Frosinone – Bologna 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Fiorentina – Carpi FC 2:1 (kon.)
Inter – Chievo 1:0 (kon.) | Juventus – Janov 1:0 (kon.) | Palermo – AC Milán 0:2 (kon.)
Lazio – Neapol 0:2 (kon.) | Sampdoria – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Udinese 1:1 (kon.)
konec
U.S. Citta di Palermo
0:2 (0:2)
AC Milán
Středa 03.02.2016, 20:45 • Stadio Renzo Barbera, Palermo • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je tedy u konce a druhý poločas už tak zábavný nebyl, protože hosté si spíše hlídali svoje vedení a domácí Palermo bylo naprosto neškodné, protože si nevytvořilo žádnou větší možnost ke skórování. AC si svoje vedení zkušeně pohlídalo a připisuje si tak další tři body do tabulky, takže se dá mluvit o útoku na poháry! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeci vám pěkný zbytek celého týdne. (22:44:09)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ani poslední útok domácích nebyl úspěšný, protože ho faulem zastavil Honda a následná střela doskákala mimo Donnarummovy brány.
     
    90+2
    Zatím se ani v nastaveném čase nic moc neděje a AC takticky hlídá výsledek, vypadá to, že se zápas dohraje v režii Rossoneri.
     
    90
    Už uplynula poslední minuta základní hrací doby a nastavovat se budou tři minuty, které ještě dělí hosty od zisku tří bodů.
     
    89
    Tentokrát další roh Palerma poslal pryč Poli a po chvíli bude odkopávat Donnarumma. Konec zápasu asi bude plynout v klidném duchu.
     
    87
    Tentokrát fauloval Hiljemarka Kucka, ale ani tento přímý kop domácím moc nepomohl, protože sám faulovaný ho zahrál moc dlouhý.
     
    86
    Opět to zkoušelo Palermo, ale zatím je to takové "jalové", kombinace vázne a žádná větší šance nepřichází.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Andrea Poli.
     
    83
    AC stále drží míč na svých kopačkách, ale je to kombinace "o ničem", protože je k vidění pouze ve středu pole, kde se nic nestane.
     
    82
    Zápas pokojně plyne ke svému konci a AC si dává velký pozor na to, aby vykrývalo volné prostory a zatím tak Palermo prostě nemá kudy by prošlo.
     
    80
    AC už se nikam netlačí, přesto se snažil vepředu vybojovat míč Kucka, ale to se mu povedlo pouze za pomoci faulu, který je mu následně i pískán.
     
    79
    Ani Balotelli na druhé straně ale nepochodil, protože zkusil střelu z uctivé vzdálenosti a ta skončila hodně nad.
     
    78
    Ani další útok Palerma neskončil valně, protože domácí nebyli ve finální fázi přesní a jejich útok skončil na odkopu Zapaty.
     
    76
    Juraj Kucka si počínal tvrdě ve středu pole a jeho počínání bylo odměněno faulem, následný centr Morganelly ale v pohodě sebral Donnarumma.
     
    75
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Mario Balotelli.
     
    74
    Do dobré šance se dostával domácí celek, to ale nakonec skončilo faulem, což neunesl Vázquez a za svoji reakci dostává žlutou.
     
    72
    AC stále v pohodě drží náskok a vypadá to, že ho jen tak nepustí, hosté hrají klidně a organizovaně, takže působí sebejistým dojmem.
     
    70
    Další dlouhý nákop za obranu v pohodě chytil Donnarumma, který dnes působí velice jistě.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 18. Bacca, 33. Niang (pen.)

    Karty:   43. Goldaniga (PLM), 50. Jajalo (PLM), 74. F. Vázquez (PLM)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:15.
    U.S. Citta di Palermo: Sorrentino (C) – Struna (46. Trajkovski), Goldaniga, G. González, Lazaar – Hiljemark, Jajalo, Čočev – F. Vázquez, Gilardino (58. Đurđević), Quaison (46. Morganella).
    Náhradníci: Alastra, Marson – Vitiello, Rispoli, Anđelković, Trajkovski, Cassini, Cionek, Cristante, Morganella, Pezzella, Đurđević.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, C. Zapata, A. Romagnoli, Antonelli – Honda, Kucka, Montolivo (C) (56. Bertolacci), Bonaventura – Niang (75. Balotelli), Bacca (84. A. Poli).
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – De Sciglio, Calabria, Simič, Alex, Bertolacci, J. Mauri, A. Poli, Balotelli, K-P. Boateng, Ménez.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Tasso, de Luca
    bahis siteleri