Lotyšsko – Česko 1:5 (kon.) | Francie – Norsko 5:6 (po pr.) | Rakousko – Dánsko 8:2 (kon.)
konec
Rakousko
8:2 (1:1, 2:1, 5:0)
Dánsko
Neděle 12.04.2015, 19:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to bude ještě debakl. Další branku rakouské reprezentace přidává VICTORIA HUMMELOVÁ. Dánky budou pravděpodobně rády, když neodejdou s ostudnějším výsledkem. Asistence: Charlotte Wittichová, Anna Meixnerová.
     
    54:11
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Pokud Dánsko nesložilo zbraně po šesté brance Rakušanek, teď už tak zřejmě učiní. Charlotte Wittichová plácla do puku na modré čáře a brankářka Claytonová pouze promáchla. Asistence: Victoria Hummelová.
     
    51:29
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A je hotovo. Domácí celek střílí svou už šestou branku a o vítězi dnešního posledního střetnutí na mistrovství světa v Rouenu je zřejmě rozhodnuto. Střelkyní branky se stává BEITER SCHWARZLEROVÁ, která se opět nejlépe zorientovala v předbrankovém prostou. Asistence: Denise Altmannová.
     
    47:59
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušanky vedou již o tři branky a vytvořily si tak bezpečný náskok! Kotouč směřoval do rohu dánského obranného pásma, odkud ho okamžitě poslal před branku Meixnerová. Tam už číhala úplně osamocená VICTORIA HUMMELOVÁ, která se svou vyloženou šancí naložila na výbornou. Asistence: Anna Meixnerová.
     
    42:42
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Velice důležitou branku teď vybojovaly Rakušanky! Krásnou kombinaci po ose Kantorová – Altmannová – Meixnerová zakončila posledně jmenovaná ANNA MEIXNEROVÁ. Ta číhala u pravé tyčky a dostala přesný křizný pas. Asistence: Denise Altmannová, Esther Kantorová.
     
    38:31
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny si nyní pro změnu připisují Rakušanky, které se prosadily díky tlaku v brankovišti. Na poprvé to ještě BEITER SCHWARZLEROVÉ nevyšlo, ale druhý pokus už byl úspěšný. Rakousko se dostává do těsného vedení 3:2. Asistence: Esther Kantorová.
     
    29:02
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Parádní kombinace Rakušanek končí vyrovnávací brankou! Altmannová zatáhla puk do útočného pásma a naservírovala ho přesně na hůl JANINE WEBEROVÉ, která její přesně křižný pas okamžitě z první usměrnila za záda brankářky Claytonové. Asistence: Denise Altmannová.
     
    21:18
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejistky střílí gól v oslabení! JULIE GREGERSENOVÁ se zjevila osamocené před brankářkou Marchhartovou, kterou překonala zdařilým blafákem do forhendu. Bez asistence.
     
    18:17
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Těsně před koncem první periody se prosazuje hostující mužstvo zásluhou MICHELLE WEISOVÉ, na jejíž střelu byla Marchhartová krátká. Bez asistence.
     
    09:56
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    První gól utkání střílí domácí celek Rakouska! Hummelová vypálila z dobré pozice, ale její rána byla sražena dánskou obránkyní, od které se kotouč odrazil přímo na hůl ANNY MEIXNEROVÉ. Ta okamžitě poslal puk směrem na branku a vyplatilo se. I když nebyla její střela přesná, dezorientovaná gólmanka Dánska už se nestačila přesunout. Asistence: Victoria Hummelová, Anna Hanserová.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 10. Meixnerová (Hummelová, Hanserová), 30. Weberová (Altmannová), 39. Beiter Schwarzlerová (Kantorová), 43. Meixnerová (Altmannová, Kantorová), 48. Hummelová (Meixnerová), 52. Beiter Schwarzlerová (Altmannová), 55. Wittichová (Hummelová), 55. Hummelová (Wittichová, Meixnerová) – 19. Weisová, 22. Gregersenová


    Rakousko: Marchhartová (Arnbergerová) – Matzková, Kainbergerová, Fazokasová, Grascherová, Krausová, Kantorová, Hyblerová – Vlceková, Volggerová, Hanserová – Meixnerová, Hummelová, Weberová – Beiter Schwarzlerová, Wittichová, Brunnerová – Lopezová, Altmannová. Trenér: Pekka Hämäläinen
    Dánsko: Claytonová (Joaová) – Frandsenová, Hansenová, Thomsenová, Jakobsenová, Olaussonová, Asperupová, Langsagerová, Andersenová – Gregersenová, Perssonová, Ernstová – Jensenová, Henriksenová, Brixová – Russellová, Soendergaardová, Weisová – Eberhardtová. Trenér: Denis Larsen

    Rozhodčí: Kieferová (GER) – Girardová (FRA), Rousselinová (FRA)
    bahis siteleri