 1:0
     
    08:42
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti zúžitkovali svoju aktivitu a dostávajú sa do vedenia! Z ľavej strany na Rybára vystrelil Bartoš, ale piešťanský gólman puk iba zrazil vedľa seba. Tam sa v sekunde objavil rýchly GABRIEL SPILAR a puk iba doklepol do prázdnej siete. Asistencie: Peter Bartoš, Martin Štrbák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 9. Spilar (Bartoš, Štrbák), 22. lapšanský (Bicek, Chovan), 25. Bicek (Hrnka, Philipp), 46. Hrnka (Chovan, Spilar) – 30. Kutálek (Drgoň)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Pavúk, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bicek (A) – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Šúrek) – Leppänen, Brňák, Kotaška, Rais, Drgoň. Leško, Škadra, Bučka – Haring, Peško, S. Petráš – Klempa, Holovič, Stupka – Kutálek, Pašek, Rapáč – Hudec, Mišura, Románek

    Rozhodčí: Lokšík – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri