Slovan Bratislava – Senica 2:1 (kon.) | Michalovce – Myjava 1:2 (kon.) | Podbrezová – Zlaté Moravce 2:2 (kon.)
Žilina – Ružomberok 2:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:2 (1:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 07.11.2015, 17:00 • MFK Zemplín Michalovce • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! V ňom sa dozviete všetko podstatné zo zápasu medzi MFK Zemplín Michalovce – Spartak Myjava s výkopom o 17:00!

    Naša najvyššia futbalová súťaž, ktorá nesie názov Fortuna liga opäť pokračuje, cez tento víkend sa odohrá už jej 16.kolo. V ňom sa na štadióne v Michalovciach stretnú proti sebe domáci celok MFK Zemplín Michalovce, ktorý privíta Spartak Myjava. Toto stretnutie nám sľubuje zaujímavý zápas, kde by sme sa nudiť nemali.

    MFK Zemplín Michalovce:
    Nováčik súťaže zatiaľ platí nováčikovskú daň. Momentálne má na svojom konte len 14 bodov a patrí mu 10.miesto. V posledných 3 zápasoch však dokázal bodovať a to nad súpermi, s ktorými súperi o záchranu. Najprv prišla domáca výhra 3:1 nad Skalicou, potom opäť domáce víťazstvo, keď Zemplín porazil Podbrezovú 2:0 a v poslednom zápase remizoval 1:1 v Zlatých Moravciach. Uvidíme, ako dlho im takáto forma vydrží a či sa dokážu v úvodzovkách presadiť aj proti momentálne lepším celkom. Najlepším strelcom Michaloviec je momentálne Danko so 4 gólmi.

    Spartak Myjava:
    Myjava je na tom čo sa týka postavenia v tabuľke oveľa lepšie a nachádza sa vo vrchnej časti tabuľky. Momentálne jej patrí 5.miesto, keď Spartak dovedna nazbieral 23 bodov. Forma Myjava však v poslednej dobe dobrá nieje. Myjava sa nachádzala v tabuľke aj dlhšiu dobu vyššie, avšak posledné nevydarené zápasy ju zosunuli nižšie. Momentálne ťahá šnúru 4 prehry za sebou. V poslednom zápase prehrala na pôde Trenčína 1:4. Najlepším strelcom Myjavy je Sládek s 5 gólmi.

    Slovnaft cup:
    Hostia mali cez týždeň povinnosti aj v pohári, keď sa predstavili v Zlatých Moravciach. Zápas im vôbec nevyšiel a po prehre 2:4 ďalej nepostúpili. Domáci v pohári už vypadli dávnejšie.

    Rozhodcovia a delegáti zápasu:
    Hlavný rozhodca: Michal Smolák
    1.asistent rozhodcu: Radoslav Bobko
    2.asistent rozhodcu: Ján Pozor
    Náhradný rozhodca: Martin Borsányi

    Delegát stretnutia: František Vorel
    Delegát pozorovateľ: Miroslav Minarčík

    Favorit zápasu:
    Tento zápas podľa mňa jasného favorita nemá. Tabuľkové postavenie však mierne favorizuje hostí, ktorí však narozdiel od domácich majú oveľa horšiu poslednú formu. Môžme sa tak tešiť na zaujímavé stretnutie!
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Šimčák, Montero, Calero, Chubutija – Danko, E. Mensah, Morlacchi, Bayón – Koscelník, Sedlák.
    Náhradníci: Kira – Tóth, Grič, Kunca, Podhorin, Hamuľák, Nworah.

    Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Kóňa, Pekár (C) – Kolár, Chovanec, Škutka, Bílovský – Daniel, Sládek.
    Náhradníci: Solnička – Ferenčič, Duga, Marček, Egri, Slančík.

    Rozhodca: Michal Smolák – Radoslav Bobko, Ján Pozor – Martin Borsányi.
     
    Príjemný sobotný podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, skrátiť si ho môže naštudovaním zostáv oboch mužstiev. V domácej bráne sa predstaví kapitán domácich Marián Kelemen, bránu hostí bude strážiť Matúš Hruška. V Michalovciach momentálne vládne hustá hmla, uvidíme, ako to ovplyvní vývoj tohto zápasu.

