Mönchengladbach – Bayern 3:1 (kon.) | Hamburg – Mohuč 1:3 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Augsburg 0:1 (kon.)
Hertha – Leverkusen 2:1 (kon.) | Ingolstadt – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Dortmund 1:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:1 (0:0)
Bayern Mnichov
Sobota 05.12.2015, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    V samotném závěru je tu ještě poslední střídání domácího celku! Za obrovského potlesku domácích fanoušků odchází ze hřiště Lars Stindl, kterého na poslední minuty nahrazuje Thorgan Hazard!
     
    90
    Velkou chybu při rozehrávce udělal Benatia, který poslal míč do míst, kde se nacházel Granit Xhaka. Marocký stoper však svou chybu dokázal napravit, a domácího hráče o míč obral!
     
    88
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí domácí kouč André Schubert! Další velmi dobrý výkon podal Raffael, který se podílel na úvodní brance. Na jeho místo přichází na poslední minuty útočník Josip Drmić!
     
    86
    Teď však ujely nervy Rafinhovi, který na pravé straně hodně tvrdě dohrál Larse Stindla. Hlavní rozhodčí je nekompromistní, a brazilskému obránci udělil žlutou kartu!
     
    85
    První střídání domácího celku! Kouč André Schubert posílá ze hry Mahmouda Dahouda, který dnes podal velmi slušný výkon! Na poslední minuty se podívá na hřiště mladý Marvin Schulz!
    81. Franck RIBÉRY - 3:1
     
    81
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern ještě žije, a necelých deset minut před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl dvou branek! Bavorský celek opět ukázal, že je v kombinaci ohromně silný! Na začátku celé akce byl FRANCK RIBÉRY, který si narazil s Müllerem, následně mu míč přiťukl Arturo Vidal, a francouzský záložník se rázem ocitl sám před Sommerem! Ribéry si počínal zkušeně, a poslal míč k tyči!
     
    75
    Mnichovský celek provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Robert Lewandowski, jehož dnešní výkon je hodně za očekáváním. Na jeho místo přichází Franck Ribéry, který se vrací na hřiště po dlouhém zranění!
     
    74
    Hlavní rozhodčí musel tentokrát udělit druhou žlutou kartu v zápase! Lars Stindl ztratil míč na polovině hřiště, a Bayern mohl jít do protiútoku. Stindl však zatáhl za záchranou brzdu, a poslal k zemi Lewandowskiho.
    68. Fabian JOHNSON - 3:0
     
    68
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Nemám slov! Dosud neporažený Bayern Mnichov si ve druhém poločase počíná opravdu špatně, a od Borussie dostává třetí "kousek"! Julian Korb poslal krásný centr za obranu, kterým našel FABIANA JOHNSONA. Americký záložník byl při zakončení tísněn, nicméně dokázal dostat míč do branky!
     
    67
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Xabi Alonso, přichází Sebastian Rode.
    66. Lars STINDL - 2:0
     
    66
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Gladbach předchozí neproměněná šance vůbec nemusí mrzet, neboť se dostává již do dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Granit Xhaka poslal krásný centr do pokutového území, který našel Elvediho, a ten hlavičkou dostal míč do míst, kam si naběhl LARS STINDL. Domácí útočník pohotově zakončil, a nedal Neuerovi šanci!
     
    64
    Tak, tohle opravdu hodně mrzet! Krásnou přihrávku do vápna dostal Raffael, který ještě hezčí patičkou uvolnil Larse Stindla. Německý záložník našel v pravé části vápna volného Juliana Korba, který však nedokázal Neuera překonat! Německý reprezentant předvedl parádní zákrok, a dostal míč na roh!
     
    63
    Gladbach se velmi rychle dostal k míči, a šel do protiútoku! Lars Stindl posílal přihrávku na Raffaela, který mohl jít sám na Neuera. Skvěl však zasáhl Philipp Lahm, který dokázal ve skluzu dostat míč do zámezí!
     
