Chabarovsk – Soči 1:0 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:3 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – Toljatti 5:4 (3:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Jokerit 5:2 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 3:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Jokerit Helsinky
Neděle 27.09.2015, 16:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SALLINEN - 5:2
     
    55:44
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hostům se právě podařilo snížit! Juhamatti Aaltonen zavezl puk do útočného pásma, poté svoji milimetrovou přihrávkou našel volného JEREHO SALLINENA, a ten se svoji velice přesnou ránou do levé části branky nemýlí! Asistence: Juhamatti Aaltonen.
    STOLJAROV - 5:1
     
    48:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí opět utíkají Jokeritu do vedení o čtyři branky! Další akci, která započla za bránou nám předvedla velice sehraná dvojice Stoljarov, Radulov. Na konci cele akce stál GENNADY STOLJAROV, který dostal parádní přihrávku od Radulova a svoji střelou do vrchní části branky se nemýlil. Asistence: Alexander Radulov, Simon Hjalmarsson.
    KAPANEN - 4:1
     
    44:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté na čtvrtý inkasovaný gól rychle odpovídají! Juhamatti Aaltonen zavezl puk do útočného pásma, kde svoji pěknou nahozenou žabičkou našel NIKA KAPANENA, a ten puk usměrnil krásně za záda bezmocného Sorokina! Asistence: Juhamatti Aaltonen, Ville Lajunen.
    PLATT - 4:0
     
    43:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva jde do vedení už o čtyři branky! Jan Muršak nalezl svoji parádní přihrávkou zpoza branky úplně volného GEOFFA PLATTA, a ten se následně svoji střelou nemýlil a Karlssona překonává! Asistence: Jan Muršak.
    MAMIN - 3:0
     
    35:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení už 3:0! Geoff Platt nahrál puk před bránu do ideální pozice k zakončení svému spoluhráči MAXIMOVI MAMINOVI, který svoji střelou do levého horního rohu překonává brankáře Karlssona! Asistence: Geoff Platt.
    STOLJAROV - 2:0
     
    20:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení díky sporné situaci, kterou nakonec rozhodčí uznali, a gól tak platí! Alexander Radulov vyvezl puk zpoza branky a snažil se zakončit, napoprvé Karlsson puk vyrazil před sebe, ale důrazný GENADDY STOLJAROV puk za brankovou čáru dotlačit! Asistence: Alexander Radulov, Nikita Zajcev.
    RADULOV - 1:0
     
    04:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Ihned po vhazování, které vyhrál Hjalmarsson se kotouč dostal přes Stojlarova až k bezchybnému ALEXANDROVI RADULOVOVI, který svoji přízemní ránou překonal Karlssona! Asistence: Gennadij Stoljarov, Simon Hjalmarsson.

    Branky a nahrávky: 5. Radulov (Stoljarov, Hjalmarsson), 21. Stoljarov (Radulov, Zajcev), 36. Mamin (Platt), 44. Platt (Muršak), 49. Stoljarov (Radulov, Hjalmarsson) – 45. Kapanen (Aaltonen, Lajunen), 56. Sallinen (Aaltonen)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov, Zajcev, Ožiganov, Kiselevič, Panin, Vorobjov, Bondarev – Stoljarov, Hjalmarsson, Radulov – Mamin, Muršak, Platt – Tělegin, Andronov, Kugryšev – Světlakov, Makarov, Kvartalnov – Ljubimov
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Lajunen, Ohtamaa, Larsen, Jensen, Korpikari, Jaakola, Vaananen – Jormakka, Olimb, Huhtala – Kozun, Regin, Sallinen – Rita, Kapanen, Aaltonen – Joensuu, Wirtanen

    Rozhodčí: Frano, Anisimov – Lazarev, Sysuyev

    Diváci: 5247
    bahis siteleri