Česko – Rakousko 11:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
11:2 (2:1, 3:0, 6:1)
Rakousko
Pátek 12.02.2016, 15:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    59:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak na zimním stadionu ve Dvoře Králové se nakonec čepuje jedenáctka! Z pravé strany vystřelila Agáta Sarnovská a Lugginová neudržela puk ve výstroji. Ve správnou chvíli na správném místě čekala KLÁRA SEROISZKOVÁ, která rovněž slaví svou premiérovou trefu v dresu s lvíčkem na hrudi – 11:2! Asistence: Kateřina Petřeková.
     
    57:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desítka je na světě a český tým si bude moci vychutnat sladké vítězství! Elitní útok předvedl nádhernou kombinaci. Čajanová posunula puk Kaltounkové, která vyzvala ke gólu TEREZU MAZANCOVOU. Ta zblízka nekompromisně pověsila puk do bližšího rohu a skóruje podruhé v zápase – 10:2! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    54:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, je tady třetí česká hráčka, která slaví svůj první gól v národním týmu! ANNA FABŠICOVÁ razantně vypálila z pravé strany a téměř nikdo si nebyl jistý, zda se její střela odrazila od břevna, nebo od vnitřní konstrukce. Brankový rozhodčí to ale viděl naprosto jasně a vedeme 9:2! Bez asistence.
     
    47:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem česká reakce je ta nejlepší možná. Rychlý tlak na rakouské brankoviště završila dorážkou z těžkého úhlu TEREZA MAZANCOVÁ, možná si kotouč do vlastní klece ještě ztečovala gólmanka. Každopádně i pro Mazancovou je to první gól v reprezentaci, česká kapitánka ji hned dojela pro kotouč, který půjde do vitríny – 8:2! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    46:52
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Kotel fanoušků sice mohutně skandoval "Julča! Julča!", přesto naše gólmanka na trestné střílení nestačila. ANNA-LENA STEINEROVÁ šikovně pověsila puk ke druhé tyčce a snížila na 7:2.
     
    45:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je na světě zcela zasloužený hattrick české kapitánky, ke kterému potřebovala odhadem tak patnáct střel. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ završila výborné střídání dorážkou ke druhé tyčce a zvyšuje český náskok už na 7:1! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    40:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup do třetí části nám vynáší už pětibrankové vedení! Do přečíslení se na levé straně utrhla Kristýna Kaltounková, které se ještě zakončení nepovedlo. Mazancové vychytala dorážku gólmanka, ale SÁRA ČAJANOVÁ už se z dorážky nad bezmocnou Lugginovou nemýlila – 6:1! Asistence: Tereza Mazancová, Daniela Pejšová.
     
    38:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vynikající druhá polovina druhé třetiny nám zajišťuje pohodlnější náskok do třetí části. Z levé strany vyjela před branku KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, které skočila pod nohy Rakušanka. Před brankovištěm bylo vůbec hodně rušno, přesto se kotouč došoural za čáru a rozhodčí ukázala na znamení gólu – 5:1! Bez asistence.
     
    35:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zdánlivě snadné góly nám možná nejdou, ale dokážeme to nahradit góly krásnými! Kotouč propadl do zadní pozice na DANIELU PEJŠOVOU, která si počínala jako zkušený vlčák. Prudkou švihovku napasovala pár milimetrů pod břevno a pak mohla slavit, protože tohle by nechytl ani Petr Mrázek ve své současné formě – 4:1! Bez asistence.
     
    30:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po minutě a dvaceti sekundách využíváme přesilovou hru a důležitým gólem odskakujeme do dvoubrankového vedení! Kristýna Hájková výborně viděla v zadní pozici PAVLÍNU VLKOVOU, a tak jí poslala přihrávku. Česká obránkyně pak zamířila krásně ke druhé tyčce a i když gólmance chybělo málo, na tuhle střelu prostě nedosáhla! Jestli mě statistiky neklamou, tohle je pro Vlkovou první trefa v reprezentaci – 3:1! Asistence: Kristýna Hájková.
     
    07:15
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Velkou chybou v rozehrávce bohužel darujeme Rakušankám gól z jejich první střely na branku, navíc ve vlastním oslabení. Killiusová nabídla kotouč z rohu ANJE TRUMMEROVÉ, která před Pejšovou nezaváhala a nechytatalně ji pověsila puk za vyrážečku – 2:1. Asistence: Katharina Killiusová.
     
    05:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naše patnáctka nechce od začátku nic ponechat náhodě, naopak si jde za pohodlným náskokem! Kaltounková nabídla puk Tereze Mazancové, jejíž dobrou střelu Lugginová neudržela ve výstroji a propadla ji za záda. Tam byla jako první připravená SÁRA ČAJANOVÁ, která měla dorážku velmi snadnou – 2:0! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    02:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen co se na ledě poprvé protočily sestavy, česká reprezentace se ujímá vedení! Od pravého mantinelu si s pukem rychle vybruslila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a před brankářkou si věděla rady. Puk ji pověsila do bližšího růžku, kam se Lugginová natahovala lapačkou marně – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Kaltounková, 6. Čajanová (Mazancová), 31. Vlková (Hájková), 36. D. Pejšová, 39. Kaltounková, 41. Čajanová (Mazancová, D. Pejšová), 46. Kaltounková (Mazancová), 48. Mazancová (Kaltounková), 55. Fabšicová, 58. Mazancová (Kaltounková, Čajanová), 60. Seroiszková (Petřeková) – 8. Trummerová (Killiusová), 47. Steinerová (TS)


    Česko: J. Pejšová (Švejdová) – D. Pejšová, Radová, Vlková, Šmajdová, Krčková, Zachová, Sovjáková, G. Horáková – Čajanová, Kaltounková "C", Mazancová – Hájková, V. Černá, Fabšicová – Sarnovská, Škorpíková, Z. Černá – Seroiszková, Petřeková, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Rakousko: Lugginová (Adamitschová) – Poschová, Heubergerová, Geifesová, Schneebergerová, Simonisová, Kattingová, Schröflová – Zandonelová, Trummerová "C", Killiusová – Mörtlová, Wurzerová, Steinerová – Pfefferová, Ruschová, Reinerová – Nergerová, Hoffbauerová, Schallová. Trenér: Marcel Sakac.

    Rozhodčí: Růžičková – Z. Svobodová, L. Svobodová.
    bahis siteleri