Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.) | Washington – Ottawa 7:1 (kon.) | Chicago – Colorado 6:3 (kon.)
Minnesota – New Jersey 1:2 (kon.) | Anaheim – Detroit 1:2 (kon.) | Edmonton – Florida 1:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
7:1 (2:0, 3:1, 2:0)
Ottawa Senators
Pondělí 11.01.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:46 Alexandr OVEČKIN - 7:1
     
    49:46
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEX OVEČKIN střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a Ottawa Senators je zralá na ručník!! Nicklas Backstrom přihrál do jízdy Alexovi Ovečkinovi, který po oblouku ve středním pásmu nabral rychlost, na levém křídle obelstil jednoho z hráčů Ottawy a po sjetí před bránu zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie.
     
    48:43
    Ottawa Senators mohla rychle odpovědět na poslední gól Capitals, Philipp Grubaer ale předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky a střelu Senators z pravého křídla vyrazil!
    48:28 Tom WILSON - 6:1
     
    48:28
    Washington právě vstřelil branku!
    TOM WILSON se prosazuje a Washington Capitals vede nad Ottawou Senators 6:1!! Jason Chimera si najel na přihrávku Jasona Chimery zpoza brány a z blízkosti zamířil mezi betony Andrewa Hammonda. Asistence: Jason Chimera, Aaron Ness.
     
    46:00
    Matt Niskanen na pravém křídle napřáhl na modré čáře k nebezpečné střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu brány, Andrew Hammond ji ale dokázal lapačkou vyrazit!
    36:19 Alexandr OVEČKIN - 5:1
     
    36:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové je to tu! ALEX OVEČKIN střílí v přesilové hře svůj jubilejní 500. gól v NHL a sám tleská celému Verizon Center, kde jsou všichni fanoušci na nohou!! Neopakovatelný a nezapomenutelný moment. Na ledě se dokonce objevily nějaké předměty. Alex Ovečkin napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele, kterou vymetl přesně levý horní roh brány a jeho rodiče, kteří jsou zde přítomni, mají obrovskou radost. Asistence: Jason Chimera, Andre Burakovsky.
     
    35:33
    Justin Williams vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Andrew Hammond měl plné ruce práce, nakonec ale na brankové čáře v sedě puk směřující do brány dokázal zastavit!
     
    35:20
    Mark Stone (OTT) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    34:26
    Curtis Lazar mířil z vrcholu levého kruhu pro vhazování přesně ke vzdálenější pravé tyči, Philipp Grubauer ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus levým betonem vykopl mimo!
     
    32:29
    Justin Williams v levém kruhu útočného pásma dojel puk a poté si sjel před bránu, kde se snažil puk zasunout na vzdálenější pravé tyči za beton Andrewa Grubauera, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    30:50
    Dmitry Orlov (WSH) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    29:14
    Jason Chimera po levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté napřáhl ke střele, kterou pozorný Andrew Hammond vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
    27:56 Dmitrij ORLOV - 4:1
     
    27:55
    Washington právě vstřelil branku!
    DMITRY ORLOV střílí nádherný gól a Washington Capitals vede nad Ottawou už 4:1!! Dmitry Orlov si na vrcholu levého kruhu pro vhazování zpracoval puk a poté napřáhl k nádherné prudké střele s příklepem, která vymetla přesně vzdálenější pravý roh brány a ještě se od horní tyče odrazila do sítě. Asistence: Nate Schmidt, Nicklas Bäckström.
     
    27:02
    Andre Burakovsky nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Andrew Hammond ale jeho střelu ztlumil hrudí a poté ji v leže ukryl v lapačce!
    26:01 Zach SILL - 3:1
     
    26:01
    Washington právě vstřelil branku!
    ZACH SILL střílí gól a vrací Capitals zpět ztracené dvoubrankové vedení!! Andrew Hammond vyrazil střelu Washingtonu z levého křídla vyrážečkou vysoko do vzduchu, čehož dokonale využil Zach Sill a pohotovou střelou z blízkosti a ze vzduchu zamířil do pravého horního rohu brány. Asistence: Jason Chimera, Karl Alzner.
     