    Zápas povedú z pozície rozhodcov páni Michal Smolák – Radoslav Bobko, Ján Pozor – Martin Borsányi.

    Prajem Vám príjemný športový zážitok, tesne pred výkopom sa Vám opäť prihlásime!
     
    Oba tímy spoločne v sprievode rozhodcov zápasu práve prichádzajú na trávnik! Po úvodných formalitách sa tak toto zaujímavé stretnutie môže začať.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.
    Domáci dnes nastúpili v žltých dresoch, hostia v čierno-bielej kombinácie.
     
    1
    Domáci futbalisti sa snažili o rýchle prechod do 16-tky hostí, po útočnom faule však lopta putuje na kopačky futbalistov Myjavy.
     
    2
    Hostia aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách a snažia sa preniknúť pred domácu 16-tku, domáca obrana situáciu zatiaľ zvláda a hostí do ničoho nepúšťa.
     
    3
    Michalovce dali gól!

    Fantastický úvod domácich futbalistov! Obrana hostí si nedala pozor, domáci futbalisti vyrazili do rýchleho brejku, loptu získal EMANUEL MENSAH, ktorý si famózne spracoval loptu, hodil si ju pred seba do behu a cez nedôraznú obranu prešiel až pred brankára hostí a prvá strela na bránu v tomto zápase tak končí gólom – 1:0!
     
    4
    Myjava je síce po inkasovanom góle v šoku, ale snaží sa čo najrýchlejšie vyrovnať. Zatiaľ sa im však výrazne preveriť domácu defenzívu nedarí. Po nevydarenom zakončení bude od svojej brány loptu odkopávať Kelemen.
     
    5
    Celkom slušne zaplnené tribúny štadióna tak majú dôvod oslavovať a hlasitým pokrikom naďalej ženú svoj tím dopredu. Momentálne sa hrá futbal skôr medzi 16-tkami.
     
    6
    Hostia teraz trocha pritlačili na domácich futbalistov, kopali sériu dvoch rohov, ale skóre zápasu sa nemení.
     
    8
    Loptu teraz dlhšie držia na svojich kopačkách futbalisti domáceho celku, hostia ich však do vnútra svojej 16-tky nepúšťajú.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Ján Chovanec (Spartak Myjava).
     
    10
    Domáci futbalisti sú aj naďalej v držaní lopty, hostia ich však dobre eliminujú a do žiadnych zaujímavých príležitostí ich nepúšťajú. Tempo hry od úvodu zápasu trocha opadlo.
     
    11
    Myjava si už vybojovala loptu vo svoj prospech a momentálne sa snaží o preniknutie do 16-tky. Domáca defenzíva je však aj naďalej pozorná, zatiaľ však výraznejšie preverená nebola.
     
    12
    Ospravedlňujeme sa, momentálne sa zápas prerušil pre vypadnutie osvetlenia! Viacej informácii zatiaľ nemáme, hra je tak prerušená, zatiaľ nevieme, kedy sa v nej bude pokračovať!
     
    Hra je aj naďalej prerušená, hráči spolu s rozhodcami sú v šatni a čakajú, kým sa porucha odstráni. Ak sa do 60.minút od výpadku osvetlenie neopraví, zápas sa bude dohrávať v náhradnom termíne!
     
    Podľa posledných informácii osvetlenie opäť funguje, v hre by sa tak čoskoro malo pokračovať!
     
    13
    A v hre sa nám už opäť pokračuje! Po takmer hodinovom prerušení tak pokračujeme za stavu 1:0 pre domáci celok.
     
    14
    Sládek sa dostal ku lopte a skúsil vystreliť spoza 16-tky. Jeho strela bola napokon nepresná a Kelmen zasahovať nemusel.
     
    15
    Výborný zákrok brankára hostí Hrušku! Bayón sa dostal ku lopte a vyslal krásnu strelu na bránku hostí, lopta sa krútila do pravého horného rohu, Hruška však skvelým zákrokom podržal svoje mužstvo!
     
    16
    Daniel výborne unikol po pravej strane, dokázal aj odcentrovať do 16-tky domáceho mužstva, tam však jeho spoluhráči nedokázali presne zakončiť a loptu tak do hry uvedie brankár domácich Kelmen.
     
