Liberec – Kladno 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 5:8 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (2:2, 2:0, 2:2)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 14.01.2016, 16:00DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se pochopitelně postavil faulovaný MATĚJ PALOČKO, který vyzrál na Davida Stahla a pojišťuje vítězství týmu ze severu Čech. Bez asistence.
     
    54:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu velmi zajímavou zápletku, o kterou se postaral hostující tým. Kotouč za brankovou čáru Liberce dopravil PETR HAVLŮJ, jenž svou branko dostává Rytíře zpátky do boje o body. Asistence: Daniel Kružík a Yuki Miura.
     
    52:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytířům se podařil snížit a zápas tak z jejich pohledu ještě není ztracený. K černé gumě se dostal JAKUB HAJNÝ, které mu se podařilo vsítit třetí gól svého celku. Asistence: Vincent Keszi.
     
    47:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají početní výhodu o dva muže a střílejí Kladnu pátou branku. Ke kotouči se dostal DOMINIK HRNÍČKO, který přesnou ranou zasazuje soupeři další ránu. Asistence: Matěj Paločko a Jozef Huňa.
     
    34:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají do dvoubrankového trháku, když se přesným pokusem představil JAKUB MEČÍŘ. Asistence: Vojtěch Havlas.
     
    29:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostává do vedení, když využilo přesilovou hru pět na čtyři! Radek Šír našel ZDEŇKA KRÁLE, jehož pokus se zastavil až za brankovou čárou. Asistence: Radek Šír.
     
    18:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři v závěru úvodní třetiny vyrovnávají. V zápase si připisuje druhou trefu RADEK ŠÍR. Asistence: Jakub Kalfiřt a Zdeněk Král.
     
    11:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři otáčejí vývoj utkání na svoji stranu. Tentokrát se z druhé formace prosazuje japonský šikula YUKI MIURA, ten krom působení v juniorce má za sebou i čtyři starty v druhé české nejvyšší soutěži. Asistence: Petr Havlůj.
     
    02:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pouhých dvanáct vteřin dělilo dva góly. Druhá formace hostů bleskově vyrovnává. Autorem branky je PETR HAVLŮJ. Asistence: Yuki Miura a Daniel Kružík.
     
    02:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! O tu se postaral po přihrávce od Kalfiřta a Krále liberecký útočník RADEK ŠÍR. Asistence: Zdeněk Král a Jakub Kalfiřt.

    Adam Soukup

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Šír (Král, Kalfiřt), 19. Šír (Kalfiřt, Král), 30. Král (Šír), 35. Mečíř (Havlas), 48. Hrníčko (Paločko, Huňa), 58. Paločko (TS) – 3. Havlůj (Miura, Kružík), 12. Miura (Havlůj), 53. Hajný (Keszi), 55. Havlůj (Kružík, Miura)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petružálek) – Bednář Turek, Klinger, Kunst, Mečíř, Divila, Tržický – Hrníčko, Šír, Kalfiřt, Huňa, Pokorný, Rubeš, Král, Gecko, Svoboda, Havlas, Paločko
    Rytíři Kladno: Stahl (Ptáček) – Havelka, Malý, Chládek, Bunda, Matula, Zajíc – Piovarči, Křepelka, Patyk, Borkovec, Hajný, Havlůj, Keszi, Kaprál, Miura, Hrabík, Kružík, Kalaj

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri