SK Karviná – Břeclav 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Písek – Sokolov 4:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 8:1 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 7:3 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:3 (kon.)
Klatovy – Kobra 8:6 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
Trutnov – Tábor 1:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 3:11 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 0:0 (odl.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 13.02.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je doslova hororový nástup Bruslařů do třetí periody, naopak hosté se radují! Martin Filip vybojoval puk v útočném pásmu a poslal ho PATRIKU MAĎAROVI, který z bezprostřední blízkosti bekhendem přehodil beton brankáře Nováka! Asistence: Martin Filip.
     
    35:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    To je hodně ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, Vrchlabí rychlými brankami vyrovnali! Jiří Šimoníček, Patrik Urban a TADEÁŠ HEJDA předvedli vzorný důraz před brankovištěm, po němž hodně mladý útočník Stadionu dotlačil zblízka puk za záda dezorientovaného brankáře Nováka! Asistence: Patrik Urban, Jiří Šimoníček.
     
    33:47
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    jenže to už neplatí a v kotli hostujících fanoušků vybouchl mohutný gejzír gólové radosti! Martin Klement přihrál mezi kruhy PATRIKU MAĎAROVI, který si srovnal ideálně puk na hůl a zakončil. Jeho svižný projektil zapadl přesně k pravé tyčce gólmana Nováka, který vůbec nezareagoval, protože zřejmě vůbec nic neviděl! Asistence: Martin Klement, Martin Filip.
     
    13:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Elitní útočné komando Bruslařů, které budí u soupeřů velký respekt, znovu udeřilo! Jevgenij Kondratěv přihrál Miroslavu Dubnovi, jenž našel mezi kruhy dobře postaveného LUKÁŠE ENDÁLA. A miláček havlíčkobrodských fanoušků to udělal parádně, když tvrdou ranou propálil gólmana Jelínka! Asistence: Miroslav Duben, Jevgenij Kondratěv.
     
    07:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Bruslaři se ujímají vedení po nenápadné akci! Druhý útok předvedl parádní kombinaci, David Kozlík si všiml na pravém křídle nepokrytého PETRA KUCHTY, jemuž adresoval přesný pas. Vousatý útočník si srovnal puk na hůl a zápěstím nechytatelně napálil puk k protější tyčce bezmocného gólmana Jelínka! Asistence: David kozlík, Petr Kuchta.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Kuchta (Kozlík, Beneš), 14. Endál (Duben, Kondratěv) – 34. Maďar (Klement, Filip), 36. Hejda (Urban, Šimoníček), 41. Maďar (Filip)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Vala, Duben "A", Kořínek, Lacina – Ludvík, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Hlídek, Cejpek, Pejchal.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Lenoch, Jebavý, Kadavý, Jandejsek, Hejda, Chleborád – Maďar "A", Filip "C", Šťastný – Matějka, Urban, Šimoníček – Oppelt, Jirků, Bláha "A" – Srnský, Vacek.
    Trenér: Tomáš Jirků.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 620
    bahis siteleri