Espanyol – Real Madrid 0:6 (kon.) | Gijón – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético – Barcelona 1:2 (kon.)
Real Betis – Real Sociedad 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:2 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 12.09.2015, 20:30Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec a šlágr kola ovládla FC Barcelona! Všechny tři góly padly ve druhé části. Hosté byli jasně lepší, jenže to byli domácí, keří se překvapivě dostali do vedení, zásluhou Fernanda Torrese v 55. minutě. Atléticu ale radost dlouho nevydržela. O chvíli později srovnal krásnou střelu Neymar a o vítězství Katalánců rozhodl v 77. Messi. (22:18:35)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nevypadá to na žádné drama. Atlético se stále nemůže usadit na útočné polovině a tudíž se hraje stále daleko od svatyně ter Stegena.
     
    90+1
    Nastavují se celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    V závěru míří žlutá karta pro Giméneze, který zastavil Messiho jen za cenu faulu. Nutno dodat, že tato karta byla hodně přísná.
     
    88
    Hosté si jdou zaslouženě pro tři body. Drží kulatý nesmysl na útočné polovině a za žádnou cenu jej nechtějí svému soupeři půjčit.
     
    87
    Neymar skepl míč na Messiho a druhý zmiňovaný napřáhl z první. Dělová rána ale mezi tři tyče nezamířila. Bude to jen odkop od brány.
     
    86
    Messi se krásně prosmýkl přes dva protihráče a ikdyž se mu to přes toho třetího nepovedlo, tak hosté získali vzápětí míč opět pod svá křídla.
     
    85
    FC Barcelona není ten typ týmu, který by si při těsném vedení zatáhl před svou branku a bránil výsledek do poslední vteřiny.
     
    83
    Už už to vypadalo, že Griezmann zahrozí. Nakonec z toho byla průměrná rána z otočky, se kterou si ter Stegen s přehledem poradil.
     
    82
    V dnešním duelu dohrál Gabi. Ve zbylých minutách zápasu ho nahradí Vietto.
     
    81
    Následně se Messi dopustil faulu a Atlético bude rozehrávat. I tak ale po příchodu Messiho hra Barcelony výrazně ožila.
     
    80
    Messi zavelel k dalšímu útoku. Jeho spoluhráči ale raději akci pozastavili a volí bezpečnější způsob, s tím, že drží míč ve své moci a na útočné polovině.
     
    79
    Aktivní Suaréz se řítil do šance a z hranice malého vápna vyprodukoval přízemní ránu, kterou Oblak vytěsnil jen za cenu rohu. Z toho se ale domácí ubránili.
     
    78
    Teď už je jasné, že tímto pasivním stylem se Madrid bodů nedočká. Bude muset na svém výkonu výrazně přidat.
    77. Lionel MESSI - 1:2
     
    77
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Kdo jiný než LIONEL MESSI! Argentínský hráč je na hřišti necelých dvacet minut a přidává velmi důležitý gól. Neymar zabojoval a vybojoval míč, který poté přeposlal na Albu, ten následně na Suaréze, který jej sklepl na nabíhajícího Messiho, který již neměl problém a lehkým obloučkem ke vzdálenější tyči překonal brankaře.
     
    75
    Robertův tažný centr zaplul na hranu hřiště, kde letící balón zachytil Neymar. Nic z toho sice nevzešlo, ale hosté stále mají míč ve své moci.

    Martin Doležal

    Branky: 52. F. Torres – 55. Neymar, 77. Messi (L. Suárez)

    Karty:   18. Ó. Torres (ATM), 43. Luís (ATM), 89. J. Giménez (ATM) – 44. Iniesta (BAR)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:4.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Ó. Torres (60. Ferreira-Carrasco), Gabi (C) (82. Vietto), Tiago, Koke – F. Torres (62. Jackson Martínez), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Ferreira-Carrasco, Gámez, Jackson Martínez, Vietto, Savić, Ñíguez.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Mascherano, Vermaelen (29. Mathieu), Alba – Rakitić (60. Messi), Busquets, Iniesta (C), Rafinha – L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: Masip – Bartra, Adriano, Messi, Ramírez, Mathieu, Munir.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Nuňez
    bahis siteleri