Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:2 (kon.) | Inter – Carpi FC 1:1 (kon.)
Lazio – Chievo 4:1 (kon.) | Hellas Verona – Janov 1:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Udinese 4:1 (kon.) | Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:1 (1:1)
Janov CFC
Neděle 24.01.2016, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek nedělního odpoledne. (16:56:53)
     
    Je konec! Verona byla blízko první výhře v tomto ročníku, ale nakonec získává jen desátou sezónné remízu. Janov byl ve druhém poločase téměr neškodný, naopak Verona měla několik slibných šancí, ale míč se jim do branky prostě dostat nepovedlo, a tak se body dělí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další velká šance, nyní ještě o něco větší! Z dvaceti metrů se ke tvrdé střele odhodlal Luca Siligardi, jehož dělovku Perrin vyrazil před sebe. Dorážet chtěl Pazzini, ale na poslední chvíli před ním zakročil bránící hráč!
     
    90+3
    Šanci rozhodnout měl na kopačce domácí Juanito Gómez. Ten ovšem z hranice vápna míč poslal jen pár centimetrů nad břevno Perrinovo branky.
     
    90+1
    Celé akci předtím ale předcházel faul domácího Emila Hallfreðssona. Rozhodčé nejdříve nechávaů hru plynout a následně mu ukázal žlutý kartónek.
     
    90+1
    Domácí delší dobu kombinovali v útoku a vše bylo nakonec zakončeno hlavičkovým pokusem. Perrin stál ve prostředku branky a přesně do těchto míst mu domácí míč poslali.
     
    90
    Ale na tři body jim to mohlo stačit. Po centru Tomasé Rincóna na levou stranu se k míči dostal jeden z hráčů, jehož tvrdá střela byla zblokována jen na roh.
     
    89
    Špatnou hru hostujícího Janova ve druhém poločase potvrzuje jejich rozehrávka, která byla opravdu žalostná. I neprofesionální fotbalisté si dokáží přihrát lépe.
     
    87
    Sebastian De Maio dlouho a jasně držel pronikajícího Pazziniho, který byl po tomto souboji hodně rozhněvaný. Francouzský obránce inkasuje žlutou kartu.
     
    86
    Nyní se to bývalému hráči AC Milan povedlo. Alessio Cerci poslal z pravé strany krásný centr na zadní tyčku, kde byli dva hráči. Ani jednomu se ovšem nepovedlo celou akci zakončit.
     
    84
    Celé akci předcházelo ztracení míče v podání Cerciho. Domácí se následně dostali do útoku. Z levé strany mohl až do vápna postupovat jeden z hráčů. Ten místo toho ale poslal do vápna jen přetažený centr, který nikdo nedokázal brankově zužitkovat.
     
    83
    Houževnatí domácí ve dvou hráčích napadali jednoho bránícího hráče Janova, jenž měl míč. Juanito Gómez do něj strčil a rozhodčí mu odpískal faul.
     
    82
    Další míč mířící na Pavolettiho. Z pravé strany jej centrem našel střídající Alessio Cerci. Leonardo Pavoletti si na jeho centr vyskočil vysoko, ale míč poslal z této pozice nad branku.
     
    81
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Pawel Wszolek, přichází Bosko Janković.
     
    79
    Na druhé straně mohl rozesmutnit fanoušky domácího celku Leonarda Pavoletti, jenž zakončoval centrovaný míč z levé strany hlavičkovým pokusem. Přímo do rukavic brankáře.
     
    78
    Do vápna se prodral Artur Ioniţă, jenž byl již v blízkosti branky a bráněn byl těsně. Zkoušel tedy spadnout a vybojovat tak penaltu. Rozhodčí mu to ovšem nezbaštil a odpískal simulaci.
     
    77
    Centr z levé strany do vápna, který vyslal obránce Pisano, byl rázně odehrán do autu. Verona tedy v blízkosti branky zůstane.
     
    76
    Další faul a další přímý kop proti Perrinovi z velice dobré pozice. Zakončován byl jen do bránících hráčů, kteří se následně vydali se spoluhráči dopředu.

    David Panuška

    Branky: 40. Pazzini (Ionita) – 19. Coppola (vla.)

    Karty:   25. Pisano (VRN), 90+1. Hallfreðsson (VRN) – 34. Džemaili (JAN), 87. De Maio (JAN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 19:20.
    Hellas Verona: Coppola – Sala, Moras, Helander, Pisano – Greco (57. Siligardi), Hallfreðsson – Wszolek (81. Janković), Ionita, Rebić (46. Juanito) – Pazzini.
    Náhradníci: Rafael – Albertazzi, Janković, Siligardi, Zaccagni, Juanito, Bianchetti, Emanuelson, Winck, Fares, Checchin.

    Janov CFC: Perin – Muñoz, De Maio, Izzo – Ansaldi, Rincón, Džemaili (59. L. Rigoni), Laxalt – Suso (59. Cerci), Pavoletti, Perotti (68. Marchese).
    Náhradníci: An. Donnarumma, Lamanna – Marchese, Capel, Ntcham, Panděv, Lazović, L. Rigoni, Cerci.

    Rozhodčí: Rocchi – Di Fiore, Di Vuole
    bahis siteleri