Švédsko – Slovensko 1:3 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 11:6 (kon.) | Rusko – USA 3:1 (kon.)
Finsko – Česko 6:1 (kon.)
konec
Kanada
11:6 (2:3, 6:0, 3:3)
Lotyšsko
Čtvrtek 16.04.2015, 15:45 • Zug • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Eduards TRALMAKS - 11:6
     
    56:02
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem ta se ji nevydařila. Ve vlastním oslabení se totiž do úniku dostal EDUARDS TRALMAKS a nadvakrát pokořil Sawchenka. Bez asistence.
    Karlis CUKSTE - 11:5
     
    50:39
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši přesilovku využívají okamžitě po vhazování. Buncis poslal kotouč na KARLISE CUKSTEHO, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistene: Filips Buncis.
    Nicolas ROY - 11:4
     
    49:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dlouho to ale netrvalo a jedenáctá branka Kanady je na světě. NICOLAS ROY tvrdě vypálil z pravé strany a nedal Romanovskisovi šanci. Bez asistence.
    Mitchell STEPHENS - 10:4
     
    46:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadská osmnáctka si může odškrtnout "desítku". MITCHELL STEPHENS vytáhl kotouč zpoza branky až k levému kruhu a nečekanou střelou z otočky překonal soupeře. Asistence: Anthony Beauvillier a Matt Barzal.
    Jeremy ROY - 9:4
     
    43:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní výhodu zužitkovali i kanadští hráči. JEREMY ROY zkompletoval hattrick a domácí tým znovu vede o pět branek. Asistence: Matt Barzal.
    Filips BUNCIS - 8:4
     
    41:06
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru se hostujícímu týmu nakonec podařilo využít. Zile poslal puk na kruh na hokejku FILIPSE BUNCISE, jenž rychlým švihem pokořil gólmana. Asistence: Kristaps Zile.
    Guillaume BRISEBOIS - 8:3
     
    29:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Osmý kotouč v síti Lotyšů. GUILLAUME BRISEBOIS se ocitl zcela nehlídán na pravé straně, a přestože si Romanovskis s jeho první střelou poradil, na dorážku už nedosáhl. Bez asistence.
    Kyle CAPOBIANCO - 7:3
     
    27:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Z duelu se začíná stávat kanadská exhibice. KYLE CAPOBIANCO zavezl kotouč podél mantinelu do útočného pásma a jeho křižnou přihrávku se srazil obránce do vlastní branky. Asistence: Matt Spencer.
    Mitchell STEPHENS - 6:3
     
    26:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Následná akce už ale končí šestým gólem kanadského celku. Tyler Benson poslal kotouč na MITCHELLA STEPHENSE, jenž bez rozpaků poslal kotouč prudkou střelou z kruhu do sítě. Asistence: Tyler Benson
    Jeremy ROY - 5:3
     
    26:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Barzal našel aktivního JEREMYHO ROYE a kanadský zadák zaznamenal druhou branku v dnešním zápase. Asistence: Matt Barzal.
     
    24:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se dostávají záhy do vedení. JANSEN HARKINS dostal kotouč přímo mezi kruhy a tvrdou ránou propálil Romanovskise. Asistence: Tyler Benson a Parket Wotherspoon.
    Brett HOWDEN - 3:3
     
    23:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali a znovu dotahují soupeře. Chabot vyslal střelu od modré, kterou na brankovišti tečoval BRETT HOWDEN a lotyšský gólman neměl šanci. Asistence: Thomas Chabot a Matt Spencer.
    Ricards BERNHARDS - 2:3
     
    17:14
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba kandadské pětky. Noel ztratil kotouč v obranném pásmu a Blugers následně přihrávkou před prázdnou branku vybídl RICARDSE BERNHARDSE. Asistence: Roberts Blugers.
    Jeremy ROY - 2:2
     
    17:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí celek odpovídá. Stephens našel přihrávkou zadáka JEREMYHO ROYE, který poslal kotouč až do branky. Asistence: Mitchell Stephens.
    Bruno PRIEDE - 1:2
     
    14:40
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A Lotyšsko jde do vedení! Ve vlastním oslabení uprchl BRUNO PRIEDE a snažil se najít spoluhráče v tandemu. Kotouč se však odrazil zpět na jeho hůl a on poslal rychlou dorážkou svůj tým zpět do vedení. Asistence Eduards Tralmaks.
    Nicolas ROY - 1:1
     
    11:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadský tlak přeci jen přinesl úspěch. Gadwin se zmocnil kotouče na pravé straně útočného pásma a křižnou přihrávkou našel NICOLASE ROYE, který poslal kotouč do branky. Asistence: Glenn Gadwin.
    Kristaps ZILE - 0:1
     
    10:17
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovou hru Lotyši využívají. KRISTAPS ZIELE dostal kotouč na levé křídlo, kde mocně napřáhl a střelou těsně nad ledem pokořil Sawchenka. Asistence: Karlis Cukste a Martins Dzierkals.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 12. N. Roy (Gadwin), 18. J. Roy (Stephens), 24. Howden (Chabot, Spencer), 25. Harkins (Benson, Wotherspoon), 27. J. Roy (Barzal), 27. Stephens (Benson), 28. Capobianco (Spencer), 30. Brisebois, 44. J. Roy (Barzal), 47. Stephens (Beauvillier, Barzal), 50. N. Roy – 11. Zile (Cukste, Dzierkals), 15. Priede (Tralmaks), 18. Bernhards (Blugers), 42. Buncis (Zile), 51. Cukste (Buncis), 57. Tralmaks


    Kanada: Sawchenko (Cormier) – Brisebois, J. Roy, Bear, Wotherspoon, Chabot, Spencer, Capobianco – Beauvillier, Barzal, Stephens (C) – Harkins, Suderoff, Howden – N. Roy, Gawdin, Benson – Noel.
    Lotyšsko: Romanovskis (25. Mitens) – Cukste, Zile (C), E. Jansons, Rubins, G. Jansons, Klava, Ponomarenko, Zeilis – Dzierkals, Balcers, Buncis – Zohovs, Baranovskis, Misjus – Priede, Tralmaks, Puide – Bernhards, Blugers, Ezitis.

    Rozhodčí: Pešina (CZE), Solem (NOR) – Oliver (USA), Otmachov (RUS)
    bahis siteleri