Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Piešťany 4:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:4 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Poprad – Skalica 6:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Košice
sk Úterý 24.02.2015, 17:30 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    BICEK - 1:4
     
    49:58
    Košice dali gól!
    Košičania bleskovo využívajú svoju skrátenú presilovú hru a zrejme rozhodujú o výsledku dnešného stretnutia! Erik Černák vypálil od modrej čiary a tesne pred Šimkom tečoval puk JIŘÍ BICEK! Asistencia: Erik Černák.
    HRNKA - 1:3
     
    38:41
    Košice dali gól!
    Teraz sa však do brejku dostal TOMÁŠ HRNKA a ten ukázal svojmu spoluhráčovi Jenčíkovi ako sa takéto príležitosti premieňajú. Asistencie: Peter Bartoš, Gabriel Spilar.
    KUTÁLEK - 1:2
     
    31:26
    Košice dali gól!
    Neprehľadná situácia a Košičania idú po prvýkrát v stretnutí do vedenia! Pravidlo nedáš – dostaneš sa teraz naplno potvrdilo. Šťastným, teraz ale naozaj šťastným strelcom je JURAJ CEBÁK, od ktorého korčule sa puk odrazil za Šimkov chrbát! Bez asistencie.
    Chovan MATÚŠ - 1:1
     
    22:08
    Košice dali gól!
    Jednoduchá akcia hosťujúcich Košíc, keď sa k puku po vhadzovaní dostal Tibor Kutálek, obišiel Šimkovu bránu a pred ňou našiel MATÚŠA CHOVANA, ktorý z prvej prestrelil zvolenského gólmana. Asistencie: Tibor Kutálek, Tomáš Hrnka.
    PULIŠ - 1:0
     
    05:39
    Zvolen dal gól!
    Skrumáž pred Alexandrom Hylákom, v ktorej sa najlepšie zorientoval momentálne už najlepší strelec celej Tisport extraligy RADOVAN PULIŠ a otvára tak skóre dnešného stretnutia! Nahrával mu jeho dvorný asistent Kamil Brabenec, ktorý sa zároveň stáva kráľom produktivity. Asistencie: Kamil Brabenec, Martin Sloboda.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 6. Puliš (Brabenec, Sloboda) – 23. Chovan Matúš (Kutálek, Hrnka), 32. Cebák, 39. Hrnka (Bartoš, Spilar), 50. Bicek (Černák)


    HKM Zvolen: Šimko (Baroš) – Juraško (A), Fekiač F., Hraško, Popela, Sloboda – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, Jurík (C), Chovan (A) – Fekiač V., Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Kentoš, Síkela
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bicek (A), Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Kutálek – Sojčík, Češík, Bondra

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Tomáš Holienka, Martin Junek

    Diváci: 1 187
    bahis siteleri