Vladivostok – Chabarovsk 6:0 (kon.) | Omsk – Novokuzněck 2:3 (po pr.) | Barys – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 3:2 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 4:3 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Nižněkamsk – Kazaň 0:6 (kon.) | Soči – Toljatti 3:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:1 (kon.) | Atlant – Riga 7:2 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
HC Slovan – Jokerit 2:3 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 24.02.2015, 14:00 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PUŠKARJOV - 4:2
     
    58:07
    Astana právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Domácí ujeli dva na jednoho a po přihrávce Romanova se do prázdné branky přes padajícího obránce trefil KONSTANTIN PUŠKARJOV – 4:2! Asistence: Konstantin Romanov.
    ANTROPOV - 3:2
     
    49:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení. Střelou Žajlauova vyrazil Kasutin pouze před sebe, kde číhal volný NIKOLAJ ANTROPOV, který neměl sebemenší problém s dorážkou kotouče do prázdné branky – 3:2! Asistence: Talgat Žajlauov, Konstantin Ruděnko.
    DVUREČENSKIJ - 2:2
     
    45:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na tuhle akci byl už i Laco krátký. Podobná situace jako u první branky Torpeda. Střelu Savinainena dorazil znovu za Lacovy záda NIKITA DVUREČENSKIJ. Asistence: Veli-Matti Savinainen.
    DVUREČENSKIJ - 2:1
     
    37:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se konečně dočkali a zaslouženě snižují na 2:1. Savinainenova zblokovaná střela se odrazila na hůl NIKITY DVUREČENSKIJE, který neměl problém s uklizením kotouče do prázdné branky. Asistence: Veli-Matti Savinainen, Kirill Knyazev.
    ŽAJLAUOV - 2:0
     
    12:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí se ubránili a posléze zvyšují na 2:0! Boyd vynikajícím pasem přes půlku hřiště vybídl TALGATA ŽAJLAUOVA, který v samostatném úniku prostřelil Kasutina mezi betony. Asistence: Dustin Boyd, Ján Laco.
    DAWES - 1:0
     
    03:00
    Astana právě vstřelila branku!
    A domácí se bleskově ujímá vedení poté, co využili přesilovou hru. Hostujícího Kasutina prostřelil NIGEL DAWES. Asistence: Mike Lundin.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Dawes (Lundin), 13. Žajlauov (Boyd, Laco), 50. Antropov (Žajlauov, Ruděnko), 59. Puškarjov (Romanov) – 38. Dvurečenskij (Savinainen, Knyazev), 46. Dvurečenskij (Savinainen)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluetkov) – Dallman, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Bartulis, Litviněnko – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Antropov, Žajlauov – Mikhailis, Kvasha, Puškarjov – Upper, Rachmanov, Romanov. Trenér: A. Nazarov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Alyapkin) – Bernackij, Blaževskij, Malevič, Aljajev, Makarov, Osipov, Valejev – Knyazev, Savinainen, Dvurečenskij – Galuzin, Filatov, Kazionov – Salminen, Drugov, Děmagin – Iljin, Ruděnkov, Žarkov. Trenér: P. Skudra

    Rozhodčí: Goffman, Ronn – Matyusha, Petrov

    Diváci: 3950
    bahis siteleri