Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 13.01.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Chris LEE - 5:1
     
    56:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek měl k dispozici přesilovou hru, a tu dokázal Metallurg využít! Magnitogorsk tak vede již rozdílem čtyř branek, a míří za dalším vítězství! Domácí dlouho kombinovali v útočném pásmu, poté se dostal za brankou ke kotouči Danis Zaripov, který přesně našel CHRISE LEEHO, na jehož ránu byl Glass krátký! Asistence: Danis Zaripov, Viktor Antipin.
     
    54:58
    Wojtek Wolski dostal pěknou přihrávku na levou stranu, a najížděl na Glasse. Jeho postup však následně zastavil faulem Ustiněnko!
     
    53:25
    Tak to bylo rychlé! Hned po vhazování je vyloučený Honza Kovář, který nedovoleným způsobem poslal k zemi Gundersona!
     
    53:19
    Další vyloučení hostujícího hráče! Na trestnou lavici míří Jonathan Cheechoo za sekání!
     
    50:19
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Kovář – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Meleško – 2 min., hrubost).
     
    49:25
    Hned poté však na vhazování fauloval Matěruchin, který podrazil Sjomina, a odchází na trestnou lavici!
     
    49:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se výrazně přibližuje dnešnímu vítězství, neboť se prosazuje počtvrté, a to už budou mít hosté těžké! Chris Lee dokázal udrže kotouč v útočném pásmu, a k tomu se dostal mladý PAVEL MEDVEDĚV, který následnou přesnou střelou střílí první branku za Metallurg! Asistence: Chris Lee.
     
    45:36
    Metallurg si navíc zahraje přesilovou hru, což je pro Dinamo komplikace! V rohu kluziště Andrej Michajlov hákoval Chabarova, a dostává dvouminutový trest.
     
    44:33
    Na modrou čáru dostal ideální přihrávku Jevgenij Nogačjov, jehož následná tvrdá rána těsně minula Košečkinovu branku!
    Denis PLATONOV - 3:1
     
    42:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácím vyšel i vstup do třetí třetiny, a hned v úvodu se dostávají do vedení! Na modrou dostal ideálně přihrávku DENIS PLATONOV, který si kotouč rychle zpracoval, a pohotově vystřelil. Na jeho ránu byl Jeff Glass krátký! Asistence: Alexej Bereglazov, Vladislav Kaletnik.
    Alexander SJOMIN - 2:1
     
    39:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A v samotném závěru druhé třetiny se domácí prosazují, a střílí hodně důležitou branku! Na modré čáře se dostal ke kotouči Chris Lee, který svým nahozením našel před brankou ALEXANDERA SJOMINA. Ruský útočník si počkal na pohyb Glasse, a pokouč poslal zkušeně pod břevno! Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov.
     
    37:19
    I Dinamo je v plném počtu. Těsně po návratu Vesceho dostal na levou stranu přihrávku Alexander Sjomin, který pohotově vystřelil. Jeho ránu však dokázal Glass lapit!
     
    35:03
    Přesilová hra hostujícího celku je však u konče! Před brankou Košečkina hákoval Ryan Vesce, který míří na trestnou lavici!
     
    34:11
    Dinamo si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Danis Zaripov, který trefil Stěpanova holí do obličeje.
     
    24:27
    Dinamo si zahraje další přesilovou hru v dnešním zápase. Na trestnou lavici míří Jevgenij Timkin, který vyhodil kotouč do hlediště, a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    24:11
    Před brankou Košečkina se dostal ke kotouči Drozd, který našel ještě lépe postaveného Matěruchina, jehož zakončení však letělo nad branku.
     
    19:40
    V závěru třetiny hlavní rozhodčí ještě vylučuje! Na trestnou lavici odchází Sergej Drozd, který mezi kruhy podrazil Kaletnika, a dostává dvouminutovýá trest.
    Jevgenij LISOVEC - 1:1
     
    18:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A Dinamo v závěru první třetiny srovnává na 1:1! Běloruský celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a Šinkevič poslal přihrávku po modré pro JEVGENIJE LISOVCE, ten se opřel do kotouče, a na jeho ránu byl Košečkin krátký! Asistence: Ilja Šinkevič.
     
    16:26
    Hostující Dinamo se dostalo do zajímavého přečíslení tří na jednoho. Celou akci však vzal na sebe Matt Ellison, který na sebe napoutal obárnce Antipina, který následně dokázal jeho zpáteční přihrávku zablokovat!
     
    15:42
    Teď se po další z chyb domácí obrany dostal do úniku Jaroslav Kosov, který ujížděl sám na Glasse. Kanadský brankář však dokázal jeho střelu vyrazit do ochranné sítě!
     
    11:25
    Přesilovka Minsku byla hodně nebezpečná, a hosté dokázali svého soupeře zavřít v pásmu. Na pravou stranu dostal náhru Linglet, jehož střelu však dokázal Košečkin vyrazit!
     
    10:39
    Prvním vyloučeným v dnešním utkání je Rafael Batyršin, který na modré čáře podrazil Vesceho, a následně měl ještě nějaké slovní připomínky směrem k hlavnímu rozhodčímu, a tak dostává desetiminutový osobní trest!
    Danis ZARIPOV - 1:0
     
    09:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Teď už to však domácím vyšlo, a dostávají se v polovině třetiny do vedení! Oskar Osala se ve středovém kruhu rozhlédl, a našel DANISE ZARIPOVA, který dostal od chybujícího obránce prostor, a jeho ostrou střelu Glass propustil za svá záda! Asistence: Oskar Osala, Alexej Bereglazov.
     
    07:03
    Od modré čáry vyslal nebezpečnou střelu Chris Lee, který však mířil pouze do betonu Glasse. K dorážce se však sápal Osala, ten však kotouč neodkázal trefit!
     
    00:42
    Na druhé straně kluziště měl zase první práci Vasilij Košečkin, který zasahoval proti střele Ellisona. Daleko nebezpečnější byla dorážka Vesceho, i tu však ruský brankář dokázal lapit!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 10. Zaripov (Osala, Bereglazov), 40. Sjomin (Lee, Zaripov), 43. Platonov (Bereglazov, Kaletnik), 50. Medveděv (Lee), 57. Lee (Zaripov, Antipin) – 19. Lisovec (Šinkevič)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee (A), Antipin, Osipov, Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov, Medveděv – Wolski, Sjomin, Kovář – Zaripov, Filippi, Osala – Kaletnik, Timkin, Platonov – Železkov, Charytinskij, Kosov (A)
    HC Dinamo Minsk: Glass (Lalande) – Gunderson, Znacharenko, Šinkevič, Lisovec, Fličkin, Ustiněnko, Nogačjov -Linglet, Kaljužnyj (C), Stěpanov – Ellison, Vesce, Cheechoo (A) – Drozd, Meleško, Matěruchin – Kolcov (A), Pavlovič, Michaljov

    Rozhodčí: Kaljov, Kiseljov – Maitak, Pronskič
    bahis siteleri