Slovensko – Čína 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
4:3 (2:1, 2:0, 0:2)
Čína
sk Neděle 12.04.2015, 13:30Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Čína dala gól!
    Naše súperky využívajú dvojnásobnú presilovku a znižujú na rozdiel jediného gólu. Úspešnou strelkyňou je MENGYING ZHANGOVÁ. Asistencie: Mengying Qiová, Baiwei Yuová.
     
    57:30
    Čína dala gól!
    Číňanky skórujú a znižujú náš náskok na rozdiel dvoch presných zásahov. Do štatistík sa zapisuje RUI SUNOVÁ. Asistencia: Lu Wenová.
     
    32:20
    Slovensko dalo gól!
    Naše reprezentantky zvyšujú svoj náskok vo vlastnom oslabení! O štvrtý gól v sieti Shiovej sa postarala MÁRIA HERICHOVÁ. Asistenciu si pripisuje Lenka Sroková.
     
    28:24
    Slovensko dalo gól!
    Naše reprezentantky skórujú aj tretíkrát a zvyšujú svoj náskok! Do štatistík sa ako úspešná strelkyňa zapisuje ROMANA KOŠECKÁ. Asistencie: Andrea Kollová, Denisa Lalíková.
     
    16:48
    Slovensko dalo gól!
    Naše reprezentantky to dokázali a už v prvej tretine otáčajú skóre! V hre 5 proti 5 sa presadila LÍVIA LÚČOVÁ. Asistencia: Radka Trebuľová.
     
    12:53
    Slovensko dalo gól!
    Naše hráčky napokon vyrovnávajú proti plnému počtu súperiek! Do štatistík sa ako úspešná strelkyňa zapisuje NIKOLA GÁPOVÁ. Asistencia: Mária Herichová.
     
    00:12
    Čína dala gól!
    Naše súperky sa ujímajú vedenia už po 12 sekundách. Postarala sa o to MENGYING ZHANGOVÁ. Asistenciu si pripusuje Rui Sunová.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. Gápová (Herichová), 17. Lúčová (Trebuľová), 29. Košecká (Kollová, Lalíková), 33. Herichová (Sroková) – 1. Zhangová, 58. Sunová (Wenová), 60. Zhangová (Qiová, Yuová)


    Slovensko: Kiapešová (Kvaková) – Lalíková, Ištocyová T., Žtiňanská, Drábeková, Čurmová (A), Ráková, Gáborčíková, Paľová – Sroková, Herichová, Gápová – Lučová (C), Mikesková, Trebuľová – Korenková, Košecká, Kollová – Staronová, Ištocyová L., Mišková
    Čína: Shiová (Wangová) – Yuová, Liuová, Xuetingová, Wenová, Jiangová, Dengová, Zhaová – Zhangová M., Sunová, Kongová – Maová, Fangová – Zhuová, Luová, Heová – Tianová, Ch. Zhangová, Lyuová, Juová

    Rozhodčí: Abergová (FIN) – Codonauová (SUI), Frattarelliová (USA)
    bahis siteleri