    17
    Loptu majú momentálne na kopačkách futbalisti Myjavy a snažia sa preniknúť na dostrel brány domácich. Domáci futbalisti však výborne bránia stred poľa a tak sa Myjava presadzuje len veľmi ťažko.
     
    18
    Teraz sa to však futbalistom hosťujúceho celku podarilo, vybojovali na svoju stranu aj roh, avšak ten žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol. Domáci vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    19
    Domáci sa napokon dostali na dostrel brány Myjava, Hruška musel zasahovať v bráne hostí až dvakrát, napokon však aj s pomocou svojej obrany odvrátil loptu do bezpečia.
     
    20
    Častejšie sú teraz pri lopte futbalisti Myjavy, avšak nedarí sa im preniknúť do zaujímavých príležitostí, odkiaľ by mohli ohroziť bránu domácich. Na štadióne je počuť fanúšikov domácich, ale aj fanklub hostí dáva o sebe najavo.
     
    21
    Aj naďalej majú hostia loptu na svojich kopačkách, avšak domáci futbalisti ich zahnali až ku ich bráne a tak sa Myjava nemá odkiaľ nebezpečne presadiť aj naďalej.
     
    22
    Do zakončenia sa tlačil autor prvého gólu Mensah, avšak Hruška čas vybehol a loptu zobral do svojej moci. Hostia zakladajú rýchly protiútok.
     
    23
    Myjava napokon z rýchleho brejku vybojovali rohový kop, center Kóňu však nikoho v drese Myjavy nenašiel a tak sa domáci futbalisti ubránili bez problémov.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Luboš Kolár (Spartak Myjava).
     
    25
    Michalovce zahrávali nebezpečný priamy kop z pravej strany, obrana hostí však dokázala odvrátiť loptu aj s dávkou menšieho šťastia do bezpečia.
     
    26
    Za obranu domácich sa teraz výborne uvoľnil Erik Daniel, avšak chýbal mu azda pól krok, aby loptu zachytil. Ak by sa tak stalo, dostal by sa do zaujímavej príležitosti na ohrozenie domácej brány.
     
    27
    Hostia sa v strede poľa dostupili faulu a tak lopta putuje na kopačky domácich futbalistov. Tí napokon rýchlo rozohrali a dostali sa aj do zakončenia, lopta však skončila len mimo brány hostí.
     
    28
    Lopta je momentálne v moci futbalistov Myjavy, ktorí sa snažia preniknúť do nebezpečnej príležitosti. Domáci celok sa však dnes prezentuje zatiaľ výbornou robotou v defenzíve.
     
    29
    Myjava je aj naďalej pri lopte, avšak ďalej ako za stred poľa sa im nedarí dostať. Pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu, domáci tím stále vyhráva 1:0!
     
    30
    V 16-tke domácich sa dostal ku lopte a zároveň aj ku strele kapitán hostí Pekár, jeho strela však skončila len na bočnej sieti brány domácich.
     
    31
    Netrvalo dlho a hostia sa opäť dostali ku lopte a začínajú tlačiť na domácich futbalistov. Do výraznejšej šance sa však Myjava zatiaľ nedostala, boli to len také slabé pokusy o ohrozenie domácej brány.
     
    32
    Myjave stále patrí lopta na kopačkách, domáci futbalisti však všetky pokusy hostí o zaútočenie výborne eliminujú. Michalovce sa tak už dlhšiu dobu na polovičku hostí nedostali.
     
    33
    Už dlhšiu dobu sa hrá výlučne len na polovičke domáceho tímu, Myjava sa však do presného zakončenia nie a nie dostať. Defenzíva Michaloviec je tak aj naďalej pevná ako skala.
     
    35
    Po dlhšej dobe sa ku lopte dostali aj domáci futbalisti a prenikli aj na polovičku Myjavy, do žiadnej nebezpečnej situácie sa im však nepodarilo dostať. Hostia vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    36
    V poradí už 8.rohový kop sme sledovali od futbalistov Myjavy, avšak ani ten im opäť žiadnu zaujímavú príležitosť nepreniesol. Domáci tím sa tak opäť bez problémov ubránil.
     
