Česko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Rusko
Pátek 21.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    55:49
    A naše soupeřky si vyzkouší přesilovku. Zákrok Karolíny Kosinové (CZE) je ohodnocen jako podražení.
     
    50:26
    Kristýna Pátková si vynutila další početní výhodu, hokejka jí totiž z ruky ani náhodou nevyletěla sama. Margarita Dorofejevová (RUS) odchází pykat za sekání.
     
    43:46
    Ale partie prošpikovaná menšími tresty pokračuje, hned po čtyřech sekundách jdou do čtyř také ruské hokejistky. Jekatěrina Dobrodějevová (RUS) je vyloučena za hákování.
     
    43:42
    Rusky jsou kompletní a naopak si zase zahrají početní výhodu ony. Laura Lerchová (CZE) se při dojíždění protiútoku dopustila hákování.
     
    41:14
    A teď už je oslabení minulostí! Libuše Holá měla puk na hokejce, když jí zezadu k zemi poslala Darja Beloglazovová (RUS), která pyká za podražení. Česká střídačka se mohutně hecuje.
     
    39:53
    Navíc když následuje český prohřešek a do třetí části vstoupíme v oslabení. Tereza Topolská (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    36:54
    No tak pozor, na trestnou lavici putují najednou hned dvě další ruské hokejistky! Hřišnicemi jsou Lobovová a Pirogovová, čeká nás dlouhá přesilovka pěti proti třem!
     
    35:32
    A zahrajeme si další početní výhodu, snad dopadne lépe než ta předchozí. Polina Bolgarevová (RUS) je vyloučena za hrubost.
     
    32:06
    Hra se nám poněkud rozjela, i české hokejistky jsou nebezpečné! Druhá formace byla hodně dotěrná a vybojovala přesilovku po krosčeku Darji Seredinové (RUS).
     
    27:25
    Důsledkem je vyloučení, které posílá českou reprezentaci do čtyř. Karolína Hornická (CZE) si odpyká menší trest za podražení.
     
    21:01
    A hned je tady čtvrtá přesilovka pro českou reprezentaci! Dostali jsme se před brankoviště, kde přišel faul tělem Niny Pirogovové (RUS).
     
    17:36
    Navíc vzápětí následuje další přesilová hra. Taťána Šatalovová (RUS) je vyloučena za sekání a nápor českého týmu bude pokračovat.
     
    16:17
    A ty by mohly přijít před ruskou svatyní. Právě Jekatěrina Dobrodějevová (RUS) je totiž vyloučena za podražení a my věříme, že nyní uvidíme lepší českou přesilovku.
     
    08:15
    Vzápětí ale sborná hrála v šesti, což přináší první početní výhodu i českému týmu! Dvouminutový trest odsedí Jelizaveta Rodnovová (RUS).
     
    02:47
    Rusky si vytvořily menší půlminutový tlak v české třetině a výsledkem je první přesilovka zápasu. Laura Lerchová (CZE) je vyloučena za sekání.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Patočková – 13. Rodnovová (Konšinová, Šatalovová), 26. Konšinová (Těrjoškinová), 27. Kadirovová, 34. Kadirovová


    Česko: Jandová (Bláhová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Holá, Pacalová, Erbenová, Kolářová, Krejníková – Vozdecká, Pátková, Neubauerová – Jůzková, Patočková, Mašková – Topolská, Smetková, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Treťjaková (Merkuševová) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová, Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Malá – Svobodová, Šťastná.
    bahis siteleri