Česko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Rusko
Pátek 21.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    33:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel inkasujeme ve vlastní přesilovce a nutně budeme muset vymyslet, jak na ruskou kapitánku, aby nám o víkendu nenaložila kotel gólů. FANUZA KADIROVOVÁ znovu nabrala obrovskou rychlost a protáhla se po pravé straně až před Jandovou, kterou oklamala dlouhou kličkou ke druhé tyčce – 1:4. Bez asistence.
     
    26:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A po minutě bohužel prohráváme už o dvě branky. Adéla Jůzková nevyužila velkou šanci a museli jsme se vracet do obrany, kde dostala na pravé straně až příliš místa kapitánka FANUZA KADIROVOVÁ. Potom pověsila kotouč pod břevno a je to 1:3. Bez asistence.
     
    25:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná si zkraje druhé třetiny bere zpátky ztracené vedení. Nedostala se sice k většímu ohrožení branky, ale když Těrjoškinová poslala puk zkusmo od modré čáry na naši klec, TAISIJA KONŠINOVÁ ho ve vzduchu tečovala tak, že Denisa Jandová neměla šanci zareagovat – 1:2. Asistence: Darja Těrjošikonová.
     
    17:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Ani v přesilovce není hlavní předvést oku lahodící kombinaci do prázdné brány, ale raději využít momentu překvapení. Přesně to teď dokázala BARBORA PATOČKOVÁ, která měla puk za brankou. Když viděla, že má prostor vyjet, tak vyslala bekhend z hodně ostrého úhlu. Treťjaková si bližší tyčku pohlídala nedostatečně a kotouč jí propadl až za čáru – 1:1! Bez asistence.
     
    12:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruské juniorky se ve třinácté minutě bohužel ujímají vedení a z pohledu českého týmu to byla smolná situace. Jandová totiž betonem vytáhla ostrou střelu Konšinové a puk se dostal k české obránkyni, ta ho ale nestačila poslat pryč dostatečně důrazně a místo toho do něj praštila JELIZAVETA RODNOVOVÁ. To už se naše gólmanka natahovala marně – 0:1. Asistence: Taisija Konšinová, Taťána Šatalovová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Patočková – 13. Rodnovová (Konšinová, Šatalovová), 26. Konšinová (Těrjoškinová), 27. Kadirovová, 34. Kadirovová


    Česko: Jandová (Bláhová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Holá, Pacalová, Erbenová, Kolářová, Krejníková – Vozdecká, Pátková, Neubauerová – Jůzková, Patočková, Mašková – Topolská, Smetková, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Treťjaková (Merkuševová) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová, Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Malá – Svobodová, Šťastná.
    bahis siteleri