NY Rangers – Ottawa 0:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 1:3 (kon.) | Montreal – Detroit 4:3 (po pr.)
Tampa – New Jersey 4:3 (po pr.) | Florida – Boston 4:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – Los Angeles 3:1 (kon.) | Colorado – Winnipeg 1:0 (2:0 po s.n.)
Edmonton – San Jose 1:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 5:0 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 10.04.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dan HAMHUIS - 5:0
     
    56:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře. Arizona dnes nemá nárok ani na čestný úspěch. Střelou z mezikruží se prosazuje DAN HAMHUIS, pro kterého je to první gól v letošní sezóně. Asistence: Chris Higgins, Nick Bonino.
    Yannick WEBER - 4:0
     
    37:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Naprosto totožná situace jako u předchozí gólové akce. Daniel Sedin přihrál na modrou na YANNICKA WEBERA, který se prosazuje přesnou střelou. Asistence: Daniel Sedin, Alexander Edler.
    Yannick WEBER - 3:0
     
    35:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    YANNICK WEBER se prosazuje v přesilovce pět na tři tvrdou střelou od modré. Prostřelil vše, co mu v cestě stálo. Domácí tak vedou o tři branky. Asistence: Alexander Edler, Henrik Sedin.
    Ronalds KENINS - 2:0
     
    26:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RONALDS KENINS se dostal do předbrankového prostoru, odkud překonal brankáře Smitha, který neměl proti této střele šanci. Domácí se dostávají do vedení o dvě branky. Asistence: Jannik Hansen, Bo Horvat.
    Daniel SEDIN - 1:0
     
    16:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Edler začal celou akci, puk dostal Henrik Sedin, který jej zavezl do útočného pásma, viděl z druhé vlny najíždějícího DANIELA SEDINA, kterému přihrál. Domácí se ke konci první třetiny dostávají do vedení. Asistence: Henrik Sedin, Alexander Edler.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 17. Daniel Sedin (Henrik Sedin, Edler), 27. Kenins (Hansen, Horvat), 36. Weber (Edler, Henrik Sedin), 38. Weber (Daniel Sedin, Edler), 57. Hamhuis (Higgins, Bonino)


    Vancouver Canucks: Läck (Miller) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Sbisa, Bieksa – Burrows, Sedin H., Sedin D. – Vrbata, Bonino, Higgins – Dorsett, Vey, Baertschi – Hansen, Horvat, Kenins
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Stone, Ekman-Larsson, Campbell, Dahlbeck, Murphy, Moore – Samuelsson, Arcobello, Rieder – Moss, Gagner, Erat – Szwarz, Chipchura, Cunningham – Crombeen, Votale, McGinn

    Rozhodčí: Meier, Kowal – Rody, Wheler

    Diváci: 18,796
    bahis siteleri