Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 19.11.2015, 01:30 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Drew STAFFORD - 4:1
     
    58:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD posílí puk do prázdné brány a v MTS Centre je hotovo!! Mark Scheifele u mantinelu skvěle vybojoval puk a poté ho předložil do pravé strany najíždějícímu Drewu Staffordovi, který ho v pohodě poslal střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.
    Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    57:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE skóruje z dorážky a s největší pravděpodobností pojišťuje důležité vítězství Winnipegu Jets!! Mathieu Perreault vypálil bekhendem zády k bráně a Ryan Miller jeho pokus vyrazil, jenže pouze na hokejku Marka Scheifeleho, který vymetl z dorážky přesně levý horní roh. Asistence: Mathieu Perreault, Drew Stafford.
     
    56:54
    Nikolaj Ehlers se ocitl tváří v tvář Ryanu Millerovi, překonat ho ale střelou na dlouhou ruku nedokázal!
     
    56:16
    Blake Wheeler dostal přihrávku do pravého křídla a poté se snažil zamířit pod břevno, Ryan Miller ale skvěle vyjel z brány a jeho střelu pravým ramenem vyrazil nad!
     
    52:40
    Tyler Myers se neunáhlil a zpětnou přihrávkou z levého křídla hledal na vzdálenější pravé tyči Blakea Wheelera, ten ale nedokázal puk usměrnit na bránu!
     
    51:58
    Drew Stafford vyjel zpoza brány a poté se snažil puk zamést k pravé tyči, Ryan Miller ale předvedl sérii dobrých zákroků a ani následné dorážky za svá záda nepustil, když pravý beton skvěle přitiskl k ledu!
     
    51:20
    Ryan Miller (VAN) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry.
     
    51:05
    Alexander Edler vypálil z levého kruhu pro vhazování a Alexandre Burrows byl tvrdě naražen na brankovou konstrukci! Podle mého názoru se jednalo o krosček, rozhodčí se ale rozhodli nevylučovat.
     
    50:12
    Chris Thorburn (WPG) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    47:10
    Blake Wheeler předvedl skvělý přehled, když diagonální zpětnou přihrávkou našel u pravé tyče volného Mathieua Perreaulta, který se snažil zamířit do pravého horního rohu, Ryan Miller ale předvedl další skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil!
     
    46:47
    Dan Hamhuis (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podržení.
     
    44:58
    Blake Wheeler na pravém křídle krásnou přihrávkou uvolnil Dustina Byfugliena, který si sjel před bránu a poté se snažil zakončit přesně k pravé tyči, Ryan Miller ale předvedl fantastický zákrok a jeho střelu vytěsnil mimo!
     
    43:02
    Jacob Trouba (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    41:23
    Drew Stafford měl na hokejce po přečíslení Winnipegu Jets dva na jednoho obrovskou příležitost, když se dostal do samostatného úniku a poté se pokusil o bekhendový blafák, který mu sice vyšel, Ryan Miller ale zřejmě holí jeho následnou střelu vyrazil nad horní tyč! Skvělý zákrok.
     
    38:30
    Blake Wheeler mohl u pravé tyče uklízet puk do prázdné brány, jenže to měl na dlouhou ruku a po přihrávce svého spoluhráče zamířil mimo!
    Drew STAFFORD - 2:1
     
    37:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD vstřelil svůj šestý gól v letošní sezóně NHL a vrací Jets zpět ztracené vedení!! Drew Stafford se u levé tyče ocitl ve velké šanci, jeho první střelu ale zastavil Ryan Miller pravým betonem, proti jeho následné dorážce pod břevno už byl ale bezmocný. Asistence: Toby Enstrom, Tyler Myers.
     
    36:06
    Nikolaj Ehlers mohl potrestat obrovskou chybu v rozehrávce Vancouveru, tváří v tvář ale Ryana Millera propálit nedokázal!
     
    33:32
    Vancouver Canucks nebyl daleko od toho, aby otočil vývoj zápasu na svou stranu, Ondřeje Pavelce ale podruhé v zápase zachránila tyč!
     
    32:30
    Alexandre Grenier byl blízko vstřelení svého prvního gólu v NHL během svého debutu, když z pravého křídla napřáhl k velmi nebezpečné střele, kterou Ondřej Pavelec po vyjetí z brány nejprve zastavil pravým ramenem a poté se mu puk snesl ze vzduchu na přilbu, český brankář se přesto skvěle zorientoval a po zajetí do brány puk v leže ukryl v lapačce! Neuvěřitelný zákrok.
     
