Juventus – Neapol 3:1 (kon.) | Janov – Inter 3:2 (kon.)
konec
Janov CFC
3:2 (2:2)
Inter Milán
Sobota 23.05.2015, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Janov CFC dokázal otočit nepříznivý vývoj skóre v zápase s Interem Milán a nakonec vyhrál 3:2! Janov si tak zajistil, že v příští sezóně bude hrát v pohárové Evropě!

    Na Stadio Comunale Luigi jsme v prvním poločase sledovali výborný fotbal. Od úvodních minut byli výrazně aktivnější domácí fotbalisté. Již v páté minutě nebezpečně pálil Pavoletti, Handanovič však výborně zasáhl. Slovinský gólman se vyznamenal i v deváté minutě, kdy zneškodnil hlavičku Lestienneho. V 19. minutě jsme viděli první branku, kdy se ve vápně dokázal prosadit Mauro Icardi. Domácí ale přispěchali s odpovědí velmi rychle. Již o pět minut později se krýásnou střelou z hranice vápna prosadil Leonardo Pavoletti. O chvilku později Janov nevyužil velkého zaváhání Handanoviče a na druhé straně udeřil Inter. Z rychlého protiútoku se prosadil Rodrigo Palacio. Následně však hosty zachránilo břevno po střele Pavolettiho. V závěru poločasu se domácí podařilo přecijen vyrovnat. Kucka vysunul Maximeho Lestienneho, který využil chyby hráčů Interu a pohodlně skóroval do prázdné branky!

    Ve druhém poločase jsme již nesledovali takový ofenzivní koncert, nicméně stále se hrál velmi pohledný fotbal. Inter mohl zvrátit utkání na svou stranu v 74. minutě. To by však Hernanes a po něm i Brozovič nesměli trefil tyč! V závěru tak udeřil Janov! Na centr Edenilsona si naskočil Slovák Juraj Kucka, který dal na 3:2 a poslal Janov do "Evropy"!

    To je z mé strany vše a u dalších (nejen) fotbalových přenosů se těším brzy nashledanou! (22:44:14)
    Obrovská radost hráčů Janova po brance Maximeho Lestienneho

     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Rohový kop rozehrál Hernanes. Do vápna šel i brankář Handanovič, nicméně k hlavičce se nikdo z hostů nedostal!
     
    90+3
    Janov provádí poslední změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Brazilec Edenilson, kterého nahrazuje També.
     
    90+2
    Rozehrávky standardní situace se ujal Mauro Icardi, který však svou střelu přes zeď nedostal. Od stopera Burdissa se míč odrazil do zámezí na rohový kop.
     
    90+1
    Před vápnem nyní poslal k zemi Roncaglia Hernanese a vidí po právu žlutou kartu! Inter navíc bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Juraj KUCKA - 3:2
     
    89
    Janov právě vstřelil branku!
    No a domácí jdou v samotném závěru do vedení! Standardní situaci si vzal na starost Brazilec Edenilson, který poslal do vápna krásný centr, na ten si naskončil JURAJ KUCKA a přesná hlavička slovenského reprezentanta zapadla k tyči!
     
    88
    Edenilson si troufl na kličku mezi dvěma protihráči, která mu vyšla. Nicméně Juan Jesus se obejít nenechal a Brazilce poslal k zemi!
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází George Puşcaş.
     
    87
    I tento rohový kop rozehrál Edenilson, jehož centr však odvrátil Nagatomo. Za vápnem se míče zmocnil Rincón, který to zkusil z první. Jeho střela mířila vysoko nad branku Samira Handanoviče.
     
    86
    Na pravé straně si střídající Izzo vyškolil Nagatoma, kterého obešel a snažil se odcentrovat. Svému japonskému spoluhráči přišel na pomoc D´Ambrosio, který zablokoval míč na rohový kop.
     
    85
    Jubilejní desátý roh Janova rozehrál Edenilson. Centr se mu však příliš nepovedl a Jesus míč bezpečně odhlavičkoval pryč.
     
    84
    Na levé straně byl opět velmi nejistý Ranocchia, od kterého se míč odrazil na rohový kop.
     
    83
    Také domácí provádějí druhé střídání. Ze hřiště odchází nejlepší střelec Janova Iago Falqué, který je nahrazen Izzem.
     
    82
    Střídající Bonazzoli vysunul Shaqiriho, který pěkným centrem našel vápně Maura Icardiho, jehož hlavička však mířila mimo.

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Pavoletti (Bertolacci), 41. Lestienne, 89. Kucka (Edenilson) – 19. Icardi (Hernanes), 30. Palacio (Icardi)

    Karty:   43. Kucka (JAN), 63. De Maio (JAN), 90+1. Roncaglia (JAN) – 39. Hernanes (INM), 43. Brozović (INM), 64. D'Ambrosio (INM), 88. Jesus (INM)


    Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Roncaglia – Edenilson (90+3. També), Kucka, Costa, Rincón – Falqué (83. Izzo), Pavoletti, Lestienne (77. Laxalt).
    Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, Izzo, Perotti, Soprano, Panico, Mandragora, Laxalt, Bertolacci.

    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Jesus, Ranocchia (C), D'Ambrosio (87. Puşcaş) – Brozović (76. Shaqiri), Medel, Kovačić – Hernanes – Palacio (77. Bonazzoli), Icardi.
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Campagnaro, Kuzmanović, Obi, Santon, Felipe, Gnoukouri, Puşcaş, Donkor, Shaqiri, Bonazzoli.

    Rozhodčí: Tagliavento – Dobosz, Marrazzo (vš. ITA)
    thejrc.org