    37
    Hostia faulovali prenikajúceho domáceho futbalistu a Michalovce tak získavajú nebezpečný priamy kop z hranice 16-tky!
     
    38
    Domáci po signále rozohrali rohový kop nakrátko, za nebezpečnou strelou sa musel natiahnuť brankár hostí Hruška, ktorý tak predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop!
     
    39
    Rohovému kopu sa napokon Myjave podarilo ubrániť a tak sa domáci už rýchlo vracajú na svoju polovičku, hostia sa pokúšajú o rýchly protiútok.
     
    40
    Myjava stratila loptu, dopredu sa hnali domáci futbalisti, hostia však faulovali a tak sa domáca akcia smerom dopredu zastavila. Michalovce však pri lopte ešte ostávajú.
     
    41
    Hostia sa napokon bez problémov ubránili a domácich futbalistov do žiadnej nebezpečnej situácie nepustili. Záver prvého polčasu sa už začína pomaly napĺňať.
     
    42
    Myjava sa prebojovala pred 16-tku domácich, Erik Daniel získal loptu, vycvičil obranu domácich, avšak nič zaujímavé z toho po dobrom zásahu domácej obrany nebolo.
     
    43
    Loptu majú v závere prvého polčase na svojich kopačkách domáci futbalisti, avšak nikam sa rýchlo nehrnú a snažia sa naťahovať v závere prvého polčasu čas.
     
    44
    Bayón sa dostal ku lopte, snažil sa do 16-tky hostí vysunúť svojho spoluhráča Mensaha, to sa mu však nepodarilo a po nepresnej prihrávke sa napokon domáci futbalisti do žiadnej zaujímavej príležitosti nedostali.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu medzi MFK Zemplín Michalovce – Spartak Myjava! V 3.minúte zápasu išli domáci po individuálnej akcii Mensaha do vedenia 1:0, tento stav ostal napokon nezmenení až do konca prvého polčasu. V 13.minúte zápas sa takmer na hodinu prerušil zápas, keďže na štadióne v Michalovciach vypadlo osvetlenie. Zadalo sa, že zápas sa napokon skončí a bude sa dohrávať v náhradnom termíne, avšak napokon sa porucha odstránila a v hre sa pokračuje ďalej. Sledujeme však pomerne nudné stretnutie, striel na bránu je len minimálne, Myjava navyše zatiaľ nič prevratného oproti domácim nevymyslela a tak sa zrejme dá hovoriť zatiaľ o zaslúženom vedení domáceho mužstva. Myjava však miestami dokázala pritlačiť na domácich, nedokázala však presne udrieť.

    Uvidíme, čo nám oba tímy ponúknu v druhom polčase. Druhý polčas sa začne približne o 19:02!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na trávniku, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Antonio Garcia Montero, prichádza Dominik Kunca.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí prehrávajú o jeden gól 0:1!
     
    47
    Bayón potiahol loptu po pravej strane, loptu poslal do vnútra 16-tky hostí, tam mal veľa priestoru na zakončenie nový muž na ihrisku Kunca, lopta však napálil len mimo brány hostí!
     
    48
    Na druhej strane sa neskôr po rýchlom útoku dostali pred bránu domácich futbalisti Myjavy, získali rohový kop, ten však nedokázali nijak zaujímavo zúžitkovať.
     
    49
    Myjava bola teraz opäť v ďalšej útočnej akcii, Daniel centroval z vnútra pravej strany 16-tky, lopta však už bola za bránkovou čiarou a tak pripadne lopta domácemu celku.
     
    50
    Pri lopte je momentálne celok domácich, ich útočné ťaženie je však pomalšie, Myjava sa snaží vysoko napádať ich rozohrávku.
     
    51
    Domáci futbalisti sa napokon do žiadnej zaujímavej príležitosti neodstali, pri autovej čiare získavajú loptu futbalisti Myjavy. Domáci sa už rýchlo stiahli späť dozadu.
     
    52
    Priebeh hry sa teraz často prerušuje, oba tímy strácajú často lopty a sme svedkami častých autových vhadzovaní. Myjava stále prehráva, avšak takouto hrou sa ku vyrovnaniu dostane len ťažko.
     
    53
    Hostia sa snažili o rýchly útok pred bránu domácich, obrana Michaloviec ich úmysel dobre prečítala a po zisku lopty tak vyráža domáce mužstvo do rýchleho protiútoku.
     
    55
    Žltú kartu dostáva Peter Sládek (Spartak Myjava).
     
    56
    Od úvodu druhého polčasu sú oveľa aktívnejší smerom dopredu domáci futbalisti, aj teraz predviedli peknú akciu po pravej strane, hostia však ich úmysel prečítali a vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    57
    Hostia sa dostali na dostrel domácej brány, nič prevratného však nedokázali vymyslieť a tak je lopta opäť na kopačkách domácich futbalistoch.
     
    58
    Myjava zastavila útok domácich len za cenu faulu a tak sa bude musieť aj naďalej brániť. Domáci sa však teraz skôr snažia s loptou kontrolovať hru.
     
    59
    Teraz sa im však podarilo pekne zakombinovať, vysunúť loptu dopredu, avšak presne zakončiť sa im však už nepodarilo. Lopta tak teraz pripadne futbalistom Myjavy.
     
    60
    Netrvalo dlho a domáci tím opäť zaútočil, nerozumel si však pri rozohrávke a loptu napokon do svojich rukavíc berie brankár hostí Hruška, ktorý tak rozohráva útočnú akciu svojho tímu.
     
    61
    Myjava napokon rýchlo stratila loptu, do rýchleho brejku tak išli domáci futbalisti, Kunca sa však ocitol v tesnom ofsajde a tak v útočnom ťažení pokračovať nemohol.
     
    62
    Michalovce sa opäť dostali do útočnej akcie, Koscelník dobre potiahol loptu po pravej strane, poslal ju do vnútra 16-tky hostí, tam však lopta skončila na kopačke obrancu Myjavy, ktorú ju odkopol do bezpečia.
     
    63
    Hosťom sa teraz podarilo vyraziť do rýchleho brejku a napokon vybojovali aj rohový kop. Kóňov center však napokon nič zaujímavé nepriniesol a domácu bránu neohrozil.
     
    64
    Dlhšiu dobu je teraz lopta v moci domácich futbalistoch, avšak z ich strany sledujeme teraz len postupný útok smerom dopredu, ktorý dokážu hostia úspešne eliminovať.
     
    65
    Domáci svoju rozohrávku stiahli až na svoju polovičku, Kelemen mal trochu problémy pri rozohrávke, keď ho napádal útočník hostí, napokon však loptu dokázal poslať na svojho spoluhráča.
     
    66
    Veľká chyba hostí! Myjava teraz zle rozohrala loptu, tú získal Bayón, ktorý krásne vystrelil oblúčikom a snažil sa tak prelobovať brankára Hrušku, lopta však končí len tesne nad bránou hostí!
     
    67
    Domáci teraz vyrážajú do jedného nebezpečného útoku za druhým, Myjava má čo robiť, aby sa ubránila. Musíme tak uznať, že vedenie domácich je zatiaľ zaslúžené.
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Samuel Garcia Bayón, prichádza Jakub Grič.
     
    70
    Hosťom sa teraz po zisku lopty vôbec nedarí preniknúť smerom dopredu, domáci výborne napádajú a tak hostia nemajú veľa priestoru odkiaľ by mohli zaútočiť.
     
    71
    Lopta je teraz na strane hostí, ktorí sa snažia nájsť priestor, odkiaľ zaútočiť, avšak nedarí sa im to, pretože domáci výborne bránia každý kúsok na ihrisku.
     
    72
    Dnešné stretnutie sleduje 1821 divákov.
     
    73
    Myjava sa dostala do rýchleho protiútoku, avšak v poslednej chvíli sa Sládek ocitol v ofsajde a tak nemohol vo svojom útočnom ťažení pokračovať.
     
    74
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Ján Chovanec, prichádza Tomáš Marček.
     
    75
    Pri lopte je celok domácich a snaží sa pritlačiť na hostí. Hostia im však žiadny priestor odkiaľ by sa dalo zaútočiť nedaruje.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Dávid Škutka (Spartak Myjava).
     
    76
    Žltú kartu dostáva Akaki Chubutija (MFK Zemplín Michalovce).
     
