Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 13.01.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Chris LEE - 5:1
     
    56:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek měl k dispozici přesilovou hru, a tu dokázal Metallurg využít! Magnitogorsk tak vede již rozdílem čtyř branek, a míří za dalším vítězství! Domácí dlouho kombinovali v útočném pásmu, poté se dostal za brankou ke kotouči Danis Zaripov, který přesně našel CHRISE LEEHO, na jehož ránu byl Glass krátký! Asistence: Danis Zaripov, Viktor Antipin.
     
    49:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se výrazně přibližuje dnešnímu vítězství, neboť se prosazuje počtvrté, a to už budou mít hosté těžké! Chris Lee dokázal udrže kotouč v útočném pásmu, a k tomu se dostal mladý PAVEL MEDVEDĚV, který následnou přesnou střelou střílí první branku za Metallurg! Asistence: Chris Lee.
    Denis PLATONOV - 3:1
     
    42:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácím vyšel i vstup do třetí třetiny, a hned v úvodu se dostávají do vedení! Na modrou dostal ideálně přihrávku DENIS PLATONOV, který si kotouč rychle zpracoval, a pohotově vystřelil. Na jeho ránu byl Jeff Glass krátký! Asistence: Alexej Bereglazov, Vladislav Kaletnik.
    Alexander SJOMIN - 2:1
     
    39:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A v samotném závěru druhé třetiny se domácí prosazují, a střílí hodně důležitou branku! Na modré čáře se dostal ke kotouči Chris Lee, který svým nahozením našel před brankou ALEXANDERA SJOMINA. Ruský útočník si počkal na pohyb Glasse, a pokouč poslal zkušeně pod břevno! Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov.
    Jevgenij LISOVEC - 1:1
     
    18:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A Dinamo v závěru první třetiny srovnává na 1:1! Běloruský celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a Šinkevič poslal přihrávku po modré pro JEVGENIJE LISOVCE, ten se opřel do kotouče, a na jeho ránu byl Košečkin krátký! Asistence: Ilja Šinkevič.
    Danis ZARIPOV - 1:0
     
    09:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Teď už to však domácím vyšlo, a dostávají se v polovině třetiny do vedení! Oskar Osala se ve středovém kruhu rozhlédl, a našel DANISE ZARIPOVA, který dostal od chybujícího obránce prostor, a jeho ostrou střelu Glass propustil za svá záda! Asistence: Oskar Osala, Alexej Bereglazov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 10. Zaripov (Osala, Bereglazov), 40. Sjomin (Lee, Zaripov), 43. Platonov (Bereglazov, Kaletnik), 50. Medveděv (Lee), 57. Lee (Zaripov, Antipin) – 19. Lisovec (Šinkevič)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee (A), Antipin, Osipov, Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov, Medveděv – Wolski, Sjomin, Kovář – Zaripov, Filippi, Osala – Kaletnik, Timkin, Platonov – Železkov, Charytinskij, Kosov (A)
    HC Dinamo Minsk: Glass (Lalande) – Gunderson, Znacharenko, Šinkevič, Lisovec, Fličkin, Ustiněnko, Nogačjov -Linglet, Kaljužnyj (C), Stěpanov – Ellison, Vesce, Cheechoo (A) – Drozd, Meleško, Matěruchin – Kolcov (A), Pavlovič, Michaljov

    Rozhodčí: Kaljov, Kiseljov – Maitak, Pronskič
    bahis siteleri