Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Buffalo Sabres
Středa 25.02.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kevin CONNAUTON - 2:4
     
    27:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    V signalizované výhodě se střela od modré čáry odrazila do pravého kruhu pro vhazování, kde byl KEVIN CONNAUTON, jehož pokus končí v síti. Asistence: James Wisniewski, Ryan Johansen.
    Chris STEWART - 1:4
     
    24:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Girgensonst vyhrál vhazování na CHRISE STEWARTA, jenž kotouč už nikomu nepůjčil. Hostující útočník se napřáhl ke střele, která mířila na přední tyč a využila přesilovou hru. Asistence: Zemgus Girgensons.
    Mark PYSYK - 1:3
     
    22:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Flynn přenechal na hranici kruhů kotouč MARKU PYSYKOVI, jenž se s ničím nepáral a zařizuje opět dvoubrankový náskok Buffalu. Asistence: Brian Flynn, Marcus Foligno.
    Matt CALVERT - 1:2
     
    21:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dubinsky dostal kotouč za branku, kde vymyslel pěknou zadovku na MATTA CALVERTA, jenž střelu z první poslal k zadní tyči. Asistence: Brandon Dubinsky, Jack Johnson.
    Zemgus GIRGENSONS - 0:2
     
    14:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo udeřilo v oslabení a opět v tom měl prsty domácí brankář, který se vydal z branky na půl cesty, ale vyhozený kotouč dojel ZEMGUS GIRGENSONS, jenž udělal dlouho kličku na střed a navyšuje vedení svého týmu. Bez asistence.
    Cody HODGSON - 0:1
     
    09:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je obrovská chyba Forberga! CODY HODGSON nahodil puk od mantinelu na domácího brankáře, kterému propadl kotouč mezi betony a ten skončil za brankovou čárou. Asistence: Andrej Meszároš, Zach Bogosian.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 22. Calvert (Dubinsky, Johnson), 28. Connauton (Wisniewski, Johansen) – 10. Hodgson (Meszároš, Bogosian), 15. Girgensons, 22. Pysyk (Flynn, M. Foligno), 25. Stewart (Girgensons)


    Columbus Blue Jackets: Forsberg (McElhinney) – Johnson, Savard, Connauton, Wisniewski, Tjutin, Goloubef – Hartnell, Johansen, Wennberg – Calvert, Dubinsky, Atkinson – N. Foligno, Anisimov, Daňo – Tropp, Letestu, Boll.
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Lindback) – Benoit, Bogosian, McCabe, Ristolainen, Meszároš, Pysyk – Stewart, Girgensons, Ennis – Moulson, Mitchell, Gionta – M. Foligno, Flynn, Deslauriers – Larsson, Ellis, Hodgson.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Cvik, Brisebois

    Diváci: 13671
    bahis siteleri