Česko – Slovensko 3:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
HC Slavia Praha
Pátek 10.04.2015, 17:00 • Budvar aréna • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaroslav BEDNÁŘ - 2:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    A místo přesilovky pro domácí je tu čtvrtá branka Slavie. JAROSLAV BEDNÁŘ nabral rychlost ve středním pásmu, protáhl se až do šance a prostřelil Bláhu. Bez asistence.
    János VAS - 2:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže nerozhodný stav trval jen půl minuty. Po zmatcích v obraně Jihočechů na brankovišti došťouchal kotouč do sítě JÁNOS VAS. Asistence: Jaroslav Bednář a Ronald Knot.
    David KUCHEJDA - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! V pokračující přesilovce vypálil z vrcholu kruhu DAVID KUCHEJDA a parádní ranou o břevno rozdováděl Budvar arénu. Asistence: Dušan Žovinec.
     
    32:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši po více než devadesáti minutách hry, i se zápasem v Olomouci, skórují. V přesilovce se kotouč dostal na modrou čáru k DANU RŮŽIČKOVI, který tvrdou propálil Furcha. Asistence: Rok Pajič.
    Tomáš VLASÁK - 0:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hodně přísné vyloučení Přibyla a následná dvojnásobná přesilovka Slavii zajistila druhý gól. Valach se napřáhl, ale střelu si rozmyslel. Situaci ještě vylepšil pro TOMÁŠE VLASÁKA, který kotouč pohodlně poslal do sítě. Asistence: Juraj Valach a Jaroslav Bednář.
    János VAS - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    00:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hned po buly ve vlastním obranném pásmu hosté vyrazili do útoku, Bednář předal kotouč doleva Sklenářovi, ten parádní přihrávkou pod sebe našel volného JÁNOSE VASE, který z mezikruží zblízka propálil Bláhu. Asistence: Jakub Sklenář a Jaroslav Bednář.

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 33. D. Růžička (Pajič), 45. Kuchejda (Žovinec) – 1. Vas (Sklenář, Bednář), 22. Vlasák (Valach, Bednář), 45. Vas (Bednář, Knot), 53. Bednář


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Punčochář, Žovinec, Suchánek, Vráblík, D. Růžička, Mucha, Semrád – Marek, Pajič, Švihálek – Nouza, J. Straka, Kuchejda – Vaniš, Rob, Přibyl – Pašek, Trummer, Boháč – Švec.
    HC Slavia Praha: Furch (A. Svoboda) – A. Růžička, Štich, Valach, Knot, Beňovič, Kolařík, Drahorád, Šulc – Bednář, Vas, Sklenář – Čermák, Vlasák, Pletka – Stránský, Holec, Kolář – Babka, Andres, Doležal.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Gebauer, Lederer

    Diváci: 6244
    bahis siteleri