Salzburg – Třinec 1:4 (kon.) | Okanagan – Zürich 1:5 (kon.) | Limhamn/Malmö – Eisbären 1:7 (kon.)
Junosť Minsk – Sparta 0:5 (kon.) | Zürich – Sparta 6:5 (1:0 po s.n.) | Třinec – Eisbären 2:3 (kon.)
Limhamn/Malmö – Salzburg 1:7 (kon.) | Junosť Minsk – Okanagan 2:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
ZSC Lions
6:5 (1:1, 2:2, 2:2)
HC Sparta Praha
Pátek 10.04.2015, 16:00 • Tipsport aréna • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým ZSC Lions.
    Autorem vítězné branky je DOMINIK HARDMEIER.
     
    58:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté ujížděli ve dvou na jednoho a Šišolák krásnou zpětnou přihrávkou našel přesně PETRA MARŠOUNA, který svojí střelou ke vzdálenější tyči opět srovnává stav dnešního utkání! Asistence: Ondřej Šišolák.
     
    55:48
    Lions právě vstřelili branku!
    JUSTIN SIGRIST se nejprve pokusil objet branku a zasunout kotouč k tyči, jenže to dokázal Škorpík zachytit. Následně se ale domácí útočník sebral a i s pukem si sjel do prostoru, odkud vypálil a prostřelil brankáře Sparty! Asistence: Fabio Cohen a Nicolas Müller.
     
    50:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a znovu srovnávají skóre zápasu! Zídek nabídl před branku puk ONDŘEJI ŠIŠOLÁKOVI, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Václav Zídek.
     
    40:34
    Lions právě vstřelili branku!
    Ale naopak se prosazují domácí! K JUSTINU SIGRISTOVI se odrazila nakonec přihrávka Pfistera z rohu a domácí útočník už měl lehkou práci s doražením puku za ležícího Škorpíka. Asistence: Nils Pfister.
     
    36:01
    Lions právě vstřelili branku!
    Tak to byla pěkná akce! SIMON WETTSTEIN se rozjel za dlouhým kotoučem, který směřoval na branku Sparty a Škorpík rychle vystartoval z branky a pokusil se mu kotouč vypíchnout, jenže domácí forward ještě přehodil ležícího brankáře a vyrovnává! Bez asistence.
     
    31:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav nám dlouho nevydržel! Zídkovu střelu vyrazil Meier před brankoviště, kde byl dobře postavený ALBERT MICHNÁČ, který svojí rychlou střelou ke vzdálenější tyči posílá Spartu opět do vedení! Asistence: Václav Zídek.
     
    29:56
    Lions právě vstřelili branku!
    A Zürich opět vyrovnává stav dnešního zápasu. YANNIC NOLL si vybruslil před branku a zakončil mimo Škorpíkův dosah. Asistence: Jaison Puntus a Shane Mathew.
     
    27:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Albert Michnáč chytrou přihrávkou z rohu kluziště našel před brankovištěm volnou hokejku VÁCLAVA ZÍDKA, který svojí střelou z první posílá Spartu do vedení! Asistence: Albert Michnáč.
     
    08:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jeřábek daroval z pravé strany krásnou přihrávku na střed VOJTĚCHU KROPÁČKOVI, který z bezprostřední blízkosti dostal puk mezi Meierovy betony. Sparťané tak také využívají přesilovou hru. Asistence: Radek Jeřábek.
     
    04:13
    Lions právě vstřelili branku!
    Breiter nabil z rohu kluziště do mezikruží DOMINIKU HARDMEIEROVI, který svojí parádní střelou už nedal šanci Škorpíkovi. Asistence: Mischa Breiter.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Hardmeier (Breiter), 30. Noll (Puntus, Mathew), 37. Wettstein, 41. Sigrist (Pfister), 56. Sigrist (Cohen, N.Müller), rozh. náj. Hardmeier – 9. Kropáček (Jeřábek), 28. Zídek (Michnáč), 32. Michnáč (Zídek), 51. Šišolák (Zídek), 59. Maršoun (Šišolák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Šišolák (SPA)
    1:0   Hardmeier (ZSC)
    2. série:
    1:0   Michnáč (SPA)
    1:0   Noll (ZSC)
    3. série:
    1:0   Zídek (SPA)


    ZSC Lions: Meier (Zumbühl) – Hauser, Andersson, Vonbun, Degonda, Widmer, Breiter, Cohen – Hardmeier, Suter, L. Müller, Alena, Wettstein, Puntus, Oeggerli, Mathew, N. Müller, Pfister, Tschudi, Noll, Sigrist
    HC Sparta Praha: Škorpík (Hofmann) – Sedliský, Jeřábek, Vízner, Hanuš, Procházka, Vandas, Eliáš, Horský – Dubský, Michnáč, Maršoun, Komárek, Nacházel, Švarc, Šrámek, Kadlec, Chlouba, Zídek, Schwamberger, Kropáček, Kafka, Šišolák
    bahis siteleri