Nitra – Orange 20 5:2 (kon.)
konec
HK Nitra
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 19.11.2015, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    STLOUKAL - 5:2
     
    56:17
    Nitra dala gól!
    Jozef Stűmpel hľadal pred bránou osamoteného Petra Stloukala. Puk sa aj s prispením hosťujúcich hráčov dostal k českému útočníkovi, ktorý bez väčších problémov umiestnil puk za Škorvánka, ktorý sa nestihol presunúť zo strany na stranu a domáci hokejisti tak pečatia svoje dnešného víťazstvo.
    ŠTEFANKA - 4:2
     
    40:15
    Nitra dala gól!
    A domáci si nemohli priať lepší úvod tretiny. Juraj Štefanka sa po nahodenom puku po mantineli dostal do úniku a presne umiestnenou strelou k ľavej žŕdke posiela Nitru do dvojgólového vedenia.
    BLACKWATER - 3:2
     
    36:51
    Nitra dala gól!
    A Samuel Ivanič sa dlho na lavici hanby neohrial. Milam nahodil puk pred bránu, kde sa najlepšie zorientoval Judd Blackwater a bez väčších problémov upratal puk do poloprázdnej brány. Nitra vďaka trom gólom v presilovej hre otáča nepriaznivé skóre vo svoj prospech.
    RUČKAY - 2:2
     
    32:24
    Nitra dala gól!
    A Nitra trestá vylúčenie Jakuba Tatára. Henrich Ručkay si z pravej strany nakorčuľoval pred bránu a z bezprostrednej blízkosti výborne umiestnenou strelou prekonal Stanislav Škorvánka.
    MILAM - 1:2
     
    23:06
    Nitra dala gól!
    Tentoraz to ale domácemu zadákovi vyšlo. Milam sa presadil krásnou strelou od modrej po výbornom priťuknutí od Dušana Mila a bez prípravy delovkou nedal Škorvánkovi šancu.
    KOCH - 0:2
     
    18:39
    HK Orange 20 dalo gól!
    A Nitrania inkasujú druhýkrát v zápase! Presilovú hru využil razantnou strelou od modrej Patrik Koch, ktorý zužitkoval prihrávku Maroša Surového a slovenskí juniorskí reprezentanti vedú už o dva góly!
    SUROVÝ - 0:1
     
    16:25
    HK Orange 20 dalo gól!
    A skóre zápasu neočakávane otvára hosťujúci útočník Maroš Surový, ktorý po peknej individuálnej akcii po dorážke vlastnej strely posiela svoj celok do vedenia.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 24. Milam (Milo, Štefanka), 33. Ručkay (Stűmpel, Novák), 37. Blackwater (Milam, Laliberté), 41. Štefanka (Milam), 57. Stloukal (Stűmpel, Ručkay) – 17. Surový, 19. Koch (Surový, Sukeľ)


    HK Nitra: Trenčan – Kuzma, Milam, Novák, Milo, Ordzovenský, König, Guoth, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – Macík, Štefanka, Bajtek – Ručkay, Stűmpel, Stloukal – Kutálek, Bene, Piačka. Tréner: Antonín Stavjaňa
    HK Orange 20: Škorvánek – Koch, Meliško, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Ivanič, Novák, Košecký – Sukeľ, Surový, Briestenský – Hrušík, Šiška, Milý – Gális, Sádecký, Studenič – Tatár, Ondruš, Klenko. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Goga, Kacej – Stanzel, Čaprnka
    bahis siteleri