Espanyol – Real Madrid 0:6 (kon.) | Gijón – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético – Barcelona 1:2 (kon.)
Real Betis – Real Sociedad 1:0 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:1 (0:0)
Valencia CF
Sobota 12.09.2015, 18:15 • Etsadio Minicipal El Milinón, Gijón • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Sporting Gijón sehrál skvělé utkání s Valencií CD. Hosté se však prosadili v samotném závěru a získali tři body!

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Hned v páté minutě měl šanci domácí Mascarell, jehož střelu však vyrazil na roh Doménech. Následně přebrala iniciativu Valencia! Ve 21. minutě zakončoval Negredo, avšak minul branku. O deset minut později měl další velkou šanci Negredo, avšak ani v tomto případě jsme branku neviděli!

    Druhá polovina druhého poločasu nabídla výbornou podívanou! Nejdříve měl obrovskou šanci domácí Pablo Pérez, který však na brankovišti nedokázal zakončit. O devět minut později posílal střílenou přihrávku Jony, nicméně Guerrero míč těsně nezasáhl. Hned o minutu později měl domácí další příležitost, nicméně výborně zasáhl Doménech! V závěru měl Sporting další příležitosti, avšak se nedokázal prosadit. V první nastavené minutě se tak prosadil Paco Alcácer, který rozhodl o vítězství Valencie! V závěru mohl vyrovnat Guerrero, nicméně Doménech korunoval výborný výkon skvělým zákrokem!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:52:46)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V samotnéím závěru měl ještě Sporting obrovskou příležitost! Z levé strany odcentroval Isma López, jehož centr propadl do míst, kde se nacházel střídající Guerrero. Jeho ránu však vyrazil Doménech, který dnes předvedl skutečně výborný výkon!
     
    90+4
    Valencia zvládá závěr utkání velmi zkušeně a drží míč na útočné polovině!
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    90+1. Paco ALCÁCER - 0:1
     
    90+1
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se v samotném závěru prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém vítězství! Sofiane Feghouli dokázal dostat míč na levou stranu, odkud poslal míč před branku střídající Bakkali. Před brankou byl dostatečně důrazný PACO ALCÁCER, který poslal míč do sítě!
     
    89
    V další velké šanci se ocitl Sofiane Feghouli, který na pravé straně přešel přes Hernándeze a pokousil se přelobovat brankáře Cuéllra. Míč však skončil těsně nad brankou!
     
    88
    Do zakončení se dostal také hostující Dani Parejo, který dostal hodně prostoru ve středu hřiště, nicméně jeho pokus skončil nad brankou!
     
    86
    To je neuvěřitelné, co domácí tým dnes nepromění! Po rohovém kopu střídajícího Carmona se míč odrazil před branku na Sanabriu, který obešel Doménecha, následně mu však míč utekl a mladý útočník se do zakončení nedostal! Následná dorážka Jonyho mířila mimo!
    85. Tvrdý souboj Gayá - Sanabria
     
    85
    Ve vápně se dostával do zakončení domácí Sanabria, který byl u míče dříve než José Gayá. Domácí hráč přes španělského obránce přelétl, nicméně penalta se pískat nebude!
     
    84
    Javi Fuego se krásně uvolnil na pravé straně a následně si narazil míč s Feghoulim. Následná přihrávka směřovala do míst, kde se nacházel Paco Alcácer, který se však do zakončení nedostal!
     
    83
    Na pravé straně kombinoval obránce Cancelo se Sofianem Feghoulim. Druhý jmenovaný se pokoušel dostat k centru, nicméně byl tvrdě dohrán Ismou Lópezem. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal.
     
    82
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Pablo Piatti, přichází Zakaria Bakkali.
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Pablo Pérez, přichází Carlos Carmona.
     
    81
    Výbornou individuální akci předvedl domácí Pablo Peréz, který přešel přes dvojici protihráčů a stále pokračoval vpřed. Následně ho však poslal k zemi Javi Fuego, který za taktický faul dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 90+1. Alcácer (Bakkali)

    Karty:   45. Mascarell (GIJ), 64. Isma López (GIJ), 77. P. Pérez (GIJ) – 30. Parejo (VAL), 41. E. Pérez (VAL), 81. Fuego (VAL)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 12:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:9.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora, L. Hernández, Espinosa, Isma López – S. Álvarez, Mascarell (61. Cases) – P. Pérez (82. Carmona), Halilović (71. Guerrero), Jony – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Guerrero, Cases, Canella, Carmona, Aït-Atmane, Meré.

    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá – Parejo, Fuego, E. Pérez (67. A. Gomes) – Feghouli, Negredo (75. Alcácer), Piatti (82. Bakkali).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Orbán, Alcácer, Bakkali, Rodrigo, de Paul, A. Gomes.

    Rozhodčí: Carlos Del Cerro (Španělsko)

    Diváci: 23 206
    bahis siteleri