Ingolstadt – Dortmund 0:4 (kon.) | Mönchengladbach – Mohuč 1:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:2 (0:1)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 23.08.2015, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hostující tým provádí poslední střídání v tomto zápase! Kouč Mohuče Martin Schmidt posílá ze hry Jošinori Muta, který odvedl výbornou práci! Na jeho místo příchází na poslední minuty Ja-Cheol Ku.
     
    90
    Třetí žlutou kartu tohoto zápasu dostává domácí Julian Korb, který zastavil postup Jaira Samperia, který šel na pomoc Mutovi při protiútoku. Žlutá karta zcela zasloužená!
    90. Jošinori Muto se nedokázal prosadit ani z protiútoku
     
    90
    To je neuvěřitelné! Po další chybě domácí obrany se do samotatného úniku dostal japonský útočník Jošinori Muto. Rodák z Tokya měl za sebou vracejícího se Dahouda, i tak se však dostal ke střele. Ta však mířila těsně nad!
     
    88
    Borussia provádí závěrečný střídání! Lucien Favre stahuje ze hry mladého stopera Marvina Schulze, který nepodal špatný výkon. Na jheo místo příchází na poslední minuty záložník Mamoud Dahoud.
    87. Jošinori Muto mířil těsně mimo
     
    87
    Thorgan Hazard byl však ve středu hřiště obrán o míč hostující kapitánem Julianem Baumgartlingerem a do zajímavé příležitosti se dostal Jošinori Muto. Jeho zakončení však mířilo těsně mimo! Mohlo být rozhodnuto!
     
    83
    Další střídání provádí vzápětí i Mainz! Krásnou asitencí na druhou branku se prezentoval Christian Clemens, německý středopolař však svůj pobyt na hřišti právě ukončil. Na jeho místo přichází Leon-Aderemi Balogun.
     
    81
    Domácí kouč Lucien Favre reaguje na obdrženou branku hned dvojitým střídáním! Ze hřiště odchází letní posial z Hannoveru Lars Stindl, kterého nahrazuje švýcarský útočník Josip Drmić. Ze hřiště jde také Patrick Herrmann, kterého nahrazuje švédský útočník Branimir Hrgota.
    79. Christian CLEMENS - 1:2
     
    79
    Mainz právě vstřelil branku!
    Tak to je naprostý šok pro domácí Borussii! Mohuč jde v 79. minutě do vedení! Do vápna dostal zajímavý centr Jairo Samperio, který si všiml ještě lépe postaveného CHRISTIANA CLEMENSE, jenž se opřel do míče zprvní a poslal míč za záda Yanna Sommera! Domácí tým tak má pouze necelých dvanáct minut, aby s utkáním něco udělal!
     
    78
    Druhou žlutou kartu tohoto zápasu uděluje hlavní rozhodčí Denitz Aytekin domácímu Oscaru Wendtovi, který velmi ostře zajel do Daniela Brosinskiho. V tomto případě byla udělena žlutá karta zcela zaslouženě!
    74. Patrick Herrmann poslal míč nad branku!
     
    74
    Výkop měl k dispozici gólman Karius, nicméně ten zachytila obrana Gladbachu. Následně poslal do vápna zajímavý centr Oscar Wendt, který našel Hazarda. Od belgického záložníka se míč odrazil do prostoru, kam si naběhl Patrick Herrmann. Jeho rána však letěla nad branku!
    66. Hlavička Fabiana Freie mířila těsně mimo
     
    66
    Na druhé straně zahrozila také Mohuč! Johannes Geis sice přestoupil do Schalke, nicméně Christian Clemens kope standardní situace také skvěle! Jeho přesný centr našel ve vápně Fabiana Frei, jehož hlavička letěla těsně mimo!
     
    65
    Další obrovská příležitost pro Gladbach! Skvělou přihrávku za obranu dostal Thorga Hazard, který vystřelil zprvní. Německý brankář Loris Karius však velmi rychle vyběhl a míč vyrazil! Skvělý zákrok brankáře Mohuče!
     
