Buffalo – Arizona 5:2 (kon.) | Columbus – Florida 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 3:4 (po pr.)
NY Islanders – St. Louis 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Boston 5:4 (po pr.) | Edmonton – Dallas 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:0 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Pittsburgh 5:3 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
Boston Bruins
Sobota 05.12.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    GAUDREAU - 5:4
     
    63:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU kompletuje hattrick a rozhoduje tento skvělý zápas! Hamilton s Brodiem jeli ve dvou na jediného Medvěda, bývalý obránce Bostonu však nahrál zezadu najíždějícímu Gaudreauovi, který zamíchal s pukem a pak ho poslal za záda jinak skvěle chytajícího Raska.
    Asistence: Dougie Hamilton, TJ Brodie.
    HUDLER - 4:4
     
    59:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí srovnávají stav vteřinu před koncem! Tuukka Rask nejprve fantasticky vychytal Widemanovu tutovku a vypadalo to, že je po vyhození puku do středního pásma po všem. Domácí se však nevzdali a dokázali vteřinu před koncem dotlačit puk do branky, když po přiťuknutí Monahana stál na správném místě JIŘÍ HUDLER.
    Asistence: Sean Monahan, Joe Colborne.
    MARCHAND - 3:4
     
    58:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND hraje výborný zápas a trestné střílení proměňuje! Útočník Bostonu si stáhl puk na bekhend a poslal ho mezi betony finského brankáře. Těžký direkt pro domácí, kteří mají pouze minutu na vyrovnání skóre!
    Bez asistence.
    CHÁRA - 3:3
     
    22:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bláznivý úvod druhé třetiny pokračuje! Je opět vyrovnáno, protože střela ZDENA CHÁRY propadla až do sítě. Po domácím kapitánovi se tedy prosazuje i kapitán Bruins – 3:3.
    Asistence: Matt Beleskey, Loui Eriksson.
    GAUDREAU - 3:2
     
    21:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí si však své vedení berou rychle zpět! Podruhé v zápase se prosazuje JOHNNY GAUDREAU, který po pěkné přihrávce Hudlera vymíchal Gustavssona v brance Bostonu.
    Asistence: Jiří Hudler, Dennis Wideman.
    MARCHAND - 2:2
     
    21:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Colborne upadl a hosté řešili přečíslení tři na dva přihrávkou na BRADA MARCHANDA, který fantastickou střelou překonal Räma a vyrovnává tak na 2:2!
    Asistence: Brett Connolly, Zach Trotman.
    BELESKEY - 2:1
     
    17:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se však rychle dostávají zpátky na dostřel! Střelu Zdena Cháry tečoval bruslí za záda bezmocného Räma MATT BELESKEY, který tak snižuje na 2:1.
    Asistence: Zdeno Chára, Loui Eriksson.
    GIORDANO - 2:0
     
    15:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames odskakují do dvoubrankového vedení. Brodie posunul puk na modré na domácího kapitána, a MARK GIORDANO přesnou střelou našel skulinku v postoji Gustavssona. Akce začala u Gaudreaua, který si tak připisuje druhý bod v dnešním utkání.
    Asistence: TJ Brodie, Johnny Gaudreau.
    GAUDREAU - 1:0
     
    00:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se hned po první akci ujímají vedení! David Jones získal puk po chybě Zdena Cháry, krásně ho předložil JOHNNYMU GAUDREAUAOVI a ten zblízka překonal brankáře Bostonu.
    Asistence: David Jones.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 1. Gaudreau (Jones), 16. Giordano (Brodie, Gaudreau), 22. Gaudreau (Hudler, Wideman), 60. Hudler (Monahan, Colborne), 64. Gaudreau (Hamilton, Brodie) – 18. Beleskey (Chára, Eriksson), 22. Marchand (Connolly, Trotman), 23. Chára (Beleskey, Eriksson), 59. Marchand


    Calgary Flames: Rämö (Hiller) – Giordano, Brodie – Hamilton, Wideman – Engelland, Šmíd – Gaudreau, Monahan, Jones – Bennett, Granlund, Hudler – Colborne, Backlund, Frolík – Raymond, Stajan, Ferland. Trenér: Bob Hartley.
    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Chára, Trotman – Seidenberg, Miller – Krug, McQuaid – Marchand, Bergeron, Connolly – Beleskey, Krejčí, Eriksson – Vatrano, Spooner, Hayes – Ferraro, Kemppainen, Randell. Trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Lewis, Sutherland – McElman, Knorr.
    bahis siteleri