Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
5:4 (1:1, 3:2, 0:1 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 06.01.2016, 08:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladislav UŠENIN - 5:4
     
    64:38
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V samotném závěru prodloužení se domácí Amur prosazuje, a rozhoduje o svém dnešním vítězství! Od modré čáry nahodil kotouč na pravou stranu Aliu, kam si najel Jan Kolář. Českému obránci se zakončení nepovedlo, nicméně následně se kotouče zmocnil VLADISLAV UŠENIN, který poslal puk do odkryté branky! Asistence: Jan Kolář, Akim Aliu.
    Nikolaj PROCHORKIN - 4:4
     
    41:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    A Ufa bleskově svou přesilovou hru využívá, a srovnává stav na 4:4! Na levé straně se dostal ke kotouči Dmitrij Makarov, který následně nahodil kotouč před branku, kde jej tečoval NIKOLAJ PROCHORKIN. Hattrick pro tohoto ruského útočníka! Asistence: Dmitrij Makarov, Ivan Višněvskij.
    Teemu HARTIKAINEN - 4:3
     
    39:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    To je utkání! Ufě se podařilo ještě do konce třetiny snížit, a bude mít ještě celou třetí třetinu, aby stav srovnala! Za brankou se dostal ke kotouči TEEMU HARTIKAINEN, který si vybruslil před Metsolu, a nakonec jeho střela doskákala do branky! Asistence:
    Jan KOLÁŘ - 4:2
     
    38:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Ufu studená sprcha, neboť v samotném závěru inkasuje počtvrté, a utkání se hostům bude těžko otáčet! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou, kde se nacházel JAN KOLÁŘ. Český obránce nevyslal silnou střelou, nicméně byla dobře umístěná, a Svedberg si tentokrát vybral slabší chvilku! Asistence:
    Rinat IBRAGIMOV - 3:2
     
    34:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur se dostává opět do vedení, a v závěru třetí třetiny vede 3:2! Jevgenij Gračjov se dostal ke kotouči na pravé straně, kde kotouč ztratil Sami Lepistö. Ruský útočník následnou přihrávkou našel na levé straně RINATA IBRAGIMOVA, který střelou na přední tyč překvapil Svedberga! Asistence: Jevgenij Gračjov.
    Nikolaj PROCHORKIN - 2:2
     
    26:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    A hostující celek nakonec přesilovou hru využívá, a srovnává na 2:2! Na pravé straně se dokázal uvolnit Teemu Hartikainen, který si nabruslil před Metsolu, avšak zakončit se mu nepodařilo, a kotouč se doklouzal na hokejku NIKOLAJE PROCHORKINA, na jehož pohotovou střelu byl Metsoal krátký! Asistence: Teemu Hartikainen.
    Niclas BERGFORS - 2:1
     
    20:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je povedený vstup domácího celku do třetiny! Tomáš Zohorna si vybruslil na hranici pravého kruhu, a následně poslal kotouč pod sebe pro Dmitrije Tarasova, jehož následná přihrávka směřovala před branku pro NICLASE BERGFORSE. Švédský útočník se dokázal i s trochou štěstí dopravit kotouč do sítě! Asistence: Dmitrij Tarasov, Tomáš Zohorna.
    Niclas BERGFORS - 1:1
     
    13:49
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A Amur přesilovou hru nakonec využívá! Chabarovsk se dokázal udržet v útočném pásmu, a od modré poslal přihrávku před branku Čerepanov. Následně před Svedbergem dorážela dvojice domácích hráčů. Nakonec dokázal dostat kotouč do sítě NICLAS BERGFORS! Asistence: Tomáš Zohorna.
    Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    07:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovka hostujícího celku nakonec končí gólem! Z levého rohu vyjel Dmitrij Makarov, který následné nahodil kotouč před branku, ten tečoval Hartikainen, avšak Metsola dokázal zasáhnout! Na brankovišti byl však důrazný NIKOLAJ PROCHORKIN, který dokázal dotlačit kotouč do sítě! Asistence: Teemu Hartikainen.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Bergfors (Zohorna), 21. Bergfors (Tarasov, Zohorna), 35. Ibragimov (Gračjov), 39. Kolář, 65. Vladislav Ušenin (Kolář, Aliu) – 8. Prochorkin (Hartikainen), 27. Prochorkin (Hartikainen), 40. Hartikainen, 42. Prochorkin (Makarov, Višněvskij)


    Amur Chabarovsk: Metsola (od 41.Pečurskij) – Aliu (A), Čerepanov, Stalnov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář – Zohorna, Tarasov, Bergfors – Dedunov, Gračjov (A), Litovčenko – Tolpeko, Vj.Ušenin, Vl.Ušenin – Pervušin, Bjavalcev, Železnov
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Derljuk, Arzamascev, Culjgin – Omark, Enqvist, Grigorenko (C) – Chlystov, Makarov, Saprjkin – Niesterov, Soin (A), Černov – Majorov, Prchorkin, Vorobjov – Hartikainen

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Nazarov, Sivov
    bahis siteleri