Buffalo – Arizona 5:2 (kon.) | Columbus – Florida 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 3:4 (po pr.)
NY Islanders – St. Louis 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Boston 5:4 (po pr.) | Edmonton – Dallas 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:0 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
Arizona Coyotes
Sobota 05.12.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Evander KANE - 5:2
     
    59:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, neboť domácí vybojovali puk a EVANDER KANE jej poslal přesně do opuštěné brány. Asistence: Cody Franson, Ryan O'Reilly.
     
    58:42
    Až teď, Smith je na střídačce.
     
    52:03
    Challenge byla úspěšná, Grossmannův gól neplatí. Těsně před zakončením totiž Hanzal atakoval Johnsonovu lapačku. Stav je i nadále 4:2.
     
    52:03
    Puk je v brance Buffala, bylo by tu tak velice rychlé snížení, ale trenér Dan Bylsma využil challenge a nechal prověřit situaci před zakončením, zda tam nebylo provinění hostujících barev.
    Marcus FOLIGNO - 4:2
     
    51:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo opět vede o dvě branky. Po rychlém kontru posunul Deslauriers na MARCUSE FOLIGNA a ten okamžitě pálil ze záporného úhlu. Smith neudržel puk na výstroji a ten mu tak zapadl za brankovou čáru. Asistence: Nicolas Deslauriers, David Legwand.
    Max DOMI - 3:2
     
    46:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení! Ihned po buly se puk dostal na hůl MAXE DOMIHO a ten z vrcholu kruhu pro vhazování prostřelil Johnsona. Jeho lapačka máchla naprázdno. Bez asistence.
    Evander KANE - 3:1
     
    42:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle hostům nevyšlo. Sami trefili na začátku přesilovky tyčku, jenže udeřilo na druhé straně. Arizona ztratila ve středním pásmu puk, toho se zmocnil EVANDER KANE a své sólo proměnil nekompromisní střelou. Asistence: Zemgus Girgensons.
     
    42:02
    Marcus Foligno trefil Ekmana-Larssona hokejkou do krku a za hru vysokou holí odchází na trestnou lavici. Přesilovka pro Arizonu.
     
    37:39
    Nyní si přesilovou hru vyzkouší hosté, na trestnou lavici se s dvouminutovým trestem za nedovolené bránění vypravil Evander Kane.
     
    35:12
    Steve Downie si pak ještě vyšlápl na Legwanda a za tohle dostal dvě minuty za hrubost. Buffalo si tak zahraje přesilovku.
    Jamie MCGINN - 2:1
     
    33:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tlak domácích přinesl své ovoce a Buffalo už vede. Smith dokázal odolat výpadu Reinharta, ale o pár vteřin později už kapituloval, když ze střední vzdálenosti napřáhl JAMIE McGINN a dokonale jej prostřelil. Asistence: Jack Eichel, Carlo Colaiacovo.
     
    31:12
    A Larsson se dokonce dostal do sóla. Puk ovšem dohnal až těsně před Smithem a nedokázal jej tak vymíchat a blafákem zasunout. Gólman Arizony zasáhl pravým betonem!
     
    29:05
    Přesilovka pro Arizonu, dvouminutový trest za hákování dostal Johan Larsson.
    Sam REINHART - 1:1
     
    27:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je srovnáno a to opravdu povedeným způsobem. Po menších zmatcích před Smithem se puku zmocnil SAM REINHART, předvedl rychlé ruce a ze záporného úhlu dokázal najít za Smithem mezírku a puk zasunul za brankovou čáru. Asistence: Rasmus Ristolainen, Josh Gorges.
     
    22:56
    Málem to bylo 0:2! Zprava si totiž do pásma najel Duclair, jeho střela ale pouze zacinkala na zadní Johnsonovu tyčku! Slibná šance Arizony.
    Max DOMI - 0:1
     
    14:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Do sóla se na levé straně dostal MAX DOMI, sjel si na střed a i když byl faulován Fransonem, dokázal překonat Johnsona bekhendovým blafákem. Asistence: Martin Hanzal, Stefan Elliott.
     
    04:19
    Je tu první vyloučení, za podražení si jde odpočinout hostující Anthony Duclair. Přesilovka pro Buffalo.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 28. Reinhart (Ristolainen, Gorges), 34. McGinn (Eichel, Colaiacovo), 43. Kane (Girgensons), 52. Foligno (Deslauriers, Legwand), 60. Kane (Franson, O'Reilly) – 15. Domi (Hanzal, Elliott), 47. Domi


    Buffalo Sabres: Johnson (Ulmark) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, Colaiacovo, Franson, McCabe – Reinhart, O'Reilly, Kane – McGinn, Eichel, Gionta – Moulson, Girgensons, Larsson – Foligno, Legwand, Deslauriers. Trenér: Dan Bylsma.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Elliott, Grossman – Boedker, Hanzal, Domi – Duclair, Vermette, Rieder – Downie, Scott, Martinook – Chipchura, Gordon, Richardson. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Leggo, O'Halloran – Amell, Driscoll
    bahis siteleri