Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Piešťany 4:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:4 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Poprad – Skalica 6:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 24.02.2015, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Záver patrí Piešťanom, pred bránou posunul Holovič lepšie postavenému Klempovi, ten tesne minul bránu pri pokuse prekonať brankára do protipohybu.
     
    58:41
    Ďalšiu dobrú možnosť mal Pašek, jeho zakončenie spomedzi kruhov Trenčania zblokovali.
    LEPPÄNEN - 4:1
     
    58:07
    Piešťany dali gól!
    Hostia predsa len zaknihovali čestný úspech, strata puku domácich priniesla pre Havranov možnosť, ktorú využil strelou z pravého kruhu JARKKO LEPPANEN, ktorý využil zakrytý výhľad brankára.
    Asistencie: Holovič, Stupka
    NOVAJOVSKÝ - 4:0
     
    52:34
    Trenčín dal gól!
    Ten istý hráč, ktorý presilovku vybojoval, ju aj využil.Petrovický šikovne poslal puk PETROVI NOVAJOVSKÉMU pred bránu, ten zamiešal a poslal ho medzi nohy brankára.
    Asistencie Petrovický, Andersons
     
    52:00
    Po odraze puku hosťujúca obrana aj s brankárom dezorientovaná, ale Melichárek do odkrytej brány netrafil, puk skončil na hornej žrdke.
     
    50:36
    Rybár, Piešťany, 2 min – podrazenie
     
    47:14
    Melichárek ideálne našiel Nemca, ten spomedzi kruhov nedostal puk povedľa brankára.
     
    45:55
    Konečný, Piešťany, 2 min – faul kolenom
     
    45:55
    Kozáka zákerne zozadu napadol úderom na koleno hráč hostí. Hra je prerušená, kľúčový domáci bek odskackal do šatne, pre Duklu by to bola veľká komplikácia pred playoff. Rozhodca nakoniec po porade posiela Konečného len na dve minúty.
     
    45:05
    Konečného prihrávku od ľavého mantinelu tečoval pred bránou nepokrytý Vaculín, puk na smolu hostí mieril rovno do stredu brány.
     
    44:09
    Po naskočení spoluhráča z trestnej podnikli hostia nebezpečný protiútok, zľava posunul za seba puk Stupka, Mišura však nedokázal prestreliť brankára Dukly.
     
    41:57
    Konečný, Piešťany, 2 min – podrazenie
     
    39:01
    Hatala, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    35:26
    Chybná rozohrávka Piešťan dala Melichárkovi šancu na sólový únik. Nemal všaj v jeho úvode potrebnú rýchlosť a tak zakončoval už tiesnený obrancom. Puk Rybár vyrazil pred odkrytú bránu, kde ho chcel vrátiť prudko do brány Dudáš, no puk mu preskočil hokejku. Na tvári českého obrancu vidieť úsmev.
     
    34:55
    Hochel, Dukla, 2 min – napadnutie
     
    34:40
    Klempa je na puku silný a ukázal to svojim prienikom, keď si sám vypracoval až šancu medzi kruhmi. Obstrelil brankára, ale strelu zastavila žrdka!
    MIKULA - 3:0
     
    30:17
    Trenčín dal gól!
    Trenčania začali útok z hĺbky vlastného pásma, keď Mikula podržal a prihral krížom Petrovickému. Ten zaviezol puk do útočného pásma, počkal si na ideálny moment a poslal naľavo ONDREJOVI MIKULOVI naspäť. Ten tak mieril sám na brankára a bekhendovým blafákom mu nedal šancu.. Asistencie Petrovický, Habšuda
     
    29:15
    Leppänen podporil útok,jeho strelu sprava na zadnú žrď Nagy len vyrazil pred seba, v dorážke neuspel jeho spoluhráč Mišura.
     
    21:11
    Mikula nabral rýchlosť po ľavom krídle a otvoril sa pred ním priestor, ktorý domáci útočník využil. Z ľavého kruhu napriahol k strele, Rybár puk na dvakrát skrotil.
    ŠIŠOVSKÝ - 2:0
     
    20:40
    Trenčín dal gól!
    Priamočiaro a rýchlo sa dostali Trenčania do útočného pásma, rozbehnutý PETER ŠIŠOVSKÝ sa zmocnil puku a oklamal brankára.
    Asistencie: Melichárek, Nemec
     
    15:54
    Novajovský, Dukla, 2min – hákovanie
     
    15:40
    Chybnú rozohrávku Dukly hostia nepotrestali, prihrávku do šance dostal Mišura, no mieril nepresne, hoci mal dobrú parketu.
    KOZÁK - 1:0
     
    15:02
    Trenčín dal gól!
    Dukla pokračovala v tlaku aj po presilovke, Nemec najprv našiel pred bránu Razingara, ktorý ešte puk do brány nedostal, následne však po Melichárkovom priklepnutí z prvej presne trafil LUKÁŠ KOZÁK.
    Asistencie Melichárek, Nemec.
     
    12:42
    Mišura, Piešťany, 2 min – narazenie na mantinel

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 16. Kozák (Melichárek, Nemec), 21. Šišovský (Melichárek, Nemec), 31. Mikula (Petrovický, Habšudal), 53. Novajovský (Petrovický, Andersons) – 59. Leppänen (Holovič, Stupka)


    HK DUKLA Trenčín: A. Nagy – Kozák, Bokroš, Dudáš, Andersons, Novajovský, Hatala, Habšuda, Hochel – P. Šišovský, V. Nemec, Melichárek – O. Mikula, Mich. Hlinka, Rób. Petrovický – Koyš, P. Stantien, Razingar – D. Hudec, Daniška, Briestenský. Tréner: R. Stantien
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Bučka, Brňák, Škadra, Šedivý, Leppänen, Leško – Haring, Peško, Petráš – Pašek, Holovič, Stupka – T. Klempa, Mišura, Toman – F. Hudec, Vaculín, R. Konečný. Tréner: L. Gudas

    Rozhodčí: Jonák – Kacej, Výleta
    bahis siteleri