Toronto – Montreal 3:4 (0:2 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 4:5 (1:2 po s.n.) | Carolina – Detroit 0:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (1:0 po s.n.)
Dallas – Nashville 4:1 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 1:2 (kon.)
Vancouver – Edmonton 6:5 (po pr.)
konec
HC Olomouc
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Neděle 12.04.2015, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Do mezikruží dostal nahrávku Sklenář, který poslal střelu v jasné gólové šanci nad! Podle všeho to bylo bez teče, vhazuje se totiž ve středním pásmu.
     
    59:06
    Oddechový čas hostí!
     
    59:06
    Střela od Nováka končí v napřažené lapačce Vošvrdy.
     
    58:51
    Power-play Slavie!
     
    58:10
    Do samostatného úniku se dostal dnes už podruhé Marosz. Ani tentokrát však neuspěl. Střelu Furch jen vyrazil a v úhlu se ještě dostal Marosz k dorážce. Ta prošla p brankové čáře pryč.
     
    52:14
    Zápas na stadionu sleduje 4 031 fanoušků!
     
    51:07
    Kohouti zapomněli na Sklenáře, který se dostal do samostatného úniku. Slávista však neuspěl, trefil pouze ruku Vošvrdy, který puk vyráží do rohu kluziště.
     
    44:44
    Marosz se dostal do samostatného úniku a rozhodl se zakončit bekhendovým blafákem. Jeho úmysl však Furch přečetl a kotouč pokryl.
     
    43:18
    Hosté ještě zahrozili Kolářem, puk však po zásahu Vošvrdy zamířil mimo. Vzápětí se však mohla radovat Olomouc. Po ose Herman – Řípa – Dlouhý šla akce, která skončila střelou Dlouhého. Puk se pravděpodobně otřel o břevno.
     
    42:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Útočník Kohoutů na trestné moc dlouho neseděl. Hosté totiž po jednoduché a efektivní akci snižují na 2:1. TOMÁŠ VLASÁK prostě najel na okraj kruhu a střelou zápěstím prostřelil Vošvrdu. Hosté jsou opět ve hře.
    Asistence: Jaroslav Bednář, Jakub Sklenář.
     
    42:03
    Za podražení odjíždí na trestnou Jan Knotek (OLO).
     
    36:44
    Pískáním ocenili fanoušci rozhodnutí arbitrů, podle nichž jdou Olomoučtí do čtyř. Za nedovolené bránění totiž dostává Jiří Řípa (OLO) dvě minuty trestu.
     
    36:40
    Tlak Olomouce vyvrcholil trestem pro Slavii. Domácí ještě měli dlouhou výhodu, ale nevyužili ji. Za podražení tak jde pykat Václav Pletka (SLA).
     
    35:08
    V další velké šanci Herman, ale tentokrát je z toho tyč!
     
    32:20
    Stav hráčů na ledě se srovnává. Taktéž dvě minuty inkasuje i Jaroslav Bednář (SLA).
     
    32:15
    Dvě minuty za podražení dostává Martin Vyrůbalík (OLO).
     
    32:04
    Pokud měl někdo pochyby o kvalitách Tomáše Vošvrdy, odteď je už určitě nemá. Na olomouckého gólmana se řítil Babka, který si dokázal udělat dobrý den z obránce a protlačit se před Vošvrdu. Mohl se v tu chvíli zeptat Vošrdy, kam chce puk poslat. Udělal to jak nejlíp mohl, ale nestačilo to. Proti střele se totiž Vošvrda blýskl perfektním zákrokem, při kterém se celý přetočil brankovištěm a udržel puk v lapačce.
     
    30:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nakonec se ukázalo, že ke druhé brance nepotřebuje Olomouc nádhernou střelu. Půlku zásluhy na brance má Rostislav Marosz, který puk podél mantinelu zatáhl do útočného pásma, nabruslil si až k pravé tyči a odsud poslal puk bekhendem před Furcha. Zde se strhla mela a z ní vyšel vítězně TOMÁŠ RACHŮNEK, který posílá puk za bezmocného Furcha.
    Asistence: Rostislav Marosz.
     
    23:57
    Od modré tvrdě vypálil Škůrek, ovšem jen do betonu. Puk se však odrazil k tyči, kde ležel Knotek. Tato poloha mu však nevadila v zakončení a puk poslal jen těsně nad bránu.
     
    21:18
    Staněk posílá puk na tyč.
     
    19:40
    Rozhodčí nakonec trestají "dvojkou" za vražení Jana Stránského (SLA).
     
    18:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejdřív e vyslal od modré RADIM KUCHARCZYK hodně štiplavou střelu, ta však nebyla přesná. Vzápětí se ale olomoucký útočník ocitl na konci pohledné kombinaci, při které dostal nahrávku před prázdnou bránu. Zkušený borec jako Kucharczyk nemohl minout.
    Asistence: Jan Knotek, Robin Staněk.
     
    18:29
    Na trestnou jde za vyhození puku mimo hřiště David Štich (SLA).
     
    18:19
    Dlouhý s Řípou zakombinovali a byla z toho šance jako hrom! Řípa si nejdříve u mantinelu obhodil obránce, puk dojel a jednoruč ho poslal za bránu Dlouhému. Ten poslal kotouč Řípovi k tyči a olomoucká jednadvacítka namířila do spojnice!
     
    12:43
    Herman přebruslil obranu a dostal se do dobré pozice. Tu však ještě vylepšil nahrávkou na Řípu, který si najížděl k pravé tyčce. Olomoucká jedenadvacítka však ve velké šanci minula.
     
    11:35
    Výborné momenty od Petera Zuzina. Nejprve našel nápaditou nahrávkou Rachůnka, který trefil tyčku. Následně si puk opět našel, zbavil se bránícího hráče a sám vystřelil. Tentokrát si Furch našel puk lapačkou.
     
    02:26
    Další příležitost pro Staňka a tentokrát je z toho velká šance! Olomoucký obránce sice zamířil jen do levého betonu, ale u brány se na dorážku chystal Rachůnek. Snažil se poslat kotouč do horního růžku, brankář Slavie se však dokázal bleskově přesunout a gólovou příležitost Kohoutům zhatit.
    Branky a nahrávky: 19. Kucharczyk (Knotek, Staněk), 31. Rachůnek (Marosz) – 43. Vlasák (Bednář, Sklenář)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Vyrůbalík, Staněk, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Škůrek, Rašner – Laš, Knotek, Kucharczyk – Buc, Patera (C), Matai – Řípa, Herman, Dlouhý – Rachůnek, Marosz, Zuzin.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Růžička, Knot, Valach, Kolařík, Novák, Šulc, Drahorád – Sklenář, Vas, Bednář (C) – Pletka, Vlasák, Čermák – Kolář, Holec, Stránský – Doležal, Andres, Babka.

    Rozhodčí: Hejduk, Hodek – Blaha, Špůr.
    bahis siteleri