Finsko – Slovensko 6:2 (kon.) | Německo – Česko 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
Česko
Pondělí 28.12.2015, 18:30Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, těším se zítra u zápasu reprezentace do 17 let s Finskem na počtenou. (20:33:07)
     
    Češi se poprvé na turnaji radují z výhry! Ve třetí třetině přidali ještě další dva góly z holí Tomáše Havránka a Tomáše Šmerhy a pojistili si tak cenné vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Ještě chvíli před koncem se Češi znovu budou bránit ve čtyřech. Martin Havelka (CZE) míří podruhé na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    49:04
    Chvíli na to se ale Češi musí znovu bránit. Český kapitán Petr Kodýtek je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    47:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají už pátý gól a napravují tak dojem z předchozích zápasů, když TOMÁŠ ŠMERHA překonal Steinmanna. Asistence: Dominik Valík.
     
    44:38
    I Němci si ve třetí třetině zahrají početní výhodu. Dvouminutovým trestem je potrestán Martin Havelka (CZE), a to za nedovolené bránění.
     
    41:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr přidává další přesilovkovou trefu. TOMÁŠ HAVRÁNEK prostřelil německého strážce svatyně a Češi tak uskakují do tříbrankového náskoku. Asistence: Pavel Kousal, Jakub Sirota.
     
    40:33
    Johanes Huss (GER) míří na dvě minuty na lavici hanby. Německý obránci si odpyká trest za podražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina vyšla českému týmu na jedničku. Na začátku prostřední části srovnal krok s Německem Jiří Karafiát, který se pak postaral i o obrat v utkání. Chvíli před koncem pak přidal třetí gól českého výběru Jakub Sirota.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    U třetího českého gólu byli znovu dva obránci. A právě JAKUB SIROTA nakonec dopravil puk až za německého brankáře. Asistence: Tomáš Havránek, David Kvasnička.
     
    33:38
    Václav Zídek (CZE) míří podruhé na trestnou lavici. Český útočník si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    26:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi po střele JIŘÍHO KARAFIÁTA otáčejí skóre a poprvé v utkání vedou. Asistence: Pavel Kousal, Tomáš Havránek.
     
    23:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Člen druhého útoku JIŘÍ KARAFIÁT našel místo, kudy prostřelit Steinmanna a vstřelil první branku českého výběru. Asistence: Jakub Sirota.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první třetině mohou být spokojenější Němci, kterým se podařilo po střele Maxmilliana Adama otevřít skóre už na začátku zápasu. Češi měli k dispozici dvě přesilovky, ty ale využít nedokázali. Druhou třetinu navíc začnou v oslabení.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 7. Adam (Walther, Postel) – 24. Karafiát (Sirota), 27. Karafiát (Kousal, Havránek), 39. Sirota (Havránek, Kvasnička), 42. Havránek (Kousal, Sirota), 48. Šmerha (Valík)


    Německo: Steinmann (Dalgic) – Eckl, Adam, Mannes, Huss, Melzner, Wagner, Buschmann, Gawanke, Reiter – Postel, Walther, Soramies – Kiefersauer, Eder (C), Busch – Ratmann, Köhler, Weyrauch – Jahnke, Ehliz, Hessler.
    Česko: Stahl (Klouček) – Sirota, Kvasnička, Janda, Novák, Hroudný, Valík, Dušek, Furch – Michnáč, Havelka, Kodýtek (C) – Havránek, Karafiát, Kousal – Kurovský, Davídek, Zídek – Chalupa, Šmerha, Havlát.

    Rozhodčí: Popovic, Weber – Ammann, Wolf
    bahis siteleri