Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 19.11.2015, 01:30 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Drew STAFFORD - 4:1
     
    58:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD posílí puk do prázdné brány a v MTS Centre je hotovo!! Mark Scheifele u mantinelu skvěle vybojoval puk a poté ho předložil do pravé strany najíždějícímu Drewu Staffordovi, který ho v pohodě poslal střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.
    Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    57:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE skóruje z dorážky a s největší pravděpodobností pojišťuje důležité vítězství Winnipegu Jets!! Mathieu Perreault vypálil bekhendem zády k bráně a Ryan Miller jeho pokus vyrazil, jenže pouze na hokejku Marka Scheifeleho, který vymetl z dorážky přesně levý horní roh. Asistence: Mathieu Perreault, Drew Stafford.
    Drew STAFFORD - 2:1
     
    37:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD vstřelil svůj šestý gól v letošní sezóně NHL a vrací Jets zpět ztracené vedení!! Drew Stafford se u levé tyče ocitl ve velké šanci, jeho první střelu ale zastavil Ryan Miller pravým betonem, proti jeho následné dorážce pod břevno už byl ale bezmocný. Asistence: Toby Enstrom, Tyler Myers.
    Daniel SEDIN - 1:1
     
    26:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN skóruje v přesilové hře a vyrovnává na 1:1!! Alexandre Burrows si těsně před brankovištěm stahoval puk na střelu, ten mu ale sjel z hokejky, což Canucks paradoxně pomohlo, a Daniel Sedin střelou o břevno uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Alexandre Burrows, Henrik Sedin.
    Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    05:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE střílí gól v přesilové hře a posílá Winnipeg Jets do vedení!! Mathieu Perreault vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Ryan Miller vyrazil jeho střelu pouze na hůl Marka Scheifeleho, který z levého kruhu zamířil přesně do protipohybu brankáře Vancouveru Canucks a puk nad jeho levým ramenem zapadl ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mathieu Perreault, Blake Wheeler.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Scheifele (Perreault, Wheeler), 38. Stafford (Enstrom, Myers), 58. Scheifele (Perreault, Stafford), 59. Stafford (Scheifele, Perreault) – 27. D. Sedin (Burrows, H. Sedin)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart (A), Trouba – Pardy, Byfuglien – Enstrom, Myers – Lowry, Copp, Peluso – Ehlers, Burmistrov, Thorburn – Perreault, Scheifele, Stafford – Ladd (C), Little, Wheeler (A).
    Vancouver Canucks: Miller (Markstrom) – Hutton, Sbisa – Hamhuis (A), Bartkowski – Edler, Tanev – Baertschi, Cracknell, Dorsett – Higgins, McCann, Grenier – Burrows, Horvat, Virtanen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Tim Peel – Lonnie Cameron, Don Henderson
    bahis siteleri