    32:24
    Henrik Sedin tak dlouho míchal za bránou s pukem, až našel před brankovištěm svého bratra Daniela, který z blízkosti okamžitě vypálil, Ondřej Pavelec ale dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    28:30
    Nikolaj Ehlers před pár okamžiky na pravém křídle nabral rychlost a poté se snažil z ostrého úhlu poslat puk do prázdné brány po vyjetí Ryana Millera z brány, usměrnit ho mezi tři tyče se mu ovšem nepodařilo.
    Daniel SEDIN - 1:1
     
    26:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN skóruje v přesilové hře a vyrovnává na 1:1!! Alexandre Burrows si těsně před brankovištěm stahoval puk na střelu, ten mu ale sjel z hokejky, což Canucks paradoxně pomohlo, a Daniel Sedin střelou o břevno uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Alexandre Burrows, Henrik Sedin.
     
    26:21
    Henrik Sedin mohl vyrovnat, to by ale v bráně Winnipegu Jets nesměl stát Ondřej Pavelec, který si pohlídal prostor u své levé tyče, vyrážečkou puk skvělým zákrokem zastavil a poté ho v leže ukryl pod sebou!
     
    25:52
    Ben Hutton se ocitl sám těsně před brankovištěm a z otočky se snažil zamířit přesně k levé tyči, Ondřej Pavelec ale jeho pokus pravým betonem vyrazil! Další skvělý zákrok českého brankáře.
     
    25:11
    Toby Enstrom (WPG) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    23:48
    Jannik Hansen (VAN) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    23:48
    Henrik Sedin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    23:48
    Adam Pardy (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    23:07
    Luca Sbisa od modré čáry napřáhl bez přípravy k parádní střele, která směřovala přesně k pravé tyči, Ondřej Pavelec ale vytáhl další fantastický zákrok a jeho střelu ukryl v lapačce!
     
    20:48
    Alexandre Burrows se ocitl z ničeho nic po krásné přihrávce v samostatném úniku a bekhendem se snažil zamířit do pravého horního rohu, jenže jeho střela zamířila těsně mimo!
     
    18:03
    Ben Hutton vypálil z ostrého úhlu na pravém křídle a Ondřej Pavelec ukryl puk po skvělém semaforu v lapačce!
     
    12:06
    Mark Stuart (WPG) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    11:32
    Blake Wheeler napřáhl z levého křídla k parádní střele, která orazítkovala přední levou tyč!
     
    09:31
    Derek Dorsett (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    09:31
    Dustin Byfuglien (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    08:38
    Christopher Tanev si navedl puk do prostoru mezi kruhy pro vhazování a poté napřáhl k táhlé střele na přední tyč, kterou Ondřej Pavelec dokázal zastavit a ukryl puk v lapačce!
     
    07:35
    Drew Stafford (WPG) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    07:19
    Anthony Peluso (WPG) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    07:19
    Luca Sbisa (VAN) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    06:34
    Na opačné straně mohlo být rychle srovnáno, Ondřej Pavelec ale předvedl skvělý zákrok a poté si poradil i s následnými dorážkami Vancouveru Canucks!
    Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    05:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE střílí gól v přesilové hře a posílá Winnipeg Jets do vedení!! Mathieu Perreault vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Ryan Miller vyrazil jeho střelu pouze na hůl Marka Scheifeleho, který z levého kruhu zamířil přesně do protipohybu brankáře Vancouveru Canucks a puk nad jeho levým ramenem zapadl ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mathieu Perreault, Blake Wheeler.
     
    05:03
    Jannik Hansen se v oslabení dostal do samostatného úniku, který se pokusil zakončit blafákem do beckhendu, Ondřej Pavelec ale vytáhl fantastický zákrok a levým betonem jeho střelu vyrazil!
     
    04:23
    Luca Sbisa (VAN) dostal menší trest, 2 minuty úder na hlavu.
     
    03:43
    Mathieu Perreault nebezpečně vypálil a Ryan Miller měl co dělat, aby si poradil kromě jeho střely s následnými dorážkami. Situaci ale zvládl a společně se svými spoluhráči puk dopravil do bezpečí! Obrovský závar před bránou Canucks.
     
    01:29
    Jared McCann nabral na pravém křídle rychlost a z prostoru pravého kruhu pro vhazování vypálil. Ondřej Pavelec byl připraven a jeho střelu prvním zákrokem vyrazil do rohu kluziště!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Scheifele (Perreault, Wheeler), 38. Stafford (Enstrom, Myers), 58. Scheifele (Perreault, Stafford), 59. Stafford (Scheifele, Perreault) – 27. D. Sedin (Burrows, H. Sedin)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart (A), Trouba – Pardy, Byfuglien – Enstrom, Myers – Lowry, Copp, Peluso – Ehlers, Burmistrov, Thorburn – Perreault, Scheifele, Stafford – Ladd (C), Little, Wheeler (A).
    Vancouver Canucks: Miller (Markstrom) – Hutton, Sbisa – Hamhuis (A), Bartkowski – Edler, Tanev – Baertschi, Cracknell, Dorsett – Higgins, McCann, Grenier – Burrows, Horvat, Virtanen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Tim Peel – Lonnie Cameron, Don Henderson
    bahis siteleri