Vsetín – SK Karviná 5:2 (kon.) | Přerov – Technika Brno 1:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 1:2 (kon.)
Opava – Poruba 2011 4:3 (2:0 po s.n.) | Břeclav – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Pelhřimov – Trutnov 5:4 (kon.)
Jablonec n/N – Kobra 3:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Nymburk 6:7 (po pr.) | Sokolov – Vrchlabí 5:0 (kont.)
Klatovy – Žďár n/S 2:5 (kon.) | Řisuty – Tábor 4:5 (po pr.) | Kolín – Bílina 5:2 (kon.)
po prodl.
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
6:7 (0:2, 6:2, 0:2 - 0:1)
NED Hockey Nymburk
Středa 25.02.2015, 18:00 • ZS Jana Marka • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    60:52
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nabídnutou přesilovku v prodloužení hosté využili, když odražený puk zametl do branky STANISLAV EIS. Asistence Aleš Knesl a Lukáš Král.
     
    54:12
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nymburk bleskurychle využitou přesilovou hrou srovnávají skóre, když ALEŠ KNESL dělovkou od modré skrz klubko hráčů zamířil přesně. Asistence Lukáš Král a Stanislav Eis.
     
    40:44
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A už je to jen o jednu branku. MARTIN ŠIMEK zblízka snižuje. Asistence David Protivný a David Kulich.
     
    39:59
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Možná lehká ztráta koncetrace hradecké obrany, LUKÁŠ KRÁL se dostal to střelecké pozice a s pomocí pravé tyče snižuje. Bez asistence.
     
    34:26
    Vajgar právě vstřelil branku!
    MARTIN BRABEC se přes beka natlačil před Brázdila a pohotovým zakončením pod horní tyčku přidává šestý gól Vajgaru ve druhé třetině. Asistence Luboš Voaříšek a Jiří Bárta.
     
    32:55
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Kapitán Vajgaru LUBOŠ VOŘÍŠEK zkompletoval hattrick opět střelou nebo dorážkou z bezprostřední blízkosti. Asistence Jiří Bárta a Martin Brabec.
     
    28:25
    Vajgar právě vstřelil branku!
    A Vajgar rázem vede. Branka jako přes kopírák a MICHAL MILOTINSKÝ překonal Jaroslava Brázdila zblízka. Asistence David Košťál.
     
    28:01
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Brázdil neudržel ránu Marka Dvořáka, pouze ji vyrazil a LUBOŠ VOŘÍŠEK zakončil do prázdné brány. Asistence Marek Dvořák. A máme srovnáno.
     
    25:48
    Vajgar právě vstřelil branku!
    A už je to jen o jednu branku. LUBOŠ VOŘÍŠEK přesnou ranou švihem z mezikruží nedal Brázdilovi šanci nad jeho vyrážečku. Asistence Jiří Bárta a Tomáš Tržil.
     
    21:34
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Vajgar rychle odpovídá, závar před Brázdilem a JIŘÍ BÁRTA dorážkou pod víko vstřelil první hradecký gól dnešního utkání. Asistence Martin Brabec.
     
    21:08
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jenže další brejk při nymburské přesilovce už vyšel. Dulovec ještě neuspěl, ale nepokrytý STANISLAV EIS trefil z metru prázdnou branku. Asistence Dulovec.
     
    11:20
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Rychlá přesná přesilovková kombinace, MARTIN ŠIMEK dostal přesnou přihrávku na hůl mezi kruhy a švihem pod horní tyčku se nespletl. Asistence Karel Bičiště a David Kulich.
     
    09:08
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Puk nejprve při tlaku Vajgar skáče brankovištěm hostů, ale v brance neskončil, aby hosté vzápětí ujeli do brejku dvou na jednoho a KAREL BIČIŠTĚ posílá střelou nad vyrážečku hosty do vedení. Asistence Luboš Brzák.

    Jan Wirkner

    Branky a nahrávky: 22. Bárta (Brabec), 26. Voříšek (Bárta, Tržil), 29. Voříšek (Dvořák), 29. Milotinský (Košťál), 33. Voříšek (Bárta, Brabec), 35. Brabec (Voříšek, Bárta) – 10. Bičiště (Brzák), 12. Šimek (Bičiště, Kulich), 22. Eis (Dulovec), 40. Král, 41. Šimek (Protivný, Kulich), 55. Knesl (Král, Eis), 61. Eis (Knesl, Král)


    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kůdela, Kubeš – Šanda, Procházka, Novák, Popelka, Dvořák M., Tržil, Jon, Šperger, Mazanec, Lazorišák, Bárta, Tomšík, Brabec, Milotinský, Voříšek, Jasanský, Šafář, Kundrát, Košťál.
    NED Hockey Nymburk: Brázdil, Matoušek – Rittig, Kříž, Knesl, Kulich, Pokorný, Herna, Kuzďas, Eis, Král, Brzák, Bičiště, Šimek, Protivný, Velechovský, Dulovec, Wszolek, Dvořák V., Kadlec.

    Rozhodčí: Bejček – Marek, Rybáček
    bahis siteleri