Magnitogorsk – Čerepovec 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Toljatti – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Kazaň – Novokuzněck 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Jokerit 5:2 (kon.) | Petrohrad – Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Soči – Omsk 2:1 (2:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
7:2 (1:0, 4:1, 2:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 05.02.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Jevgenij KETOV - 7:2
     
    59:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Sedmá a poslední trefa SKA v tomto utkání spatřila světlo světa! Domácí neměli dost a pokračovali v útočení i v samotném závěru zápasu. Po střele Alexandra Barabanova vyrazil Gelašvili kotouč před branku, kde číhal JEVGENIJ KETOV a ten svou dorážkou do prázdné brány pečetí skóre zápasu. Asistence: Alexander Barabanov, Ilja Kablukov
    58:57 Dmitrij JUDIN - 6:2
     
    58:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak přece se Petrohrad dočkal šestého gólového úspěchu! DMITRIJ JUDIN předvedl velkou hokejovou parádu, když zajel s pukem za bránu, kde prudce zabrzdil a změnil směr. Gelašvili v bráně Jugry reagoval na jeho první pohyb a odklouzal k levé tyči své brány a obránce SKA už poté neměl problém zasunout puk do prázdné klece. Bez Asistence.
    48:10 Igor BORTNIKOV - 5:2
     
    48:10
    Jugra právě vstřelila branku!
    Přeci jen se Chanty-Mansijsk prosazuje v přesilovce a snižuje na rozdíl tří gólů! Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu bez toho, aniž by vystřelili na bránu. Na to už se nemohl dívat IGOR BORTNIKOV, který napřáhl na pravém kruhu a tvrdou ranou prostřeluje Koskinena. Asistence: Grigorij Želdakov, Ivan Jacenko.
    37:42 Joakim LINDSTRÖM - 5:1
     
    37:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle už zavání debaklem! Krátce poté, co Steve Moses přejel do útočného pásma, přenechal kotouč JOAKIMU LINDSTRÖMOVI, který nádhernou ranou vymetl horní roh Gelašviliho brány. Asistence: Steve Moses, Dmitrij Judin.
    36:20 Jevgenij DADONOV - 4:1
     
    36:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to poprvé v zápase o tři góly! Střela Nikity Guseva, trefila před bránou pouze připraveného JEVGENIJE DADONOVA, který se s ničím nepáral a bekhendem poslal puk za záda Gelašviliho. Asistence: Nikita Gusev.
    26:43 Jevgenij DADONOV - 3:1
     
    26:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jen to dořeknu a Petrohrad znovu vede o dva góly! JEGENIJ DADONOV se ujal puku ve středním pásmu, bleskurychle s ním přejel do útočné třetiny, kde dokonale zamotal hlavu hostujícímu obránci a poté střelou z pravého kruhu překonává Gelašviliho střelou mezi betony. Asistence: Roman Rukavišnikov.
    24:36 Pavel MEDVĚDĚV - 2:1
     
    24:36
    Jugra právě vstřelila branku!
    Po obrovském tlaku domácích přichází studená sprcha v podání kontaktního gólu hostů! Střela Kutějkina trefila pouze Jegora Ivanova, který posléze vyslal do samostatného úniku PAVLA MEDVĚDĚVA, který si se svou šancí poradil a snížil tak na rozdíl jediné branky. Asistence: Jegor Ivanov.
    20:59 Ilja KOVALČUK - 2:0
     
    20:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Dvougólové vedení SKA je na světě! ILJA KOVALČUK dostal přihrávku na levou stranu, nabruslil si s pukem až před Gelašviliho a poté naznačil kličku do bekhendu, což mu gólman Jugry dokonale zbaštil a kapitán Petrohradu následně zakončoval forhendem do prázdné klece hostů. Asistence: Dmitrij Kalinin.
    02:55 Ilja KABLUKOV - 1:0
     
    02:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se úvodu zápasu ujímá vedení! Jegor Rylov pronikl do útočného pásma po pravé straně, odkud přišli přihrávka před bránu, kde si skvěle najel ILJA KABLUKOV, který z hranice brankoviště překonal Gelašviliho. Asistence: Jegor Rylov, Jevgenij Ketov.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 3. Kablukov (Rylov, Ketov), 21. Kovalčuk (Kalinin), 27. Dadonov (Rukavišnikov), 37. Dadonov (Gusev), 38. Lindström (Moses, Judin), 59. Judin, 60. Ketov (Barabanov, Kablukov) – 25. Medvěděv (Ivanov), 49. Bortnikov (Želdakov, Jacenko)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Bělov, Jakovlev, Čudinov (A), Kalinin, Rukavišnikov, Judin, Rykov – Dadonov, Širokov, Gusev – Bučněvič, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Moses, Koskiranta, Lindström – Ketov (A), Kablukov, Barabanov – Dergačjov
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Bojaršinov) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Antonov, Pogorišnij, Mamkin, Selezňov – Panov (C), Jacenko, Bortnikov (A) – Rasskazov, Varfolomejev, Lapenkov – Ivanov, Orlov, Medvěděv – Akmaldinov, Ankudinov, Beljajev

    Rozhodčí: Buturlin, Komarov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 12277
    bahis siteleri