Banská Bystrica – Trenčín 1:3 (kon.) | Košice – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Nitra – Poprad 1:2 (po pr.) | Žilina – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pondělí 28.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HC Košice a MHC Martin, v ktorom domáci hokejisti preukázali viac zo svojho hokejového umenia a zaslúžene vyhrali pomerom 4:2. S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčime, stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:37:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Bežia posledné sekundy riadnej hracej doby, zdá sa, že tie už domáci zvládnu.
     
    59:15
    Puk teraz len tesne minul opustenú bránku MHC, Košice mohli pridať poisťovací gól, ten ale napokon neprišiel.
     
    58:55
    Gibl na striedačke, Martin hrá power-play!
     
    58:40
    Gibl sa každou sekundou posúva bližšie k striedačke, v tejto chvíli je už pri modrej čiare, odkiaľ to má skutočne len kúsoček. Jeho spoluhráči ale stále hrajú bez puku.
     
    58:15
    Bol to ale práve Gibl, ktorý musel hasiť nebezpečenstvo, domáci to teraz zahrali na výbornú a vybojovali si buly v útočnom pásme.
     
    58:00
    Gibl je v tejto chvíli ešte vo svojom bránkovisku, dá sa ale predpokladať, že ak sa jeho spoluhráči usadia pred Melicherčíkom, odkorčuľuje na striedačku.
     
    57:57
    Oddychový čas hostí.
     
    57:57
    Hostia to stále skúšajú nahadzovanými pukmi, ktoré ale, zdá sa, dnes úspech mať nebudú.
     
    57:20
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú ešte necelé tri minúty, diváci prítomní na štadióne očakávajú moment, kedy siahne hosťujúci tréner po oddychovom čase.
     
    56:10
    Medzičasom sa začala opäť hra 5 proti 5, puk sa ocitá za bránkou Gibla, čo vyhovuje neporovnateľne viac domácim, korí tam zbierajú cenné sekundy.
     
    55:40
    Domáci hokejisti puk ešte podržali v útočnej tetine, kde už k lepšiemu streleckému zakončeniu neprišlo, preto sa stav zápasu meniť nebude.
     
    54:35
    Do puku sa oprel aj Jiří Bicek, ktorý to mieril k bližšej žrdi, kde ešte clonil Suja, jeho pokus Gibl reflexívne vyrazil.
     
    54:16
    Dudáš teraz predviedol svoje umenie. ktoré spočíva v tvrdých strelách od modrej čiary a poriadne vystrašil Gibla, ktorému puk pomedzi betóny do siete neprepadol.
     
    54:04
    Surovka (MAR) – 2 minúty za podrazenie.
     
    53:25
    Lelkeš sa tlačil do bránkoviska, kde chcel znepríjemniť výhľad Giblovi, napokon sa ale puk odrazil k modrej čiare práve od korčulí útočníka domáceho celku.
     
    53:07
    Košice teraz nechali vyniknúť Gibla, ktorému puk pristal priamo v lapačke, ktorú gólman hostí šikovne vymrštil.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Hrnka (Bicek, Suja), 24. Češík (Šedivý, Jenčík), 44. Cebák (Bartánus, Bicek), 47. Bartoš (Jenčík, Mikuš) – 40. Galamboš (Tabaček, Surovka), 50. Skladaný (Pokrivčák, Jurášek)


    HC Košice: Melicherčík – Deyl, Cebák, Mikuš, Macejko, Šedivý, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Jenčík, Češík, Bartoš – Chovan, Hrnka, Hričina – Bortňák, Boltun, Lelkeš
    HK VITAR Martin: Gibl – Dvořák, Tabaček, Bačik, Rusina, Trávniček, Dlouhý, Vyskoč, Pacalaj – Surovka, Galamboš, T. Varga – Skladaný, Jurášek, Pokrivčák – Poliaček, Dírer, Uhrík – R. Varga, Rzavský, Kokavec

    Rozhodčí: Lokšík – Bogdaň, M. Korba
    bahis siteleri