    25:08
    Erik Karlsson našel před bránou nádhernou kolmou přihrávkou Jeana-Gabriela Pageaua, který se snažil zamířit mezi betony Philippa Grubauera, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
    23:32 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    23:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN potrestal obrovskou chybu Capitals a vrací Ottawu Senators zpět do zápasu!! Mike Hoffman nabral na levém křídle obrovskou rychlost a dostal se do samostatného úniku, který v levém kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou do levého horního rohu brány. Bez asistence.
     
    22:44
    Alex Ovečkin to měl sice k puku dál, ve středním pásmu ale nabral obrovskou rychlost a po přebruslení Kylea Turrise se dostal u levé tyče do zakončení, Andrew Hammond ale včas sevřel betony k sobě a v leže jeho pokus zastavil!
     
    20:33
    Alex Ovečkin se dostal po nádherné kolmé přihrávce Nicklase Backstroma do samostatného úniku, který zakončil v pravém kruhu pro vhazování prudkou střelou, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    18:28
    Philipp Grubauer (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hákování. Trest odpyká Alex Ovečkin.
     
    17:32
    Mika Zibanejad po skončení přesilové hry ještě stačil vypálit z levého kruhu pro vhazování, jeho střela zápěstím ale našla pouze lapačku Philippa Grubauera, na jehož krásném semaforu zasvítila červená!
     
    15:29
    Dmitry Orlov (WSH) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    13:00
    Alex Ovečkin se u levé tyče ocitl ve velké šanci a snažil se zamířit mezi betony Andrewa Hammonda, ten je ale včas sevřel a připsal si skvělý zákrok!
     
    12:44
    Tom Wilson (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    12:44
    Max McCormick (OTT) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    12:44
    Max McCormick (OTT) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    10:58 T. J. OSHIE - 2:0
     
    10:58
    Washington právě vstřelil branku!
    T.J. OSHIE využívá přesilovou hru a posílá Washington Capitals do dvoubrankového vedení!! Capitals rozjeli na pravém křídle nádhernou kombinaci a Jevgenij Kuzněcov přihrávkou zpoza brány našel zpětnou přihrávkou T.J. Oshieho, který z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil nad pravý beton Andrewa Hammonda přesně k levé tyči. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Nicklas Bäckström.
     
    10:15
    Alex Ovečkin nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Andrew Hammond měl s jeho střelou potíže, nakonec ji ale v pádu nadvakrát dokázal zneškodnit!
     
    10:11
    Bobby Ryan (OTT) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    08:07 Justin WILLIAMS - 1:0
     
    08:07
    Washington právě vstřelil branku!
    JUSTIN WILLIAMS otevírá skóre dnešního zápasu a posílá Washington Capitals do vedení!! Andre Burakovsky z rohu kluziště našel nádhernou zpětnou přihrávkou mezi nohama v pravém kruhu pro vhazování Justina Williamse, který nad ramenem Andrewa Hammonda zamířil přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Andre Burakovsky.
     
    02:16
    Erik Karlsson tvrdě vypálil bez přípravy z levého kruhu pro vhazování a Philipp Grubauer jeho střelu směřující přesně k levé tyči pravým betonem vyrazil mimo!
     
    01:42
    Justin Williams (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Williams (Burakovsky), 11. Oshie (Kuzněcov, Bäckström), 27. Sill (Chimera, Alzner), 28. Orlov (Schmidt, Bäckström), 37. Ovečkin (Chimera, Burakovsky), 49. Wilson (Chimera, Ness), 50. Ovečkin (Bäckström, Oshie) – 24. Hoffman


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Ness, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie (A) – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Sill, Wilson – Laich, Galijev, Carey. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Claesson, Karlsson (C), Methot, Ceci, Wercioch, Borowiecki – Ryan, Turris (A), Stone – Hoffman, Zibanejad, Michálek – McCormick, Pageau, Lazar – Prince, Smith, Neil (A). Hlavní trenér: Dave Cameron.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Trevor Hanson – Shandor Alphonso, Don Henderson
    bahis siteleri