    65
    První střídání hostujícího celku! Trenér Martin Schmidt posílá ze hry velmi aktivního Yunuse Malliho, na jehož místo příchází německý záložník Danny Latza.
    64. Obrovská šance Gladbachu
     
    64
    Mönchengladbach byl opravdu velmi blízko vedoucí brance! Mohuč propadla ve středu hřiště a do protiútoku se dostal Herrmann, který vybojoval míč pro Hazarda. Belgický záložník zprvní našel osamoceného Raffaela, jehož přízemní střela však skončila těsně mimo!
    54. Patrick HERRMANN - 1:1
     
    54
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Teď už však máme vyrovnáno! Borussia je za aktivní začátek odměněna! Na pravé straně dostal hodně prostoru Ibrahima Traoré, který ve středu našel volného Stinda, jenž ještě vylepšil pozici pro PATRICKA HERRMANNA. Německý křídelník se opřel do míče a trefil přesně k tyči!
    44. Thorgan Hazard velkou příležitost neproměnil
     
    44
    Gladbach kombinoval na útočné polovině. Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Granit Xhaka, který skvělou přihrávkou mezi obránci našel Thorgana Hazarda. Belgický středopolař však mířil těsně mimo a odmítl vyrovnání!
     
    43
    Nejdříve šel do protiútoku Mainz, který táhl Yunus Malli. Postup německého záložníka zastavil skvělým zákrokem Marvin Schulz. Na druhé straně se dostal k míči Patrick Herrmann, který udělal kličku do středu a mířil do vápna. Fabian Frei však jeho postup zastavil a dostává žlutou!
    42. Samperio Bustara Jairo - 0:1
     
    42
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hostující Mohuč jde zcela zaslouženě v závěru poločasu do vedení! Ve středu pole se k míči dostal Yunus Malli, který krásně roztáhl hru na pravou stranu, kam si naběhl Christian Clemens. Německý středopolař poslal do vápna přízemní centr, na který si naběhl JAIRO SAMPERIO a poslal míč za záda Yanna Sommera!
    35. Fabian Frei napálil břevno
     
    35
    Joo-Ho Park dostal na levé straně opravdu hodně prostoru, na první pokus však neodcentroval. Druhý pokus už vyšel lépe a míč se nakonec dostal za vápno, kam si naběhl Fabian Frei, který napálil míč do břevna! Yann Sommer vůbec nestihl zareagovat!
    22. Hazard v ofsajdu
     
    22
    Mohuč ve středu hřiště chybně rozehrála a do protiútoku se dostal Gladbach. Brazilský útočník Raffael roztáhl hru na levou stranu, kam si naběhl Oscar Wendt. Přízemní centr švédského obránce našel Herrmanna, kterému střela příliš nevyšla a míč do sítě tečoval Hazard. Belgičan se však nacházel v ofsajdu!
    13. Nenápadná střela Junuse Malliho skončila na tyči
     
    13
    Mainz teď byl ohromně blízko vedoucí brance! Do vápna Gladbachu si to namířil Yunus Malli, který měl proti sobě stopera Jantschkeho, a tak vyslal nenápadnou střelu, která skončila na tyči! Míč se odrazil na nohu Jaira, nicméně střela španělského útočníka byla zablokována!

    Jan Havlovic

    Branky: 54. Herrmann (Stindl) – 42. Jairo (Clemens), 79. Clemens (Jairo)

    Karty:   78. Wendt (MNC), 90. Korb (MNC) – 43. Frei (MAI)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Schulz (88. Dahoud), Jantschke (C), Wendt – Traoré, Stindl (81. Drmić), Xhaka, Herrmann (81. Hrgota) – Raffael, T. Hazard.
    Náhradníci: Sippel – Christensen, Brouwers, Dahoud, Drmić, Elvedi, Hrgota.

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Brosinski, Bungert, Bell, Park – Baumgartlinger (C), Frei – Clemens (83. Balogun), Mallı (65. Latza), Jairo – Muto (90+1. Ku).
    Náhradníci: Zentner – Balogun, Latza, Bengtsson, Moritz, Ku, Niederlechner.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Hacker (vš. Německo)

    Diváci: 50 172
    bahis siteleri