NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
Chicago Blackhawks
Středa 23.12.2015, 02:35 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 18532 diváků se s vámi loučím a přeji dobrou noc, případně dobré ráno. A příště na počtenou! (05:10:52)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:
    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 5 střel, +0, čas na ledě 14:59
    Michal Rozsíval (CHI) 0+0, 1 střela, -1, čas na ledě 16:01
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:
    1. Antti Niemi (DAL) 20 zákroků, 0 gólů, úspěšnost 100 %
    2. Patrick Sharp (DAL) 1+1
    3. Jason Spezza (DAL) 1+0
     
    Nyní je to definitivní! Svěřenci Joela Quennevillea dnes byli v koncovce bezzubí, dlouho se však drželi na dostřel jediného gólu. Blackhawks ale totálně propadli na začátku třetí třetiny a po dvou slepených gólech Sharpa a Scevioura se rozsypali. Pět a půl minuty před koncem zvýšil na konečných 4:0 odrazem o Rozsívalovu brusli Janmark.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Domácí už pouze vyhodili touš do středního pásma, dnes se už nic převratného nestane a Dallas zvítězí 4:0!
     
    59:01
    Minutu před koncem diváci na tribunách sborově povstali. Některá místa už jsou dávno prázdná, poměrně velký počet příznivců Blackhawks už se na bídu svých miláčků nemohl dívat.
     
    58:08
    Eakinův střílený pas adresovaný Rousselovi zablokoval obětavý Hjalmarsson, před námi jsou poslední dvě minuty třetí třetiny – a zřejmě i celého zápasu.
     
    57:17
    Vernon Fiddler získal kotouč pro Janmarka, jenž si všiml volného Patricka Eavese, ale ten nemířil přesně. Čtvrtá lajna Stars dnes hraje velmi dobrý zápas.
     
    56:15
    Hosté se zmohli pouze na vyhození kotouče k Niemimu, už je téměř jisté, že se Stars po dnešní noci díky pohodlnému vítězství osamostatní na čele ligové tabulky.
     
    55:26
    No a aktivní Colton Sceviour nyní za brankou obral o puk profesorsky hrajícího Seabrooka, vybruslil si před Crawforda a vypálil těsně mimo!
     
    54:59
    Sceviourův pokus strážce chicagské svatyně ukryl ve své výstroji a přerušil hru, před námi je poslední komerční přestávka.
    Marrias JANMARK - 4:0
     
    54:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    A už je to definitivní! MATTIAS JANMARK si z van Riemsdyka udělal u mantinelu panáka a poté poslepu hledal křižným pasem Eavese, kotouč se však o brusli Michala Rozsívala odrazil za čáru! Crawford byl bez šance. Asistence: Jason Demers, Johny Oduya.
     
    54:01
    Zápas se rychle chýlí ke svému konci a Stars zkušeně kontrolují svůj náskok.
     
    53:03
    Tyler Seguin šikovně posunul touš na rozjetého Sharpa, jenž upaloval sám na Crawforda, ale táhlou střelou z pravého kruhu ho nedokázal překonat!
     
    52:13
    Keith je na ledě, svěřenci Joela Quennevillea s trochou štěstí ubránili i toto oslabení.
     
    52:09
    Jason Demers tvrdě vypálil z vrcholu kruhů a ačkoliv Crawford přes clonícího Fiddlera nic neviděl, nakonec dokázal skvěle zasáhnout!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 30. Spezza (Sharp, Klingberg), 41. Sharp (Ja.Benn), 43. Sceviour (Jo.Benn, Roussel), 55. Janmark (Demers, Oduya)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Sceviour – Janmark, Fiddler, Eaves.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, van Riemsdyk, Hjalmarsson, Seabrook, Scuderi, Rozsíval – Panarin, Anisimov, Kane – Teräväinen, Toews, Shaw – Bickell, Rasmussen, Mashinter – Desjardins, Danault, Garbutt.

    Rozhodčí: Watson, Dwyer – Galloway, Gibbs

    Diváci: 18532
    bahis siteleri