Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Detroit Red Wings
Středa 25.02.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Justin Abdelkader (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    59:37
    Marián Gáborík mohl uklidit puk do prázdné brány, jeho střela ale těsně minula levou tyč!
     
    58:49
    Jonas Gustavsson už naskočil na střídačku a Detroit to zkouší podle očekávání v šesti.
     
    57:32
    Tyler Toffoli napřáhl k jedovaté ráně od modré čáry, kterou Jonas Gustavsso dokázal vyrazit!
     
    56:14
    Luke Glendening (DET) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry po vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    55:54
    Jamie McBain nebezpečně vypálil od modré čáry a Jonas Gustavsson jeho střelu letící těsně nad ledem a směřující k levé tyči pravým betonem vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    54:39
    Jakub Kindl (DET) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    54:38
    Kings se dostali po chybě Jakuba Kindla do přečíslení dva na jednoho, které zakončil střelou k levé tyči Marián Gáborík, Jonas Gustavsson se ale včas stihl přesunout a připsal si skvělý zákrok, kterým podržel nyní svůj tým ve hře!
     
    48:45
    Pavel Dacjuk se na opačné straně kluziště dostal ke střele, která jen těsně minula levý horní roh! Puk se následně od zadního mantinelu odrazil před bránu, žádný z hráčů Detroitu se ale k dorážce nedostal.
     
    48:09
    Anze Kopitar vzápětí mohl udeřit z bezprostřední blízkosti, Jonas Gustavsson si ale prostor u levé tyče pokryl a puk vyrazil do rohu kluziště!
     
    47:18
    Marián Gáborík nabral na levém křídle rychlost a poté od mantinelu vypálit těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Jonas Gustavsson ale dokázal jeho pokus levým betonem vykopnout mimo tři tyče!
     
    40:51
    Gustav Nyquist si položil mezi kruhy pro vhazování protihráče a poté se snažil střelou zápěstím zamířit přesně do pravého horního rohu, Jonathan Quick ale proti jeho pokusu vytáhl fantastický semafor, na kterém se rozsvítila červená! Úžasný zákrok lapačkou.
     
    40:12
    Marián Gáborík (LAK) menší trest, 2 minuty hákování.
     
    38:18
    Teemu Pulkkinen vypálil z levého křídla, Jonathan Quick ale dokázal jeho střelu pravým ramenem vyrazit!
     
    36:23
    Robyn Regehr (LAK) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    35:52
    Jonas Gustavsson nedokázal udržet nahození LA Kings z pravého křídla v lapačce a následná střela Jakea Muzzina z bezprostřední blízkosti byla hodně, hodně nepřesná!
     
    34:48
    Pavel Dacjuk si skvěle sjel z pravého křídla mezi kruhy pro vhazování a střelou zápěstím vypálil, jeho pokus ale Jonathan Quick vyrážečkou vytěsnil mimo tři tyče!
     
    31:38
    Justin Williams se dostal k dorážce, Jonas Gustavsson ale jeho střelu po ledě hokejkou zametl mimo nebezpečí!
     
    30:53
    Jonathan Ericsson (DET) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    29:54
    Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    29:50
    Drew Doughty si mezi kruhy pro vhazování pohrál s pukem a po krásné stahovačce se snažil zamířit přesně do pravého horního rohu, Jonas Gustavsson ale dokázal jeho střelu lapačkou vyrazit! Neuvěřitelný zákrok.
     
    26:16
    Jeff Carter nebezpečně vypálil z prostoru kruhů pro vhazování, Jonas Gustavsson ale rychle zareagoval a vyrážkou vyrazil jeho střelu do ochranné sítě! Skvělý zákrok.
     
    26:00
    Drew Miller si krásně vybruslil zpoza brány a backhandem se snažil puk uklidit k levé tyči, Jonathan Quick byl u ní ale včas a po dalším dobrém zákroku přerušil hru!
     
    25:32
    Stephen Weiss se dostal ke střele mezi kruhy pro vhazování a mohl dorážet puk do prázdné brány, jeho střela po ledě ale skončila vedle levé tyče!
     
    24:36
    Red Wings vytvořili před bránou LA Kings obrovský závar, Jonathan Quick ale s vypětím všech sil dokázal udržet puk před brankovou čárou a vzápětí mu pomohli obránci.
     
    23:32
    Dwight King (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    15:55
    Niklas Kronwall tvrdě vypálil od modré čáry, Jonathan Quick ale dokázal jeho střelu směřující doprostřed brány vyrazit a následná dorážka Detroitu mezi tři tyče nezamířila!
     
    12:55
    Drew Doughty tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střelu letící těsně nad ledem a směřující přesně ke vzdálenější levé tyči dokázal pravým betonem vyrazit Jonas Gustavsson!
     
    10:05
    Red Wings se dostali ke střele z levého kruhu pro vhazování, která směřovala do protipohybu Jonathana Quicka, ten ale dokázal včas zareagovat a jejich střelu vyrazil.
     
    08:38
    Tomáš Tatar napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která letěla těsně nad ledem a směřovala přesně k pravé tyči, Jonathan Quick ale dokázal včas vymrštit proti jeho projektilu svůj levý beton, kterým jeho střelu vyrazil!
     
    07:08
    Matt Greene (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    06:15
    Dustin Brown mohl pojistit vedení LA Kings střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování, Jonas Gustavsson ji ale zázračným zákrokem dokázal vytáhnout na horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě!
     
    04:08
    Dustin Brown, kapitán LA Kings, se snažil dorážet puk z bezprostřední blízkosti, u pravé tyče ho ale dokázal vychytat Jonas Gustavsson a po přikrytí puku přerušil hru!
     
    03:56
    Jake Muzzin opět tvrdě vypálil od modré čáry a Jonas Gustavsson jen sledoval, jak puk z jeho hokejky těsně míjí jeho pravou tyč!
    Jake MUZZIN - 1:0
     
    02:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JUSTIN WILLIAMS bleskově využívá přesilovou hru a jemnou tečí posílá LA Kings do vedení!! Marián Gáborík přihrál na levém křídle na modrou čáru Jaku Mazzinovi, který napřáhl ke tvrdé střele a ta zamířila po jemné teči Justina Williamse přesně do pravého horního rohu. Jonas Gustavsson vůbec nic neviděl a poprvé v dnešním zápase inkasoval. Asistence: Jake Muzzin, Gáborík.
     
    02:03
    Drew Miller (DET) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    00:25
    Los Angeles Kings se dostalo hned v úvodu utkání do přečíslení dva na jednoho, které zakončil po přihrávce Mariána Gáboríka střelou z pravého křídla Anze Kopitar a Jonas Gustavsson si připsal první důležitý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Williams (Muzzin, Gáborík)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – McNabb, McBain – Muzzin, Greene (A) – Regehr, Doughty – Clifford, Shore, Nolan – Lewis, Stoll, Williams – King, Carter, Toffoli – Gáborík, Kopitar (A), Brown (C).
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Smith, Marčenko – Dekeyser, Kindl – Kronwall (A), Ericsson – Andersson, Weiss, Pulkkinen – Miller, Glendening, Jurčo – Nyquist, Sheahan, Abdelkader – Tatar, Dacjuk (A), Helm.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney – Kiel Murchison, Jay Sharrers
    bahis siteleri