Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Piešťany 4:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:4 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Poprad – Skalica 6:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HK Skalica
sk Úterý 24.02.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa podarilo domácim hokejistom presadiť až štyrikrát, a tak víťazia nad Skaličanmi 6:1.
    Skalica teda dnešným zápasom ukončila svoju púť v extraligovej sezóne 2014/2015, my im ďakujeme za ich vystúpenia a tešíme sa na nich budúcu sezónu.
    Poprad pokračuje v súťaži ďalej, vo štvrťfinále play-off sa stretne so Zvolenom.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera! (19:36:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    PALOČKO - 6:1
     
    59:51
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti ešte predsa len pridávajú šiesty klinec do skalickej rakvy! MATÚŠ PALOČKO si spracoval puk v medzikruží a krásnou tvrdou strelou namieril do pravej žrde, od ktorej sa puk odrazil do brány, 6:1!
    Asistenciu si pripisujú: Samuel Takáč a Mário Kurali.
     
    59:38
    Čiaroví rozhodcovia ešte pískajú zakázané uvoľnenie voči Skaličanom, vhadzovanie sa teda uskutoční po pravici brankára Samuela Košúta.
     
    59:14
    Kamzíci sú s pukom vo svojom obrannom pásme a zápas sa začína viacmenej dohrávať.
     
    58:51
    Štrauch hľadal z ľavého kruhu pred bránkoviskom Matúša Matisa, skalickí obrancovia však dokázali prekaziť plány domácim hokejistom.
     
    58:21
    Matis šprintoval za vyhodeným pukom smerom ku Košútovi, brankár Skalice však pre istotu puk prikryl pod svoju lapačku.
     
    57:48
    Kamzíci sa už viacmenej nikam neponáhľajú, Záhoráci taktiež nie.
     
    57:11
    Daniel Štumpf tvrdo vypálil od modrej čiary príklepom, gólman Matúš Kostúr však dokázal jeho projektil vyrážačkou upratať do rohu klziska.
    SÝKORA - 5:1
     
    56:43
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú do Košútovej svätyne aj ďalší presný zásah! Samuel Takáč sa s pukom ocitol v rohu klziska a šikovnou prihrávkou pred bránkovisko našiel TOMÁŠA SÝKORU, ktorý napokon aj s potvrdením videorozhodcu prekonal brankára Skalice!
    Asistencie: Samuel Takáč, Jaroslav Kasík.
     
    56:42
    Popradčania strelili gól, keď Takáč z rohu klziska dokázal medzi kruhmi nájsť Tomáša Sýkoru, ale či sa puk dotlačil do brány podľa pravidiel, o tom rozhodne videorozhodca.
     
    55:25
    Andreas Štrauch dokázal zárukou dobrého forčekingu získať puk od Skaličanov v útočnom pásme, no následne už z toho domáci aj tak nič nevyťažili.
     
    54:50
    Lotyšský útočník Juris Stals sa dostal do zakončenia spomedzi kruhov, jeho strelu však bezpečne zblokoval obranca Dresler smerom mimo bríny.
     
    53:51
    Na pozore sa teraz musel mať aj Kostúr, keď do šance mieril Šimíček, ktorý sa natlačil do tesnej blízkosti, avšak napokon z toho nevyťažil gólový zásah.
     
    53:20
    Už to takmer bol aj piaty gól! Kasík vypálil príklepom z medzikružia, Košút pekne vyrazil ku pravej žrdi, kde ešte prichádzal Gríger, ale namieril to napokon iba do bočnej siete!
    SÝKORA - 4:1
     
    52:38
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú do Košútovej siete druhý gól! Dobrú prácu odviedol Dávid Gríger, ktorý sa dostal s pukom do medzikružia, následne prenechal puk TOMÁŠOVI SÝKOROVI, ktorý sa pozrel na bránu, namieril a krásnou strelou trafil ľavý vinkel!
    Asistenciu si pripisuje Dávid Gríger a Ľubomír DInda.
     
    52:10
    Gáborčík hľadal z pravého kruhu pred bránkoviskom Štraucha, ale v tomto momente bola skalická defenzíva ostražitejšia a puk upratala do bezpečia.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 19. Paločko (Fabian, Takáč), 23. Matis (TS), 52. Boltun (R. Rapáč), 53. Sýkora (Gríger, Dinda), 57. Sýkora (Takáč, Kasík), 60. Paločko (Takáč, Kurali) – 22. Gachulinec (Barák, Nechala)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Paukovček, Gríger – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Matis
    HK Skalica: Lipovský (41. Košút) – Všetečka, Barák, Horváth, Drtina, Dresler, Zukal, Gachulinec, Nechala – Šimíček, Chylo, Vaškovič ("A") – Štumpf, Zálešák, J. Jurík ("C") – Studenič, Bene – Kovalovský, Lantoš

    Rozhodčí: Štefik – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1007
    ocianews.com