SAE – Gruzie 4:5 (1:2 po s.n.) | Lucembursko – Hongkong 5:2 (kon.) | Turecko – KLDR 3:4 (po pr.)
po s.n. (1:2)
Spojené arabské emiráty
4:5 (1:2, 1:0, 2:2 - 0:0)
Gruzie
Neděle 12.04.2015, 10:00 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Gruzie.
    Autorem vítězné branky je VITALI DUMBADZE.
     
    58:26
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Kdo jiný by dnes mohl vyrovnat, než VITALI DUMBADZE, který tak zkompletoval hattrick a individuální akcí vyrovnává dnešní utkání na 4:4. Bez asistence.
     
    55:41
    Oddechový čas pro Gruzii.
     
    55:41
    Nyní k tomu bude mít dobrou příležitost, když se nechal vyloučit Faisal Al Blooshi (SAE) za podražení.
     
    54:11
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Ovšem hostům oslabení paradoxně pomohlo. DIMITRI SMETANIN se totiž dokázal prosadit ve vlastním oslabení a snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Revaz Tsomaia, Vitali Dumbadze.
     
    52:52
    Cesta k bodům se navíc Gruzii o něco více komplikuje. Na dvě minuty je totiž vykázán na trestnou lavici za podražení Davit Minasiani (GEO).
     
    51:44
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Emiráty odskakují svému soupeři v krátkém časovém sledu o dvě branky. Svou druhou branku v utkání vstřelil FAISAL AL BLOOSHI. Asistence: Yahya Al Jneibi.
     
    49:53
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Spojené Arabské Emiráty se dostávají poprvé v dnešním utkání do vedení. Postaral se o to FAISAL AL BLOOSHI, který se trefil do černého. Asistence: Mubarak Al Mazrouei.
     
    41:06
    Zkraje třetí třetiny dostává Gruzie výhodu přesilové hry. Rozhodčí Sobolev totiž vylučuje za podražení Mohamada El Jachiho (SAE).
     
    37:44
    Domácí špatně střídali a jsou za to potrestáni dvouminutovým trestem. Ten odsedí Al Yafeal (SAE). Gruzie tak bude hrát v početní převaze.
     
    31:19
    Vylučovat se bude i na druhé straně. Za podražení vyfasoval dvouminutový trest Obaid Al Muharrami (SAE), který tak oslabuje své mužstvo.
     
    26:09
    Čtvrtý dvouminutová trest dostává Gruzie. Konkrétně Amiran Geperidze (GEO), který se provinil podražením a nabídl tak další šanci Emirátům.
     
    23:22
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Co se nepovedlo Emirátům v přesilové hře, se povedlo při hře v plném počtu. MOHADAM EL JACHI se dokázal prosadit a vyrovnal dnešní utkání 2:2. Asistence: Faisal Al Blooshi.
     
    21:01
    Hosté jdou dokonce do tří! Dalším vyloučeným gruzínským hráčem je Amiran Geperidze (GEO), který již sedí na trestné lavici za podražení.
     
    19:41
    Ještě je tu jedno vyloučení. Dnešní dvougólový střelec Vitali Dumbadze (GEO) je vykázán na trestnou lavici za hákování. Třetí přesilová hra Emirátů začíná.
     
    18:00
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Domácí nevyužili dvě přesilové hry a tak přišel trest. VITALI DUMBADZE svou druhou brankou v utkání posílá Gruzii dvě minuty před koncem první periody opět do vedení. Asistence: Revaz Tsomaia, Dimitri Smetanin.
     
    12:49
    O minutu později si ovšem hosté oslabení zopakují. Za hákování vyfasoval dvouminutový trest Zaza Gongadze (GEO).
     
    09:47
    První vyloučení dnešního utkání je na světě. Přesilovou hru si zahrají Emiráty. Revaz Tsomaia (GEO) si odsedí dvouminutový trest za sekání.
     
    05:56
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Arabské Emiráty ovšem velmi brzy odpovídají a vyrovnávají stav utkání. Mezi střelce se zapisuje OMAR AL SHAMISI. Asistence: Saeed Al Nuaimi.
     
    03:20
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Je tu první branka utkání, kterou se podařilo vstřelit Gruzii. Jako první v dnešním utkání rozvlnil síťku VITALI DUMBADZE. Asistence: Gia Oganeziani, Dimitri Smetanin.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 6. Al Shamisi (Al Nuaimi), 24. El Jachi (Al Blooshi), 50. Al Faisal (Al Mazrouei), 52. Al Blooshi (Al Jneibi) – 4. Dumbadze (Gia Oganeziani, Smetanin), 18. Dumbadze (Tsomaia, Smetanin), 55. Smetanin (Tsomaia, Dumbadze), 59. Dumbadze, rozh. náj. Dumbadze

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Smetanin (GEO)
    0:0   Al Nuaimi (UAE)
    2. série:
    0:1   Dumbadze (GEO)
    1:1   Al Shamisi (UAE)
    3. série:
    1:1   Tsomaia (GEO)
    1:1   Al Mazrouei (UAE)
    4. série:
    1:1   Dumbadze (GEO)
    1:1   Al Blooshi (UAE)
    5. série:
    1:1   Smetanin (GEO)
    1:1   Al Shamisi (UAE)
    6. série:
    1:1   Al Mazrouei (UAE)
    1:2   Dumbadze (GEO)


    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (Al Dhaheri) – El Jachi, Al Sarour, Al Blooshi, Al Muharrami, Al Nuaimi, Al Mazrouei, Al Subousi, Al Shamisi, Al Saedi, Al Jneibi, Al Yafeal
    Gruzie: Ilienko (Ambrolava) – Gia Oganeziani, Tsomaia, Davitašvili, Giorgi Jeiranašvili, Minasiani, Gobejišvili, Jangobegišvili, Chalatašvili, Lomidze, Shengelia – Dumbadze, Smetanin, Geperidze, Jeiranašvili, Davit Oganeziani, Gongadze, Kositski

    Rozhodčí: Sobolev (KAZ) – Efremov (KAZ), Trandafir (RUM)
    bahis siteleri