NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 23.12.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale (kapacita 17125 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:06 Connor MURPHY - 3:2
    https://gfycat.com/VapidAcrobaticArmedcrab
     
    46:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají podruhé v zápase do vedení! Shane Doan s Bradem Richardsonem vybojovali u hrazení kotouč, Richardson jej přisunul na modrou čáru na CONNORA MURPHYHO, jehož tvrdá rána končí až za Bernierovými zády! Asistence: Brad Richardson a Shane Doan.
    34:00 Nazem KADRI - 2:2
     
    34:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se skóre měnit bude! Toronto se dostalo do tlaku v útočném pásmu, Tyler Bozak obkroužil kolem branky a přihrávkou do brankoviště našel přesně NAZEMA KADRIHO, který zametl kotouč do domácí branky! Asistence: Tyler Bozak a Morgan Rielly.
    15:30 Shane DOAN - 2:1
     
    15:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, co se právě teď děje v hale! Coyotes se ujímají vedení pouhých 21 vteřin poté, co inkasovali gól na 0:1! Kyle Chipchura přihrál na SHANA DOANA, jehož střelu Bernier neudržel a domácí kapitán si sám dojel kotouč a dorazil za Bernierova záda! Asistence: Kyle Chipchura.
    15:16 Shane DOAN - 1:1
     
    15:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    To byla odpověď! Pouhých sedm vteřin trvalo vedení Toronta! Po nahození do útočného pásma se puk odrazil od zadního mantinelu zvláštně před branku a SHANE DOAN prostřelil překvapeného Berniera! Asistence: Stefan Elliott a Brad Richardson.
    15:09 James van RIEMSDYK - 0:1
     
    15:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají velmi rychle! Po vyhraném vhazování se Maple Leafs usadili v útočném pásmu a po kombinaci se dostal puk na pravý kruh k JAMESI VAN RIEMSDYKOVI, který měl hodně času si připravit střelu a trefil přesně šibenici! Asistence: Dion Phaneuf a P. A. Parenteau.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 16. Doan (Elliott, Richardson), 16. Doan (Chipchura), 47. Murphy (Richardson, Doan) – 16. van Riemsdyk (Phaneuf, Parenteau), 34. Kadri (Bozak, Rielly)


    Arizona Coyotes: Domingue (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Elliott, Grossmann, Stone – Domi, Vermette, Boedker – Rieder, Tichonov, Duclair – Chipchura, Gordon, Doan (C) – Martinook, Richardson, Downie. Trenér: Dave Tippett.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Bibeau) – Gardiner, Phaneuf (C), Corrado, Rielly, Marinčin, Polák – Grabner, Kadri, Komarov – van Riemsdyk, Bozak, Parenteau – Winnik, Holland, Lupul – Matthias, Froese, Boyes. Trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Skilliter, Peel – Murchison, Mach

    Diváci: 12234
    bahis siteleri