Kladno – Třinec 2:7 (kon.) | Slavia – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 5:4 (po pr.)
Chomutov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.)
HC Plzeň – Zlín 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 4:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 05.12.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Liberečtí hrají power-play.
     
    58:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, Litvínov jde do vedení! Josef Stříbrný projel po mantinelu do útočného pásma, poslal kotouč před prázdnou bránu na KRISTIANA REICHLA, který trefil prázdnou bránu a zřejmě tak rozhodl o vítězství domácího výběru! Asistence: Josef Stříbrný, Martin Franc.
     
    57:48
    Zachar poslal kotouč před bránu na hůl Klingery, kterému stačilo trefit prázdnou bránu. Tu ale netrefil, a tak i nadále se utkání schyluje do prodloužení!
     
    54:56
    Další faul na Šimečka a další přesilovka pro Litvínov! Michael Klinger odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    50:44
    Marek Zachar si nevěděl se Šimečkem rady, a tak ho fauloval. Mladý reprezentant České republiky ve službách Liberce si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    45:15
    Tak teď to byla obrovská šance pro Liberec! Michael Klinger dostal pěknou přihrávku přes celé pásmo a stál sám před Spěšným. Vypálil tahem, jenže jediné co trefil, byla maska domácího gólmana.
     
    37:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ujfaluši tvrdě vypálil od modré čáry a Hosnedl vyrazil kotouč pouze před sebe. Tam ho doráželo do brány hned několik hráčů, jako poslední se ho ale při cestě do brány dotkl DAVID ŠESTÁK, který je označen za autora branky. Asistence: Kristian Reichel, Petr Ujfaluši.
     
    35:42
    Reichel přeposlal kotouč na Stříbrného, který se prosmýkl mezi obránci a jel sám na Hosnedla. V zakončení domácího útočníka zatáhl za záchranou brzdu Marek Zachar, který ho podrazil a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    32:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká chyba a Liberečtí jdou do vedení! Tomáš Kučera upadl na útočné modré čáře a SAMUEL SOLENSKÝ jel sám na bránu. Samostatný nájezd vyřešil pěkným blafákem, po kterém pouze zasunul kotouč za padajícího gólmana Litvínova! Bez asistence.
     
    31:01
    První přesilová hra v utkání také pro domácí! Dvě minuty na trestné lavici za podražení si odsedí Michal Gecko.
     
    26:33
    David Vostárek nešetrně sundal jednoho z hráčů Liberce u mantinelu, za což bude potrestán. Odsedí si 2+10 minuty za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    24:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Šimeček chvíli kouzlil s pukem za bránou, pak ho poslal přesně na hůl TOMÁŠE KUČERY, který dokázal z první trefit mezírku mezi betony Hosnedla. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    22:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Solenský nahodil kotouč na bránu Spěšného, kterou tečoval pěkně RADEK ŠÍR a domácí gólman byl bez šance. Kotouč zaplul přesně k levé tyči domácí brány. Asistence: Samuel Solenský.
     
    20:23
    Franc za vlastní bránou podrazil Solenského, za což je poslán hlavním rozhodčím na lavici hanby.
     
    19:37
    Domácí měli další stoprocentní tutovku! Stříbrný ujel s Reichlem také do přečíslení dva na jednoho. Po nahrávce prvního jmenovaného se Reichel pokoušel o bekhendový blafák, jenže Hosnedl jeho úmysl přečetl a kotouč lapil do lapačky!
     
    18:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují v oslabení! Kučera ujel spolu s JAROSLAVEM ŠIMEČKEM do přečíslení dva na jednoho, které pěknou ranou nad rameno Hosnedla zakončil druhý jmenovaný! Asistence: Tomáš Kučera, Radek Šíp.
     
    17:37
    Jakub Březák vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    16:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak teď už se to hostům podařilo! Gecko opět vypálil, odražený kotouč se dostal na hůl ZDEŇKA KRÁLE, a ten neměl problém ho poslat do prázdné brány. Asistence: Michal Gecko, Jakub Kalfířt.
     
    15:43
    Tak teď měli domácí štěstí. Spěšný měl velké problémy s pokusem Gecka a chvíli nevěděl, kde má kotouč. Nakonec ho jako první našli domácí hráči a odpálili ho do bezpečí.
     
    14:26
    Šimeček zasáhl omylem jednoho ze svých protihráčů holí do obličeje, za což si také odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    11:18
    Jícha tvrdě srazil jednoho z hráčů Liberce u mantinelu, za což si odsedí dvě minuty na trestné lavici. Rozhodčí posoudili faul jako "faul loktem".
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze všechny důležité informace, které se odehrají.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 19. Šimeček (Kučera, Šíp), 25. Kučera (Šimeček), 38. Šesták (Reichel, Ujfaluši), 59. Reichel (Stříbrný, Franc) – 17. Král (Gecko, Kalfířt), 23. Šír (Solenský), 33. Solenský


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Šíp, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Bednář, Turek, Klinger, Arlt, Husa, Starosta – Pokorný, Šír, Kalfířt, Svoboda, Rubeš, Král, Gecko, Solenský, Černý, Zachar, Chlum, Hylena.

    Rozhodčí: Würtherle – Rozlílek, Svoboda.
    bahis siteleri