Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
New York Rangers
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Calgary Flames
Středa 25.02.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Giordano našel mezi kruhy volného Gaudreaua, ten ale z vyložené pozice minul!
     
    58:31
    Ramo už je na střídačce! Flames v šesti!
     
    50:57
    Hayes si po skončení přesilovky najel do pásma po levé straně, naznačil kličku Ramovi a chtěl jej objet vnější stranou, to se mu povedlo, ale na brankové čáře jeho pokus zasunout puk zablokoval jeden z obránců Flames!
     
    48:39
    Domácí Rangers si zahrají druhou přesilovku! Za faul kolenem si jde sednout na trestnou lavici Sean Monahan.
    Kevin HAYES - 1:0
     
    43:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku utkání! Velkou chybu v obraně udělal Dennis Wideman a puku se zmocnil Brassard, který puk předal puk do lepší pozice KEVINU HAYESOVI, který se střelou z první prosazuje! Asistence: Derick Brassard.
     
    39:06
    Po levé straně se dostal do přečíslení Jooris, který zkusil zakončit. Ani nadvakrát se mu ale Talbota překonat nepodařilo!
     
    37:21
    Brassard teď přenechal puk na modrou Girardimu, ten se do puku opřel vší silou a rána proletěla těsně mimo Ramovo branky!
     
    32:10
    Na druhé straně zase vypálil Klein z mezikruží, na brankovišti se snažil dorážet Glass, k dorážce ho ale nepustil hostující Russell výborným obranným zákrokem.
     
    31:46
    Flames teď jeli tři na jednoho! Brodie přenechal puk na levou stranu Monahanovi, tomu ale puk trestuhodně utekl!
     
    28:30
    Od modré vypálil Russel, jeho ránu ještě tečoval někdo před brankou a střela proletěla těsně mimo. Talbot vůbec nic neviděl!
     
    25:39
    Do bitky se teď pustil domácí J.T. Miller a hostující Ferland. Domácí hráč měl od začátku navrch, poté ale ztratil rovnováhu a Ferland toho využil a vyhrál tuto bitku! Oba hráči pochopitelně míří na trestnou lavici.
     
    25:11
    Zucarello dostal puk na pravou stranu, udělal pár kroků a vystřelil zápěstím. Ramo ale pokračuje ve skvělém výkonu, střelu dánského útočníka lapil do lapačky!
     
    22:34
    Poirier teď nabral velkou rychlost ve středním pásmo a dostal se před Girardiho. Zakončení mu ale nevyšlo dle představ, i díky velmi těsnému bránění ze strany obránce Rangers.
     
    19:47
    Giordano s Brodiem měli puk ve svém pásmu a postupným útokem se dostali až do pásma. Právě Brodie se dostal ke střele z mezikruží, Talbot ale vytáhl výborný zákrok!
     
    10:48
    Gaudreau se dostal po levé straně do úniku, byl však velmi okatě hákován Kleinem. Hostující hráč se do zakončení dostal, ale nebylo přímo dle jeho představ.
     
    07:32
    Z pravé strany vypálil Monahan, jeho rána zablokoval někdo z domácích na modrou čáru, odkuď vypálil z první Wideman. Talbot si připsal první ostřejší zákrok utkání!
    Fantastický zákrok Karriho Rama!
     
    01:59
    Zajímavá situace před Ramem! Od modré vypálil McDonagh, jeho rána mířila do tyče. K dorážce se dostal J.T Miller, který střílel prakticky do prázdné branky, Ramo se ale velmi rychle přesunul a puk fantasticky lapil! Dlouho jsem neviděl tak dobrý zákrok!
     
    01:34
    Máme tu první vyloučení utkání! Martin St. Louis byl hákován při střele Glencrossem a ten míří na trestnou lavici!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 43. Hayes (Brassard)


    New York Rangers: Talbot (Skapski) – McDonagh, Girardi, Staal, Klein, Hunwick, Boyle – Kreider, Stepan, St.Louis – Hagelin, Brassard, Zucarello – Glass, Moore, Stempniak – J.T Miller, Hayes
    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Backlund, Jones – Glencross, Colbrone, Jooris – Bollig, Granlund, Raymond

    Rozhodčí: St.Laurent, Morton – Nowak, Shewchyk
    bahis siteleri