    60
    U postranní čáry se již začal rozcvičovat Franck Ribéry, který by se tak za několik minut měl podívat do hry!
    54. Oscar WENDT - 1:0
     
    54
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Borussia jde do vedení, a v Borussia-Parku propuká obrovská euforie! Favorit je rázem v problémech! Lars Stindl dokázal z levé straně dostat míč do vápna, který se odrazil na nohu Raffaela. Brazilský útočník přiťukl míč do míst, kde se nacházel OSCAR WENDT, a ten velmi chytrou střelou na vzdálenější tyč mířil přesně!
     
    38
    Yann Sommer našel krásným výkopem na útočné polovině Larse Stindla, který si výborně zpracoval míč, a našel Nica Elvediho. Mladý švýcarský obránce vyrazil vpřed, a odhodlal se i ke střele. Ta však skončila v náruči Manuela Neuera!
     
    31
    Tak to je pro domácí celek velká škoda! Borussia opět parádně napadala, a dokázala se dostat k míči. Do následného protiútoku vyrazil Mahmoud Dahoud, který doběhl až před vápno, nicméně následně se mu nepodařilo dostat míč na zcela volného Korba!
     
    27
    Robert Lewandowski se dostal k míči po nepřesné přihrávce Nordveita, a poslal do úniku Thomas Müllera. Německý reprezentant následně hledal na hranici vápna Vidala, nicméně přihrávku zblokoval Korb! Ke střele se však dostal Coman, tu však zablokoval pohotový Nordveit!
     
    26
    Tak teď měl Bayern zatím největší šanci tohoto zápasu! Mnichovský celek skvěle zakombinoval před vápnem, a následně dostal míč do pokutového území pro Müllera. Jeho střelu však výborně vyrazit Sommer!
     
    19
    Borussia je v posledních minutách velmi pasivní, a Bayern má velký tlak! Podruhé v krátkém časovém sledu zahrozil Thomas Müller, kterého našel na pravé straně Arturo Vidal. Nehlídaný německý útočník však svou střelou Sommera opět nepřekonal!
    18. Pohotová střela Müllera v brance neskončila
     
    18
    Tak teď Bayern krásnou kombinaci na jeden dotek před pokutovým územím, a následně se míč dostal do vápna, kam si naběhl Thomas Müller. Jeho pohotovou střelu však dokázal Yann Sommer lapit!
    10. Nebezpečná hlavička Martíneze
     
    10
    Prvního rohového kopu dnešního utkání se ujal Xabi Alonso, který poslal svůj centr přesně na hlavu krajana Javi Maríneze, jehož hlavička prolétla těsně nad brankou Yanna Sommera!
     
    8
    Domácí hráči si teď přidělali starosti při rozehráce, a nepřesná přihrávka Yanna Sommera našla Müllera, který ještě chtěl vylepšit pozici pro Comana, nicméně přihrávka byla zablokovaná, a míč skončil u švýcarského reprezentanta v brance Borussie!
    3. Ostrý zákrok na Juliana Korba
     
    3
    Ouu! Nico Elvedi dokázal dostat dlouhým centrem míč na pravou stranu, kam si nabíhal Julian Korb. Toho však hodně ostrým zákrokem sundal k zemi Benatia, který vidí žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 54. Wendt (Raffael), 66. Stindl (Xhaka), 68. Johnson (Korb) – 81. Ribéry (Arturo Vidal)

    Karty:   74. Stindl (MNC) – 3. Benatia (BAY), 86. Rafinha (BAY)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 8:13. Střely mimo: 3:10. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 13:12.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Nordtveit, Wendt – Elvedi, Xhaka (C), Dahoud (85. M. Schulz), Johnson – Raffael (88. Drmić), Stindl (90+1. T. Hazard).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Drmić, T. Hazard, M. Schulz, Jantschke, Hrgota.

    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, Javi Martínez, Benatia, Rafinha – J. Boateng, Alonso (67. Rode), Arturo Vidal – T. Müller, Lewandowski (75. Ribéry), Coman.
    Náhradníci: Ulreich – Ribéry, Kirchhoff, Rode, Badstuber, Kimmich.

    Rozhodčí: Felix Zwayer – Steuer, Hacker (vš. Německo)
    bahis siteleri