    77
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Fabián Slančík.
     
    79
    Útočné akcie sa teraz striedajú zo strany na stranu, nevidíme však žiadne presné zakončenie na jednú či druhú bránu. Zápas sa už pomaly dostáva do svojho záveru, domáci tím stále vyhráva 1:0!
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Emmanuel Mensah, prichádza Peter Nworah.
     
    81
    Autor zatiaľ jediného gólu v tomto zápase Mensah. Myjava sa ešte nevzdáva a snaží sa útočiť, domáci ich však do ničoho nebezpečného nepúšťajú.
     
    82
    Domáci celok sa po zisku lopty nikam neponáhľa a skôr sa snaží získavať cenné sekundy. Myjava je tak donútená vysoko napádať rozohrávku domácich.
     
    83
    Michalovce sa teraz dokázali prebojovať až na polovičku Myjavy a získavajú výhodu rohového kopu. Rozohrá ho Danko, ktorý sa ku tejto realizácie rýchlo nehrnie.
     
    84
    Žiadne nebezpečné ohrozenie z toho napokon nebolo, dopredu teraz idú hostia.
     
    85
    Myjava dala gól!

    V závere zápasu sa predsa len podarilo Myjave vyrovnať na 1:1! Hostia sa dostali do rýchleho brejku, z ľavej strany smeroval výborný center do 16-tky domáceho tímu, vo vzduchu sa krásne do lopty zavesil PETER SLÁDEK a vyrovnal hlavou na 1:1!
     
    87
    Myjava dala gól!

    Neuveriteľné! Už sa zdalo, že sa zrejme zápas dohrá v pokojnom tempe a skončí remízou, avšak prišla veľká chyba domácej obrany, ku lopte sa dostal napokon ERIK DANIEL a presnou strelou dokázal potrestať zaváhanie domácej obrany a Myjava tak za dve minúty otáča vývoj zápasu vo svoj prospech na 2:1!
     
    88
    Domáci ostali ako obarený vriacou vodou a neveria čo sa to vlastne stalo. Hrali oveľa lepšie, boli aktívnejší, avšak prišli dve zaváhania a tie ich dnes zrejme budú stáť dôležité body.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Peter Nworah (MFK Zemplín Michalovce).
     
    90
    Hlavný rozhodca Michal Smolák nadstavuje ešte dve minúty!
     
    90+1
    Domáci futbalisti sa snažia ešte o vyrovnanie, Myjava sa však bráni čo jej sily stačia a domácich do ničoho nepúšťa.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Tak to bol neuveriteľný záver tohto zápasu! V 85.minúte zápasu sa podarilo hosťom vyrovnať na 1:1 a už sa zdalo, že zápas napokon skončí remízou. Netrvalo však dlho a v 87.minúte hostia strelili po veľkej chybe domácej obrany aj svoj druhý gól a tento zápas napokon vyhrali 2:1! Treba však uznať, že domáci celok bol po celý zápas lepším tímom a víťazstvo si zaslúžil, rozhodli však dve chyby v závere zápasu a tak napokon z toho zápasu nevyťažili ani bod. Myjava tak získava po sérii prehier konečne víťazstvo a 3 body.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera! (19:52:36)

    Miroslav Revaj

    Branky: 3. E. Mensah – 85. Sládek, 87. Daniel

    Karty:   76. Chubutija (MIC), 89. Nworah (MIC) – 9. Chovanec (MYJ), 24. Kolár (MYJ), 55. Sládek (MYJ), 76. Škutka (MYJ)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Šimčák, Montero (46. Kunca), Calero, Chubutija – Danko, E. Mensah (80. Nworah), Morlacchi, Bayón (69. Grič) – Koscelník, Sedlák.
    Náhradníci: Kira – Tóth, Grič, Kunca, Podhorin, Hamuľák, Nworah.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Kóňa, Pekár (C) (77. Slančík) – Kolár, Chovanec (74. Marček), Škutka, Bílovský – Daniel, Sládek.
    Náhradníci: Solnička – Ferenčič, Duga, Marček, Egri, Slančík.

    Rozhodčí: Michal Smolák – Radoslav Bobko, Ján Pozor – Martin Borsányi
    bahis siteleri