Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 25.02.2015, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jay MCCLEMENT - 4:1
     
    54:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! JAY MCCLEMENT nejprve vybojoval puk v rohu útočného pásma pro Brada Malona, který mu jej zpoza branky vrátil zpět a McClement střelou na vzdálenější horní roh branky překonává Zeppa, čímž zvyšuje na 4:1 pro domácí Hurricanes. Asistence: Brad Malone.
    Jordan STAAL - 3:1
     
    35:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru. Od modré čáry vystřelil Justin Faulk, jeho střelu Zepp vyrazil pouze před sebe, kde byl připravený Alexander Semin, jeho střelu sice také Zepp zneškodnil, ale následnou střelu JORDANA STAALA už nikoliv. Domácí se tak dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Alexander Semin a Justin Faulk
    Jeff SKINNER - 2:1
     
    22:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Sjomin poslal fantastickou přihrávku na druhou stranu útočného, kde byl osamocený připravený JEFF SKINNER, kterému už nedělo problém dostat puk za záda Zeppa. ASistence: Alexander Sjomin a Brett Bellemore.
    Nicklas GROSSMANN - 1:1
     
    17:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Phila v závěru první třetiny vyrovnává na 1:1. NICKLAS GROSSMANN se napřáhl a svou střelou z bodu pro vhazování překonal vše co mu stálo v cestě. Brankář Ward proti jeho střele neměl nárok, protože mu clonili ve výhledu hostující hráči. Asistence: Jakub Voráček a Matt Read.
    Justin FAULK - 1:0
     
    07:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají hned první přesilovou hru a dostávají se do vedení. JUSTIN FAULK dostal nabito na levou stranu, kde z kruhu pro vhazování vyslal nechytatelný projektil. Asistence: Eric Staal a Elias Lindholm.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 8. Faulk (Staal, Lindholm), 23. Skinner (Sjomin, Bellemore), 36. J. Staal (Semin, Faulk), 55. Mcclement (Malone) – 18. Grossmann (Voráček, Read)


    Carolina Hurricanes: Ward (Khudobin) – Sekera, Faulk, Gleason, Hainsey, Bellemore, Jordan – E. Staal, J. Staal, Lindholm – Skinner, Nash, Semin – Gerbe, Rask, Tlustý – Malone, McClement, Dwyer
    Philadelphia Flyers: Zepp (Stolarz) – Schultz, Streit, Del Zotto, Coburn, Grossmann, MacDonald – Raffi, Giroux, Simmonds – Read, Couturier, Voráček – White, Schenn, Umberger – VandeVelde, Bellemare, Rinaldo

    Rozhodčí: Lee, L’Ecuyer – Devorski, MacPherson
    bahis siteleri